Boldogság ásvány karkötő

Boldogság ásvány karkötő
Boldogság ásvány karkötő
Boldogság ásvány karkötő
Boldogság ásvány karkötő
Boldogság ásvány karkötő
Boldogság ásvány karkötő
Boldogság ásvány karkötő
Boldogság ásvány karkötő

Aura fehér achát, citrin ,napkő , tigrisszem kombinációval

Ez az ásványkarkötő tökéletes Garuda kombináció az öröm a boldogság bevonzásához, megerősítéséhez. 
A citrin a solar plexus csakra alapköve. Az egyik legjobb kristály az öröm megerősítésére. A napsütést és a fényt hozza az életedbe, hogy felemelje a szellemedet. Nemcsak megszabadít a negativitástól hanem valóban boldogságot vonz. Az optimizmus képességét teremti meg, hogy nyitott legyen a boldogságra. Fényes drágakő, amely bőséges boldogságot eredményez. Az egyik legerősebb kristály a vonzáshoz. Csodálatos eszköz a gazdagság és a jólét megszerzéséhez
A tigrisszem az önbizalom köve. Segít abban, hogy pozitívabb perspektívából nézd a világot és önbizalmad legyen, függetlenül a helyzettől. Tigrisszem segítségével megtalálhatod magadban a jót és a fényt. A boldogság nem cél hanem állapot a tigrisszem segít benne hogy csatlakozz ehhez az állapothoz.
A napkő pezsgő energiája emlékeztet az örömre, amelyet a teremtés célját inspirálja. Arra ösztönöz, hogy éld meg az élet örömeit. Hagyd, hogy a belső fényed és az aurád ragyogjon. Ahogy a nap életet teremt a Földön, a napkő úgy visz energiát a kreatív szellemedbe. Használd ezt a kreativitást, hogy ösztönözd a kapcsolatok, a munka és a szenvedélyek pozitív fejlődését.
A fehér achát reményt hoz, irányít egy gyönyörű jövő felé, tiszta, tápláló, és szerető energiával kényeztet el. Arra ösztönöz, hogy minden napban felismerd a szépséget. A fehér achát segít abban, hogy az élet minden területén tisztaságot és harmóniát hozzál létre. Néhány kultúrában ez a fehér kő az angyali segítők és a szellemi vezetők hívására szolgál az aura bevonat ezt a tulajdonságát felerősíti segítve a teremtést és a vonzást. A mantra gyöngy áldást ad törekvéseidre.
Feltöltve a legerősebb életenergiával.
Megerősítés: Az életem az öröm és a boldogság. Sugárzom a pozitivitást.

2024.05.28
3 nap
8 mm
9 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: A citrine fokozza a fizikai állóképességet és energiával tölt fel. Hasznos a krónikus fáradtság szindrómára. Citrin stimulálja az emésztést, a lépet és a hasnyálmirigyet. Serkenti a vér áramlását és méregteleníti a vért. Segít a bőr, a körmök és a haj egészségének megőrzésében. A tigrisszem vérellátó, növeli a vitalitást és az erőt, és egyensúlyba hozza a testet minden szinten. Erősíti a csontokat. Hatékony a rémálmok enyhítésére mérsékeli a depressziót. Előnyös mentális problémákra. Napkő segít az öngyógyító képesség fokozásában, gyulladáscsökkentő hatása van. Hasznos depresszió, és idegrendszeri problémák esetén. enyhíti a gyomorfekélyt. A fehér achát hasznos bármilyen trauma esetén. Segítség az idegesség, a pánikrohamok és a szorongás idején. Enyhíti a stressz által kiváltott betegségeket.

Adatok
Cikkszám
013
Webáruház készítés