Sávos achát – ónix Amulett ásványlánc STABILITÁS- FÖLDELŐ-TÁMOGATÓ

Sávos achát – ónix Amulett ásványlánc STABILITÁS- FÖLDELŐ-TÁMOGATÓ
Sávos achát – ónix Amulett ásványlánc STABILITÁS- FÖLDELŐ-TÁMOGATÓ
Sávos achát – ónix Amulett ásványlánc STABILITÁS- FÖLDELŐ-TÁMOGATÓ
Sávos achát – ónix Amulett ásványlánc STABILITÁS- FÖLDELŐ-TÁMOGATÓ

A babiloniak a gonosz energia eloszlatására és gyógyító amulettként használták, és az összes ókori társadalom Egyiptom, Perzsia a görög és római birodalom tisztelte. Az ókori kínaiak spirituális védelmet tulajdonítottak neki és az életerő növelését. A legendák azt állítják, hogy Achát-nak hatalma van arra, hogy megvédje a viselőjét a veszélyektől, és megvédje a gyermekeket az elesésektől, tulajdonosainak erőt, bátorságot és a félelmek elűzésének képességét adja. Bármilyen kárt vagy negatív energiát képes kivédeni. Stabilizátorként ismert, az Achát támogatást nyújt amikor stabilitásra és földelésre van szükséged az életedben. Támogató és bátorító forrásként működik, különösen a munka és a karrier terén. Energiái inspirálók, motiválók, kreatívok. Ösztönözni fog arra, hogy használd ki a tehetséged, megmutatja, hogy a lehetőségek végtelenek. Örömmel és optimizmussal tölti ki az életedet. Segít abban, hogy elérd pénzügyi céljaid. Az agát elősegíti a kapcsolatod stabilitását és erősíti, hogy pozitív hozzáállást tarts fenn a kapcsolatodban. Az Agate azokra a dolgokra irányítja a figyelmedet, amelyek valóban fontosak. Eltávolítja az életedből a zavaró tényezőket, hogy jobban összpontosíts arra, amit akarsz. Az achát energiája, nyugodt és felemelő. Stabilizálja az aurát, eloszlatja a negatív energiát. Megmutatja neked, hogyan engedheted el a haragodat, bővítheted a szeretetet a szívedben. Inspirál, hogy csak jó és csodálatos dolgokkal töltsd ki az életed. Élvezd az achát erős és szerető energiáját. Az Ónix valójában fekete kalcedon (achát) . A fekete ónix az egyik legősibb védelmező kő. Az ónix a védelem mellett erőt ad nehézségek legyőzéséhez. Fokozza az életerőt a következetességet és a kitartást. Ez a kő segítséget nyújt az összes célod eléréséhez és a feladatok elvégzéséhez. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától.

2024.05.01
4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Tradicionális tibeti szerencse csomóval, kézzel csomózott gyöngyökkel. Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Feltételezett gyógyhatása: hasznos kő terhesség alatt és segít a fiatal anyáknak a szülés utáni depresszió elkerülésében. Javíthatja a szív és a tüdő funkcióit. Hasznos a vérérek számára, és erősítheti a szívizmait is. Gyógyítja az érzelmi diszharmóniát, Stabilizálja az aurát, megszünteti és átalakítja a negatív energiákat. Tisztító hatása minden szinten erőteljes.

Adatok
Cikkszám
0293
Webáruház készítés