Suisyo magatama - turmalin kvarc ásvány karkötő

Suisyo magatama - turmalin kvarc ásvány karkötő

Suisyo magatama - turmalin kvarc ásvénykarkötő.
A Suisyo, Magatama egyike a négy tradicionális magatamának. Tiszta kvarc kristályból készül a harmónia és a védelem szimbóluma.
A turmalin kvarc egyesíti a hegyikristály és a turmalin hatását. E kettő összekapcsolása hatékony gyógyító energiát teremt, amely visszaállítja a békét és a harmóniát az életében. Segít a bennünk lévő pusztító blokkok, minták megszüntetésében. Segíti az energia áramlását. Erős védelmező, pajzs kristály. A motiváció kristálya ösztönözni fogja önt a pozitív gondolatokra és a jóra. Nagyszerű társ lesz üzleti életében. Azt tartották róla, hogy megduplázza a tulajdonos szerencséjét! Megszabadítja a negatív gondolatoktól és érzelmekből tisztítja az elmét, és ösztönzi az egyértelműséget és optimizmust. Ez a kristály nem csak azt jelöli ki, hogy milyen viselkedésmódokat kell megváltoztatnia, hanem arra is törekszik, hogy meghatározza ezeket a változásokat. Növeli döntéshozatali képességét. Megnyugtat a stressz idején, és segít meg azonosítani a stressz forrásait a környezetében.

2024.04.22
3 nap
6 mm
4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: A turmalin kvarc erős gyógyító kristálynak tartják. Gyógyítja és méregteleníti az emésztőrendszert. Erősíti az immunrendszert. Képes a gerincoszlop megerősítésére. Erősíti a vénák szerkezetét. Segíthet a keringési zavarokban.

Adatok
Cikkszám
027
Webáruház készítés