Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!

Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!
Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!
Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!
Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!
Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!
Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!
Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!
Jophiel arkangyal angyali segítség ásványkarkötő!

A Jophiel név szó szerint azt jelenti: „Isten szépsége”. Ő a szépség, a kreativitás és a tisztaság a bölcsesség arkangyala. Jophiel egy csodálatos szövetséges, aki segít meglátni a szépséget környezetedben és önmagadban. Segít abban, hogy ne a rosszra összpontosíts, és hogy lásd a körülötted levő pozitívumokat, szépséget és varázslatot. Jophiel energiája gyakran pozitív gondolatokat helyez el az emberek fejében és segít nekik a pozitív gondolkodás szokásának kialakításában. "Jophiel életerőt, stimulációt és hatalmat teremt arra, hogy felszabadítsd önmagad a negatívumok börtönéből. Különösen hatékonyan segít megismerni belső szépséged, felfedi lelked élénk fényét és a csak rád jellemző képességeket és vonásokat. Jophiel segítségével erős kapcsolatot létesíthetsz magasabb szintű éneddel, és kapcsolatba léphetsz olyan szellemi útmutatókkal és angyalokkal, akik segíthetnek neked szellemi fejlődésedben. Jelenlétét sárga, aranysárga fény kíséri. A Jophiel arkangyallal való együttműködés mindenki számára más, mert megtalálja azt, amire leginkább van szükséged. Még akkor is, ha még nem tudod, mi lehet az. Egyesek számára ez a régi berögződésektől való megtisztulás. Másoknak kreatív ötleteket adhat, megújíthatja energiájukat, segít új szemszögből látni a dolgokat. Segíthet abban, hogy sikereket érj el karrieredben, különösen, ha művészeti tevékenységekkel foglalkozol.
A legfontosabb Jophiel segít abban, hogy kapcsolatba lépj azzal, amit igazán szeretsz, és azzal, ami összhangban áll a lelked útjával. Végül is az életed célja valami olyan, amit szeretsz, izgalmas és kifizetődő. Jophiel segít abban, hogy világossá váljon benned mi az, amit igazán szeretsz, hogy elindulj a helyes irányba.

2024.04.25
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő arany aura kvarcból készült.
Ez az arany narancs árnyalatú kristály lehetővé teszi az isteni akarat és az isteni szerelem energiáinak megnyitását. Kiváló talizmán azok számára, akiknek arra van szükségük, hogy bízzanak saját ösztöneikben, és csatlakozzanak személyes gyógyító útmutatóikhoz és angyalaikhoz. Tökéletes kapcsolatot teremt a solar plexus és a szívcsakra között, miközben összekapcsolja a legmagasabb tulajdonságaikat. A solar plexus az akarat helye és a megnyilvánulás ereje. Ez az erőközpont, amelyen keresztül az ember eljuthat álmai valóra váltásához. A szívcsakra természetesen az energiaportál, amelyen keresztül kifejezi a szeretetet, és amely révén kapcsolatba kerül az Istennel. Növeli az önértékelésedet és személyes erődet azáltal, hogy rezgéseid megemeli és örömre hangolja. A pozitív gondolatok és cselekedetek révén gazdagságot hozhatsz az életedbe, megnyitja a siker áramlását. Segít kiküszöbölni az ön-szabotázst azáltal, hogy cselekedeteidet összhangba hozza valódi belső vágyaiddal. Támogatja az összes jóindulatú kívánságot és segíti őket a megvalósulásban. Védő energiája, segít eloszlatni minden negatívumot, entitást vagy negatív gondolatformát az energiameződben. Az átváltozás és a szellemi harmónia magas vibrációjú kristálya, segítve az energia áramlását és a pszichológiai változásokat a testedben, és a lelki vágyaid eszményeid a gyakorlatban megvalósítani.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.
A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti. A Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Feltételezett gyógyhatása: Segíti a test szerveit az egyensúly megtalálásában, és úgy vélik, hogy különösen előnyös a pajzsmirigy és az endokrin rendszer számára, fokozva az ásványi anyagok asszimilációját, támogatja az anyagcserét és a hormonális egyensúlyt. Azt is gondolják, hogy felébreszti a test immunrendszerét, hogy legyőzze a szupervírusokat és gátolja a test önmagát támadó mechanizmusait.

Adatok
Cikkszám
0316
Webáruház készítés