Gabriel Arkangyal ásvány karkötő

Gabriel Arkangyal ásvány karkötő
Gabriel Arkangyal ásvány karkötő
Gabriel Arkangyal ásvány karkötő
Gabriel Arkangyal ásvány karkötő
Gabriel Arkangyal ásvány karkötő
Gabriel Arkangyal ásvány karkötő

Gabriel arkangyal neve azt jelenti „Isten az én erőm”. Gábriel arkangyal fő szerepe Isten elsődleges hírnöke, szerető és erőteljes, kegyelemmel, szeretettel és bölcsességgel teli üzeneteket közvetít az embereknek, tekintet nélkül személyes hiedelmükre vagy vallási hova tartozásukra. Ő az új kezdetek Angyala is. A kommunikáció védőszentje Ő isten hírvivője. Ő az új kezdetek Angyala is, ott van a gyermekek születésénél, segíti a szülőket és segít a gyermeknevelés során.
Kérd segítségét, ha úgy érzed életed megrekedt, ha nem tudod milyen irányba indulj. Kérheted segítségét minden gyermekeddel kapcsolatos problémával is. Fordulj hozzá, ha elveszettnek érzed magad, ha nem tudsz életed egy fontos pontján dönteni.
Amikor segítségért hívod Gabriel arkangyalt biztosan tudni fogod, mikor választ kapsz. Ennek oka az, hogy Gabriel üzeneteinek magas, isteni frekvenciája van, amelyek közvetlenül a szívhez szólnak. Gabriel arkangyal szerető üzeneteinek köszönhetően megnyílik a szíved, és személyes rezgésed új magasságokba kerül. Meleg tisztító energiát érzel. Előfordul, hogy meglátod a nevét bárhol amerre mész egy feliratban, egy újságban. Ötleteid támadnak melyek kéréseddel vannak kapcsolatban olyan inspirációkat kapsz melyek korábban nem jutottak eszedbe. Fehér vagy Arany fényt érzékelsz a közeledben vagy gyermeked közelében. Általában ezek a válaszok gyermeked számára is előnyösek.
A karkötő csodálatos fehéres kék Tejes Akvamarine-ból készült. Csodálatos kő ahhoz, hogy helyreállítsd a kapcsolatod őrangyalaiddal, az arkangyalokkal és az isteni lényekkel. Elvezet a meditációs tudatállapothoz, amelyet el kell érned az isteni lények jelenlétének felismeréséhez. Hatékony kommunikációs eszköz is, különösen akkor, ha össze kell hangolódni a lelki útmutatóiddal és ügyelni kell az isteni megvilágosodásra, amely az ember valódi életcéljának megvalósításához szükséges. Az akvamarin erejének egyik érdekes tulajdonsága az, hogy bár úgy ismert, mint a szeretet és a lelkiség köve, védő jellegű. Ez a mítosz szerint azért van, mert az akvamarin ereje olyan tiszta, hogy a környezetében nincsenek szennyeződések. Azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel. Az akvamarin kő egyedülállóan képes megnyugtatni a tulajdonosát. Eloszlatja a stresszt és javítja kommunikációt. Elősegíti a pozitivitást, és ennek során felemeli az ember szellemét. Segíteni fog az érvelésedben fejleszti a logikát, hogy megtaláld a válaszokat összetett kérdésekre. Az akvamarin nagyon pozitívan befolyásolja és javítsa a kapcsolatokat. Energiái segítenek abban, hogy érzékenyebbé váljál a partnered szükségleteire és érzéseire. Több figyelmet fordítasz a kimondatlan szavakra és a közvetett üzenetekre. Szerelemkristályként a halványkék akvamarin segíti a két különböző életstílusú embert, hogy harmóniában éljenek együtt, és csökkenti az érzékeny kérdések hatását, amelyek veszekedéseket okoznak. Csodálatos kő meditációhoz. A legendák szerint megláthatod az őrangyalodat, ha egy akvamarin kristályon át észak felé nézel 

2024.04.25
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.

A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti. A Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Feltételezett gyógyhatása: Enyhíti a stresszt, depressziót. Harmonizálja az agyalapi mirigyet és a pajzsmirigyeket, szabályozza a hormonokat és a növekedést. Javítja a memóriát és a mentális kitartást. Általános frissítő hatása van. Javítja a látást.

Adatok
Cikkszám
0266
Webáruház készítés