Tiszta kvarc geóda. M-es

Raktárkészlet: 0 db
Tiszta kvarc geóda. M-es
Tiszta kvarc geóda. M-es
Tiszta kvarc geóda. M-es
Tiszta kvarc geóda. M-es
Tiszta kvarc geóda. M-es
Tiszta kvarc geóda. M-es

Az ár egy db. termékre vonatkozik!
A tiszta kvarckristályok az univerzális életerő természetes sugárzói és tárolói. A kicsiny kvarc geódák a kvarc egyik legtermészetesebb megnyilvánulásai. A tiszta kvarc vagy hegyikristály, a mester gyógyító. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. Eltávolítja a a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. Megvédi a teret minden negatív energiától. A tiszta kvarc erős védő mezőt hoz létre védve az aurát. Eloszlatja a statikus elektromosságot, és kiküszöböli a sugárzás és a radioaktivitás káros hatásait. A körülöttünk lévő teret megtölti életenergiával.
Meditáció során a fizikai dimenzió és a szellemi dimenzió összekapcsolásakor a tiszta kvarc javítja a kommunikációt, valamint az isteni és más világi mesterek, tanárok és gyógyítókkal való beszélgetést és azoktól kapott információkat. Természetes hajlama a harmóniára és céltudatosságot és fókuszt teremt ideális a célzott teremtő meditációhoz. A korona és a harmadik szem csakrák aktiválásával a tiszta kvarc kiszűri a zavaró képeket és segít az elme ürítésében. Ez lehetővé teszi az "egység" érzésének kialakítását és mély meditációs állapotot biztosít. A meditáció során a kristályon belül a kép vagy a kívánt eredmény képének megjelenítésével a tiszta kvarc erőteljes pszichés erősítést biztosít. A tiszta kvarc a legkönnyebben programozható kristály. A kristály „emlékszik” és nagyítja az energiamintát, tehát ugyanazon kristály használata ismételt meditációkban lehetővé teszi a koncentrált szándék erejének növelését. A kvarc ilyen módon történő programozása elősegíti a belső vagy külső életben gyakorlatilag bármilyen cél elérését.
Helyezd a meditációs térbe, vagy meditáció alatt vedd a bal kezedbe.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel

2024.05.02
1 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Kérlek vedd figyelembe minden kristály darab egyedi tehát nem feltétlenül egyezik a képen látottal, de nagyságában nagyjából azonos.

Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
0273
Webáruház készítés