Szerencse ásvány karkötő

Szerencse  ásvány karkötő
Szerencse  ásvány karkötő
Szerencse  ásvány karkötő
Szerencse  ásvány karkötő

Aura mohaachát, aventurin, Jade, mochaachát kombinációval

Ez az ásványkarkötő tökéletes Garuda kombináció a szerencse megerősítéséhez és bevonzásához. A zöld színárnyalatok és kristályok arányainak sokéves tapasztalatokon alapuló kombinációja.
A zöld Aventurin a szerencse mester kristálya, ami elengedhetetlenül szükséges a jó szerencse és a jólét meghívásához az életedbe. A szerencsejátékosok köveként is ismert. Nem pusztán a szerencsét vonzza be, hanem összehangolja a feltételeket melyek szükségesek ahhoz, hogy éljél vele. A zöld aventurin törli a régi mintákat és szokásokat melyek gátolnak. Állítólag szoros kapcsolatot tart fent a természettel és a tündérvilággal. Az aventurin a szívcsakrának egyik gyógyítója, ha a szívcsakra nyitott és világos kialakul a pozitivitás érzése, amely szerencsét hoz neked. A zöld színű kő a természet energiáját hordozza, amely gyorsan javítja az egészséget és az erőt.
Jade. A nyugalom és a tisztaság megtestesítője, amelyről úgy gondolják, hogy jó szerencsét, barátságot, békét és harmóniát hoz. Gazdagságot és hosszú életet hosszú távú prosperitást hordoz. Az Álmok kövének is nevezik, segít az álmait megteremteni a valóságban. Segít a megfelelő döntések meghozásában.
A mohaachát szintén a gazdagság köve, amely minden formában vonzza a bőséget. Növeli a mentális koncentrációt. A mohaachát a kitartás, valamint a siker, a gazdagság és a jólét energiáit hordozza. javítja optimizmusát, kreativitását, önbecsülését és önbizalmát. Amikor a kristály energiája dolgozik a számodra, erőfeszítéseidet gazdagan jutalmazza!
Aura mohaachát. A mohaachát felerősítheti szándékaid energiáját, és segíthet elérni személyes céljaid az aura bevonat ezt megerősíti és erősebben összekapcsol az univerzummal!
Megerősítés: A szerencse ölelésében élek


2024.05.28
3 nap
8 mm
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: Az aventurin kiváló nyugtató, stressz oldó. Segít megelőzni a szívinfarktust csökkenti koleszterinszintet. Segít a mellékvese, a tüdő, a csecsemőmirigy és az idegrendszer gyógyításában. Gyulladáscsökkentő hatása is van. A zöld Jade-t az örök ifjúsági köveknek is nevezik állítólag van egy helyreállító tulajdonsága, amely lehetővé teszi, hogy mind a sejt-, mind a csontrendszer megújuljon. Segít a méregtelenítésben. javíthatja a vesék, a mellékvesék és a lép funkcióit is. A mohaachát gyulladáscsökkentőként hat a szervezetre, miközben javítja a keringési és kiválasztó rendszereket. Javíthatja az immunrendszert. Csökkenti a nyirokcsomók duzzanatát. Megakadályozhatja a kiszáradást és hatékonyan kezelheti az irritációt és a bőr gombás fertőzéseit.

Adatok
Cikkszám
014
Webáruház készítés