Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc

Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc
Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc
Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc
Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc
Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc
Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc
Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc
Ammolit Amuelett ásvány Nyaklánc

Tangaroa a maori mitológiában a tenger istene Ranginui and Papatūānuku az ég és a föld fia. A Maori-k Új-Zéland őslakos polinéz származású népe. Harcos nép mely büszke kultúrájára. Tetoválásaik legendásak. A Haka nevű harci táncuk mára nemzeti jelleget öltött.

A tenger - Az ammolit tulajdonképpen egy kövület. Valaha egy lábasfejű tengeri állat volt spirálban csavarodó héjjal. (mai rokonuk pl. a nautilus). Számos kultúrában megkülönböztetett figyelemmel kezelik. Neve az egyiptomi isten Ammon nevéből származik. A tökéletesség köve. Héja az aranyspirál tökéletes szimbolikája, ami a számok Fibonacci sorozatának ábrázolása! Új-Zélandon egy páfrányfajta növekedés közben pont ilyen spirál alakot vesz fel ez inspirálta a maori koru szimbólumot mely új életre, új kezdetekre, reményre, tökéletességre, újjászületésre utal. Azt tartják az ammolit az univerzum energiáját tartalmazza. A feng shui mesterek hétszínű bőségkőnek hívják. Növeli a chi áramlását a testben és rendkívüli szerencsét hoz. Minden otthonban elhelyeznek egyet, hogy bőséget, egészséget, életerőt és boldogságot hozzon. A polinéz kultúrában kiemelt szerepe van. (lásd az ősi amulettet). Állítólag fokozza a fizikai vitalitást és az állóképességet, valamint stabilizálja az impulzust és a vérnyomást.

A föld – lávakő a föld és tűz. Új-Zéland még mindig egy működő vulkán az itt élő népek számára a bazalt vagy más néven lávakő a föld születésének köve az újjászületés köve. Nagyon erős védőkő. Méregtelenítő hatása közismert. Pajzsot von köréd. Az átalakulás köve hiszen egyszerre hordozza a tűz és a föld energiáját. Segít abban, hogy energiád és elszántságod legyen a változások idején az életedben. Állítólag stresszoldó erősíti az izmokat növeli az állóképességet méregtelenít.

Az ég – tigriszszem a nap köve A tigrisszem az egyik legősibb talizmán, hagyományosan amulettként használják, hogy megvédjen az átoktól, rosszindulattól balesetektől. A római katonák legbecsesebb talizmánja volt. Növeli az akaraterőt, bátorságot, lelkierőt ad segíti a célok elérését. Inspirálja a kreativitást és kihasználja a tehetséget és a képességeket. Az egész történelem során a jólét és a szerencse kristálya volt, kiváló a gazdagság megteremtéséhez és a fenntartásához.

Tangaroa a tenger istene az ég és a föld fia. Ez a lánc felvértez a mindennapok minden kihívásával szemben. Erőt bátorságot egészséget ad és szerencsét hoz.

Az Ammolit színben és méretben változik!!!

2024.08.01
8 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0296
Webáruház készítés