Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.

Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.
Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.
Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.
Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.
Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.
Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.
Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.
Arkangyal karkötők Chamuel arkangyal.

Chamuel neve azt jelenti, „Aki látja Istent” vagy „Aki Istent keresi”. A történelem során sok néven hívták ezért gyakori, hogy összekeverik más angyalokkal. Chamuel arkangyal a védelem, a szeretet, a béke angyala. Küldetése az, hogy békét hozzon a világba, és mint ilyen védi a világot a félelemtől és csökkenti a negatív energiákat. Chamuel a tiszta szeretet arkangyala, és fel tud emelni téged a szomorúság mélyéből, hogy szeretet találj a szívedben. Támogat kapcsolatok megújításában és elmélyítésében. Chamuel segít erősíteni a szülő-gyermek közötti köteléket is. Chamuel arkangyal segíthet abban, hogy rezgési energiádat magasabb szintre emeld, ez rendkívül hasznos lehet, ha bajba kerülsz. Chamuel arkangyal segít neked abban, hogy megtaláld az erőt és a bátorságot, hogy szembenézz az akadályokkal. Chamuel arkangyal Isten szeretetének és nagy együttérzésének megtestesítője. Chamuel megnyitja szívcsakrádat feltétel nélküli szeretetével, és utat nyit a szellemi fejlődéshez. Ennek a szellemi fejlődésnek a béke és elégedettség érzése. Azt tanítja nekünk, hogy Isten az univerzum szeretetének energiája a legértékesebb energia. Chamuel arra ösztönöz, hogy szorosabb kapcsolatot építs ki Istennel és az univerzummal.
Hívhatod minden alkalommal, amikor a szíveden mély szomorúság ül, nehézségekkel találkozol, levertnek és kétségbeesettnek érzed magad. Chamuel arkangyal segít növelni az energiaszintedet, megszünteti a kétségbeesést és szorongást. Chamuel feltétlen szeretetének és gyógyító energiájának köszönhetően meggyógyíthatod és helyrehozhatod kapcsolataidat csak kérned kell a segítségét. Chamuel segít megtalálni és ápolni a romantikus szerelmet. Ha negatív erők vesznek Vagy hívhatod gyakorlatias okból Chamuel segíthet neked elveszett tárgyak megtalálásában.
Nagyon könnyű kapcsolatot létesíteni Chamuel arkangyallal, Chamuel gyakran kommunikál az emberekkel. Nincs külön szertartás, amikor Chamuellel szeretnél találkozni csak mond ki hangosan Chamuel arkangyal, kérlek segíts nekem. Ha melletted van akkor a leginkább jellemző érzés a béke, de van amikor kis „pillangókat” bizsergést érzel a gyomrodban. Mély bizalmat fogsz érezni a jövőd iránt. Rózsaszín fény kiséri jelenlétét.
A karkötő színpompás szivárvány fluorite gyöngyökből készült. A fluorite a béke, boldogság, nyugalom kristálya
Kiváló gyógyító kő. Általában zöld, kék és lila színeket tartalmaz, ami hihetetlen szinergikus energiát biztosít, mely gyógyítja és megújítja az aurát. Ideális az aurikus mező általános tisztításához és javításához, valamint az összes csakra aktiválásához és energizálásához. A zöld tisztítja és megtisztítja a szívcsakrát azáltal, hogy az elmédet a szíved igazi vágyaihoz igazítja. Nyugtatja a kaotikus elmét, és elősegíti a szabadon gondolkodást, a rugalmasságot és a választás szabadságát. Nagyon hasznos lehet, ha pártatlan döntést kell hoznod. Pszichés szinten ez egy nagyon védő kristály, amely megszünteti a személyes kapcsolatainkat fenyegető negatív energiákat. Különösen hasznos kristály a munkahelyen, ha ellenséges vagy ellentétes erők vesznek körül. A flourit a rendezettség kristálya rendet teremt belsődben és a békés és a tiszta környezet fokozására törekszik az életedben. Mint egy porszívó kiszippantja az elmédből az összes stresszt, félelmet, aggodalmat. A Fluorit kristály lila színei segítenek felfedezni az isteni célod az életben. Megnyitja és serkenti a harmadik szemcsakrát, tisztázva az utat a spirituális fejlődésedhez. Ha ezt a kristályt használod akár meditációban, akár ékszerként, akár otthonodban, a szépség és harmónia új dimenzióit teremti meg az életedben. Fényes és szép árnyalatai sugárzó és nyugtató energiákat sugároznak, amelyek békésebb és pozitívabb kilátást nyújtanak. Megnöveli a pozitív energiát mellyel rendelkezik és csökkenti a félelmet a jövőtől.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad. (A lepidolite különösen fogékony más kapcsolatteremtő kristályokkal való együttműködésre

2024.04.04
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti. Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.


Feltételezett gyógyhatása: Segíthet a vérnyomással, a csontokkal, a fogakkal és az aggyal kapcsolatos állapotok kezelésében. Gyógyítja a torkot. Nagyon hasznos lehet emésztőszervi és bélrendszeri problémák esetén.

Adatok
Cikkszám
0288
Webáruház készítés