Új Garuda kristályelixir üveg Sungit - Hegyikristály

Új Garuda kristályelixir üveg Sungit - Hegyikristály
Új Garuda kristályelixir üveg Sungit - Hegyikristály
Új Garuda kristályelixir üveg Sungit - Hegyikristály
Új Garuda kristályelixir üveg Sungit - Hegyikristály

Az Egészség elixírje – Tisztítás, Méregtelenítés, Immunerősítés, védelem


Egy különleges kristályelixír keverék, Sungitot és tiszta kvarcot tartalmaz. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. A sungit erős gyógyító tulajdonsággal rendelkezik. Méregtelenítő, antivirális, antibakteriális, gyulladásgátló hatást tulajdonítanak neki. Fejleszti a gyökércsakrát, és sajátossága a víz vitalizálása. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Rezgései javítják az egészséget és erősítik az immunrendszer működését. A tiszta kvarc vagy hegyikristály a mestergyógyító. Stimulálja az immunrendszert és egyensúlyba hozza a testet, gyorsítja a regenerálódást. Segíti a koncentrációt az összpontosítást.
Mindkét kristály erősíti a másik tulajdonságait a drágakőkeverék egyedülálló módon revitalizálja ivóvízed és minden nap a legjobb vizet biztosítja. Érzelmileg a keverék nyugtat, csökkenti a negatív gondolatokat és erősíti a pozitívakat.
A Garuda kristályelixír palackok az kristálygyógyászat legnemesebb alapjaira épülnek. Tökéletesen tiszta jelmentes boroszilikát üveg, hogy a víz csak a kristályok energiáját tárolja. A drágakövek egy külön üveg fiolában vannak elzárva nem érintkeznek közvetlenül a vízzel csak rezgésüket energiájukat adják át. A kristályok gondosan kiválogatott fizikailag és energetikailag tökéletesen megtisztított kristályok, a legtisztább életenergiával feltöltve.
Kristály és energia gyógyászként természetesen minden keveréket csak kipróbálás után kezdek árusítani. A fenti keveréket szintén használom pár hónapja. Gondolom a leírásból látszik miért. Kérlek ne felejtsd el. A kristálygyógyászat és az elixirek nem helyettesítik a hagyományos kezelést. Egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.



2024.04.25
13 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0331
Webáruház készítés