Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség

Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség
Lakshmi ásványkarkötő Gazdagság-szépség

Lakshmi a gazdagság, a vagyon, a szépség Istennője. a hindu mitológiában Visnu felesége. A „Lakshmi” szó a „Laksya” szanszkrit szóból származik, ami azt jelenti, hogy „cél” vagy „célja”. Ő a jólét, a gazdagság, a tisztaság, a nagylelkűség istennője, a szépség, a kegyelem és a báj megtestesítője. A legfontosabb, amiben segíteni tud neked az a bőség és a jólét megteremtése. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ő a Női teremtőerő birtokosa. Női mivoltához tartozik a szépség melynek megtestesítője és az anyaság, a három anyaistennő legfontosabb istennője, és mint ilyen az anyák védelmezője is. Energiája megtanít téged a teremtés művészetére, az anyagi és szellemi bőség megteremtésére. Erősíti benned a legfontosabb elemeket melyek segítenek, hogy elérd az álmaidat a céltudatosságot, a hitet és a szorgalmat. Az indiai hitvilág szerint Lakshmi legjobb segítője Ganesha akivel együtt verhetetlen párost alkotnak.
Bár elsődlegesen a jólét és bőség kéréseivel fordulnak hozzá Lakshmi sokat segíthet neked a szerelem, az érzékiség, a termékenység, a szépség kérdéseiben is. Hogy hogyan ébreszd fel benned, hogy kérd a segítségét. Ne légy önző és kapzsi, szíved mindig legyen nyitott. Úgy gondolják, hogy bárki, aki őszintén és kapzsiság nélkül kéri a segítségét azt megáldja szerencsével és sikerrel. Néhány apróság, tartsd tisztán a környezetedet nem lép be piszkos helységbe. Ha meditáció során kapcsolatba szeretnél lépni vele gyújts gyertyát, mécsest mert annak lángját nagyon szereti, ha teheted szerezz be néhány szál virágot. Higgyél benne és önmagadban.
A karkötő Lakshmi energiáját közvetíti.

2024.05.02
vegyes 8 mm 6 mm 5 mm
7 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gyöngy – Lakshmi születési legendája szintén a tengerhez kapcsolódik. A gyöngy szimbolizálja a Szépséget elkötelezettséget és kitartást. Energiái segítenek új kezdetek létrehozásában. Segít az egyetemes női energia forrásának istennőjéhez kapcsolódni. Szeretet energiát vonz. Ha még egyedül vagy tartsd nyitva a szívedet, és a szeretet kopogtatni fog az ajtón, amikor a legkevésbé várod. Meglévő kapcsolatokban érzelmi egyensúlyt és harmóniát teremt.
Citrin – a manifesztáció és a gazdagság mesterkristálya, vonzza a gazdagságot, bőséget, jólét, sikert és minden jó dolog. . Teremtő kő a vonzástörvénye legerősebb segítője. Aktiválja és fókuszálja az energiát erősíti a kreativitást. Létrehozza az álmok és kívánságok kézzelfogható formává való átalakítását. Boldogsággal energiával tölt el
Peridot – Lakshmi másik szent kristálya. A peridot a béke és a jólét frekvenciáját bocsátja ki. A jólét és a boldogság köve, egy nagyon hatékony kő a gazdagság és a jólét növeléséhez. erős teremtő kristály különösen citrinnel kombinálva. Megemeli a boldogság szintjét.
Áldott Lótusz mag – Lakshmi szimbóluma a lótusz mindig lótuszvirágon ül és egyik kezében is egy ilyen virágot tart. A lótusz a tisztaságot növekedést és szépséget jelképezi. Szimbolizálja a szellemi növekedést és a képességet, hogy az úton lévő akadályok fölé emelkedjen. A lótusz mag is elősegíti a lelki és anyagi jólétet.
Pink Jade – A csodálatos szépség mellett, szeretetet, gazdagságot és védelmet is ad. A rózsaszínű Jade kiváló eszköz a boldogabb élethez, amely tele van szeretettel és örömmel. Segít kézben tartani a dolgokat miközben gondoskodik általános jólétéről. Ideális azoknak, akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy álmaik valósággá váljanak, és további energiát igényelnek a dolgok befejezéséhez. A rózsaszínű kristályok is javítják a szexuális életet, az intimitást, és ösztönöznek arra, hogy csökkentsd a gátlásaid.

Rózsaszín korall – A korall a béke, a harmónia és az átalakulás köve. Szimbolizálja az örömöt, a bőséget, a védelmet és a jólétet. Úgy tartották, hogy eltörli a balszerencsét és védelmez a negatív és gonosz hatások ellen. A korall energiái megakadályozzák a negatív gondolatokat és ösztönöznek arra, hogy pozitívabb gondolataid legyenek. Segít megszabadulni az adósságtól és pénzügyi függetlenséget hoz. A rózsaszín korall a tiszta, gyengéd érzelmek, a nőiesség erősítésében is segít. Romantikát, szenvedélyt és erőt idéz elő az életedben és a kapcsolataidban. Új életre kelti a szenvedélytelen és szeretet nélküli kapcsolatokat.

Rodokrozit - A rodokrozit a gyógyulás és a boldogság talizmánja. Békét és megújulást fog hozni. Pozitív életet és csodálatos szeretetet ösztönöz. lehetővé teszi az érzések spontán kifejezését, és fokozza a szenvedélyt és a szexualitást.

Az Istennői ragyogást három swarovski kristály erősíti.

Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Adatok
Cikkszám
0278
Webáruház készítés