Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő

Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő
Zadkiel Arkangyal ásvány karkötő

Zadkiel neve azt jelenti „isten Igazsága” de gyakran Isten kegyelme néven ismerik. Ő a megbocsájtás és az irgalom angyala. Hatalma révén valódi megbocsátást tapasztalhatsz meg, amely valódi örömhöz és szellemi szabadsághoz vezet. Zadkiel Arkangyal energetikai rezgése rendkívül magas és lelkileg felemelő. Örömmel, békével, megbocsátással, szabadsággal, megtisztulással és irgalommal sugárzik, útmutatást nyújt, és segít neked az isteni tulajdonságok megragadásában. Arra ösztönöz, hogy fordulj Isten irgalmassághoz és a megbocsájtáshoz, amelyre szükség van a fájdalomból való gyógyuláshoz és a bűn legyőzéséhez, utat nyitva számodra az egészségesebb élethez. A legsötétebb órákban, amikor leginkább rászorulsz, Zadkiel vigasztal téged. A legtöbb fájdalom az, hogy negatív érzelmekbe merülsz, mint például a bűntudat és a szégyen.

Zadkiel arkangyal hatalommal rendelkezik, hogy megszabadítson téged a negatív érzelmektől. Zadkiel arra buzdít téged embereket, hogy keresd az Isten által kínált megbocsátást, bátorít, hogy bocsáss meg azoknak, akik megsértettek. Zadkiel Arkangyal ibolyás sugara az alacsonyabb energiákat a lehető legmagasabb frekvenciájú rezgésekké alakítja. Zadkiel arkangyal ibolya sugara Isten szeretetét, megbocsátását és irgalmát testesíti meg. Amikor valódi megbocsátásnak és irgalomnak felszabadító tulajdonsága van, amely az igazi szabadság irányába mutat.
De mi az igazi szabadság? Hogy van pénzed és mindent megvehetsz? Van időd és azt csinálsz, amit akarsz? Persze az csak jó, ha ezek is részei az életednek, de a valódi szabadság benned található. A szabad állapot akkor jön, amikor képes vagy élni és teljes mértékben kifejezni azt a hatalmas belső lényt, amelyet túl sokáig elnyomtál. A bölcset, belső zsenit, a varázslót, a mestert, az isteni lényt, istent vagy istennőt. Zadkiel arkangyal képes segíteni abban, hogy erősítse az Istennel való kapcsolatod, és felismerd azokat a valódi ajándékokat, amelyeket a lelked egyéni lényként hordoz, és része a nagyobb egésznek.
Gyakorlati segítséget is tud nyújtani, energiája képes mindenféle memóriával kapcsolatos problémát gyógyítani, és helyreállíthatja kognitív működését. Ha olyan helyzetben vagy hogy a memória teljes kihasználására van szükséged, kérd Zadkiel arkangyal segítségét. Ha emlékezni kell a nevekre, dátumokra vagy számokra, hívd Zadkiel-t, és látni fogod, hogy intellektusod erőteljesen növekszik. Zadkiel hatalma nagyon hasznos lehet karrierünk során. Ha gyakran úgy érezed, mintha céltalan lennél, olyan területen dolgoznál, amely nem az igazi hívatásod, kérd a segítségét.
Hogyan lépj vele kapcsolatba? Gyújts egy választott gyertyát, és mond ki nevét hangosan és kérd a segítségét, hogy mutasson neked utat. A lila vagy bíbor fénysugár jele lehet közelségének, ha megpróbálsz kommunikálni vele. Elméd élesedése is jelezheti jelenlétét, valamint a megbocsájtás érzése amikor úgy érzed hogy egy tehertől szabadultál meg.
A karkötő válogatott chevron ametisztből készült

2024.05.01
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Chevron-Ametiszt egy különleges ametiszt az ametiszt és a fehér kvarc kombinációja. Ötvözi a kvarc erősítő és az ametiszt stresszoldó tulajdonságával. Egy csodálatos harmadik szem/korona csakra kő. A kozmosz életerőjének befogadása a koronán keresztül a fehér rétegekben, és szellemi és lelki energiák fogadására csatornákat nyitva a lila színen keresztül. Erős, összpontosított energiája van a negativitás eloszlatására és visszaszorítására, ami biztonsági buborékot hoz létre körülötted. Ha ez a kő veled van, akkor a negativitás bármilyen formáját át tudja alakítani! A negatív energiákat a szeretet energiáivá alakítja. Kiváló kő a pszichés tudatosság növeléséhez és az intuitív útmutatás megerősítéséhez, segítségével bölcsebb leszel és több választ kapsz kérdéseidre. Amikor zaj és káosz vesz körül, és szünetet akarsz a nyüzsgéstől, ez a kő békét és nyugalmat ad. Elég a kezedben tartani a követ már érezni fogod a hatást. Ez a kő elhozza az életed békéjét és nyugalmát, és felnagyítja az összes csodálatos ajándékot, amid már megvan, hogy élvezhesd őket! Anyagilag megnyitja az izgalmas új lehetőségeket, amelyek új bevételeket eredményezhetnek számodra. Bevonzhat számodra új támogatókat. Felerősíti a vonzáshoz szükséges energiáidat. Az életben és a szerelemben semmi sem állandó. Chevron-Ametiszt bátorságot és erőt ad neked a változásokhoz és eltávolítja a változásokkal szembenálló ellenállást. Megteremti a szeretetet a békét és a harmóniát. Nagyon erős kő, magas spirituális rezgéssel, kiváló meditációhoz, felemeli a fátylat, amely eltakarja elöled az élet értelmét. Amikor meditálsz a Chevron Amethyst-rel, megfiatalodsz és békében fogod érezni magad.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.
A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti. A Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Feltételezett gyógyhatása: Erősítheti az immunrendszert és a légzőrendszert. Javíthatja a hormontermelést és az anyagcserét. Tisztíthatja a vért segíthet a paraziták vírusok elleni küzdelemben.




Adatok
Cikkszám
0302
Webáruház készítés