Angyali segítség karkötők Raphael Arkangyal ásvány karkötő

Angyali segítség karkötők Raphael Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség karkötők Raphael Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség karkötők Raphael Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség karkötők Raphael Arkangyal ásvány karkötő

Az első darab Raphael. Hogy miért vele kezdem hiszen nem Ő az első a hierarchiában. Raphael Héber nevének fordítása Isten meggyógyít, Isten gyógyítása. A jelen helyzetben gondolom érthető miért került Ő a sorban előre.
Raphael mint nevéből látszik a gyógyítás angyala, feladata az emberek és minden érző lélek meggyógyítása a földön. Ha beteg, vagy csak kérned kell a segítségét akkor fordulj hozzá amikor valóban szükséged van rá és ő biztosan meghallgat, lehet csodálatos gyógyulásod, lehet hogy elvezet egy orvoshoz vagy gyógymódhoz. Nyisd ki a szíved, ha a segítségét kéred és biztosan kapsz útmutatást segítséget, de ezeket meg kell hallgatnod.
Raphael nem csak a betegek, hanem a gyógyítók oltalmazója is. Segíti munkájukat, vezeti a kezüket, oltalmazza őket és segítséget nyújt a nehéz időkben.
Légy nyitott, csendesedj el vedd fel a karkötőt. Egyszerűen csukd be a szemed, lazíts és lélegezz ... Képzeld el, hogy világosság, angyalok vesznek körül és hogy Raphael arkangyal most veled van. Mond ki kérésedet. (ha szükséged van rá küldök mellé egy Raphael imát). Érezni fogod, ha melletted van. Az első jel, hogy megkönnyebbülsz, hangulatod jobb lesz, boldogabb gondolataid jönnek. Lehet, hogy zöld fényt látsz körülötted azt tartják Raphael szívesen mutatja meg jelenlétét. Hidd el és tudd, hogy Raphael arkangyal veled van, és készen állsz gyógyulásra. Pihenj és figyeld, finom érzéseid, gondolataid. Raphael megmutatja neked a gyógyulást.
A karkötő Prehnit-ből készült. A Prehnite a feltétel nélküli szeretet köve. Az egyik legerősebb tulajdonsága az, hogy kapcsolatba hoz téged a magasabb lényekkel, az arkangyalokkal, a régi írások alapján közvetlenül Raphael arkangyallal. Prófécia kőként is ismerik mert javítja a jövőbelátás képességét. A Prehnite megnyugtatja a környezetét, békét és védelmet nyújt. Megtanítja, hogyan lehet harmóniában állni a természettel és az elemi erőkkel. Enyhíti a rémálmokat, fóbiákat és a mély félelmeket. Elősegíti a világegyetem bőségéhez és hatalmához fűződő hit megteremtését.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.

2024.04.30
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti. A Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Feltételezett gyógyhatása: Eltávolítja a méreganyagokat a testből, kiegyensúlyozza a meridiánokat. A veséket és a húgyhólyagot, a thymus mirigyet és a tüdőt gyógyítja. Kezeli a köszvény és a vér rendellenességeit

Adatok
Cikkszám
0264
Webáruház készítés