Ganesha Akadályok elhárítása ásványkarkötő Akadályok elhárítása- Lehetőségek – Új kezdetek Női változat

Ganesha Akadályok elhárítása ásványkarkötő Akadályok elhárítása- Lehetőségek – Új kezdetek  Női változat
Ganesha Akadályok elhárítása ásványkarkötő Akadályok elhárítása- Lehetőségek – Új kezdetek  Női változat
Ganesha Akadályok elhárítása ásványkarkötő Akadályok elhárítása- Lehetőségek – Új kezdetek  Női változat
Ganesha Akadályok elhárítása ásványkarkötő Akadályok elhárítása- Lehetőségek – Új kezdetek  Női változat

Ganesha az elefántfejű istenség az akadályok elhárítója, a hindu mitológia egyik legfontosabb istene. Elefánt fejével és emberi testével a test és a lélek egységét jelképezi. Ő a kezdetek ura, az akadályok eltávolítója, a szerencse egyik istene. A templomok és szent épületek bejáratánál Ganesha szobrait vagy képeit helyezik el hogy védelmet adjanak. Ábrázolása szimbolizálja jelentőségét. Elefánt feje van. Az elefánt az erő szimbóluma, hatalmas erejével megtisztítja az utat, szelíd és nyugodt, de ha felbőszítik pusztító tud lenni. Fejének mérete az ábrázolásokon mindig nagy ez intelligenciáját eszét jelenti (egyébként az írás egyik védőszentje is). Nagy füle jelzi, hogy minden kérést meghallgat. Nagy hasa nagylelkűséget elfogadást mutat, felemelt keze a védettséget mutat „Ne félj veled vagyok”.
Úgy érzed nem számít, hogy mennyi energiát ölsz bele egy problémába mégsem tudod megoldani? Hiába a kemény munka mégsem haladsz a célod felé? Esetleg érzed, változtatni kellene, de nem tudod mit tegyél. Kérheted Ganesha segítségét. Ne felejtsük el hogy Ganesha a kezdetek ura is fordulhatsz hozzá akkor is ha új üzletet indítasz, új projektbe kezdsz, vagy új munkahelyed lesz, hogy a kezdetek simán gördülékenyen menjenek. Új kapcsolatok esetében is számíthatsz rá. Kikérheted segítségét még a döntések meghozatala előtt. Ganésháról ismert, hogy azokat, akik hozzá fordulnak jó szerencsével áldja meg. Ha kéréssel fordulsz hozzá, hogy erősítsd a kapcsolatot gyújts egy gyertyát és egy füstölőt, vagy használj édes illóolajokat. A hagyomány szerint Ganesha nagyon szereti a finom illatokat. 
A karkötő összekapcsol téged Ganesha frekvenciájával, hogy elsöpörjön minden akadályt az életedből. Energiája megtisztítja az utadat, hogy előre tudj lépni a helyes irányba
Füstkvarc- mely lehetővé teszi, hogy elengedd mindazt, ami visszatartja és már nem szolgálja a javadat. Biztosítja a föld energiáját a továbblépéshez. Segít elérni egy magasabb tudatosságot. Fókuszálja az energiát, hogy céljaidra összpontosíts. Kiszűri a veszélyeket okozó energiákat Segít a teremtésben kívánságaid kinyilvánításában.
Citrin – a manifesztáció és a gazdagság mesterkristálya, vonzza a gazdagságot, bőséget, jólét, sikert és minden jó dolog. Energiával tölt fel fokozza a kitartást. Teremtő kő a vonzástörvénye legerősebb segítője. Aktiválja és fókuszálja az energiát erősíti a kreativitást. Létrehozza az álmok és kívánságok kézzelfogható formává való átalakítását. Boldogsággal energiával tölt el
Bronzit – Önbizalommal tölt el. A bronzite arra ösztönöz, hogy tegyél lépéseket, keményen dolgozz és hozz létre saját csodákat minden nap. Amikor nehézségeken mész keresztül, ez a kő emlékeztetni fog, hogy bízz a jövőben és folytasd. Erős védőpajzsot képez a negatív energiákat visszaküldi a forráshoz. Nagyszerű teremtőkő, ha bőséget akarsz bevonzani Békével, harmóniával tölt el és nyugalmat ad. Segít abban, hogy minden nap vidámnak és pozitívnak daérezd magad.
Rudraksha – A megszentelt rudraksha magok áldást adnak a vágyaidra. Segítenek látni az élet mindennapi csodáit. Nagyszerű áldást és jó szerencsét jelez. Pajzs a negatív energiák ellen. Növeli az értelmi tisztaságot, erősíti a memóriát és az általános tudatosságot, nyugtatja a központi idegrendszert, törli a negatív gondolatokat. Erősíti az immunitást, az energiát és az állóképességet, és megfiatalítja az egész testet.

2024.04.02
8 mm és 6 mm
7 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Női karkötőt három swarovski kristály díszíti.
Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Köszönettel Susan

Adatok
Cikkszám
0289
Webáruház készítés