Uriel arkangyal ásvány karkötő

Uriel arkangyal ásvány karkötő
Uriel arkangyal ásvány karkötő
Uriel arkangyal ásvány karkötő
Uriel arkangyal ásvány karkötő
Uriel arkangyal ásvány karkötő
Uriel arkangyal ásvány karkötő

Uriel arkangyal neve „Isten fénye” vagy egyes fordításokban Isten lángja. Egyfelől a föld angyala abban az értelemben, hogy minden, ami a földön történik a teremtés szintjén azt Ő felügyeli. Ő az, akihez fordulhatunk természeti katasztrófák esetében kérhetjük, hogy segítsen enyhíteni a körülményeken. Segít az a környezet a föld gyógyításában és a helyreállításban. Csökkenti az utóhatásokat. Egyes irodalmak szerint Noé-t is Uriel figyelmeztette az özönvíz előtt. A bölcsesség angyalaként ismerik elkötelezett abban, hogy segítse az embereket a megvilágosodás útján. Megnyitja a csatornákat az isteni útmutatások fogadásához. Az inspiráció, az ötletek, a kreativitás, az alkimia angyala, válaszokat ad az élet minden kérdésére. Uriel útmutatása hasznos lehet mindennapi helyzetekben, például, ha kreatív megoldások kellene egy probléma megoldásában. A fény arkangyala ötletekkel és koncepciókkal megvilágíthatja az elmédet. Hívd Urielt a probléma megoldása érdekében. A félelem felszámolására törekszik. Ha a válságban vagy, félsz, visszautasítottnak vagy elhagyottnak érezed magad hívd Uriel arkangyalt, hogy emelje fel rezgésedet gyógyító energiájával. Uriel arkangyal segíthet megtalálni a békét a viharban.
Uriel egy hatalmas spirituális lény, ha kapcsolatba akarsz kerülni vele fontos, hogy minden negatív gondolatot és érzelmet hagyj hátra. Csitítsd el az elméd, meditálj, mondj el egy imát, végezz légzőgyakorlatokat kinek mi segít leginkább lecsendesülni. Állj nyugodtan és nyitott szívvel Uriel elé kérd a segítségét és megkapod a választ. Ne feledd el előre megköszönni a segítségét. (mint minden Angyalnak.) Uriel arkangyal hihetetlenül hasznos az élet sok területén.
Uriel rezgése nagyon magas, és valamilyen megmagyarázhatatlan módon kapcsolatban áll az elektromossággal. Jelenlétét gyakran kisérheti valami kisebb elektromos zavar, izzok meghibásodása stb. Elképzelhető, hogy zivatarban is megjelenik. A leggyakrabban azt veszed észre hogy az agyad gyorsabban reagál jobban átlátod a dolgokat. Tudod mit kell tenned, hallgass erre az intuícióra, kövesd az érzéseid, ne erőlködj. Vörös fénysugár is jelezheti jelenlétét.
A karkötő gyönyörű Unakite -ból készült, A vörös fényhez kapcsolódóan Uriel egyik kristálya a vörös Jáspis. Ez a Jáspis azonban ebben kristályban Epidolite-ban és quartz-ban Rózsaszín földpátban van beágyazva. A szívcsakra köve, egy kedves és együttérző kő, és az egyik legjobb érzelmi egészséged ápolására. Ha úgy érzed, hogy nincs lehetőséged, csapdába estél és nem tudod mit kell tenned, vagy ha arra kényszerülsz, hogy életed egyik fontos részét egy másik érdekében feláldozd, akkor az unakite lehet segítség ebben a nehéz időben. Segít befogadni az útmutatást (Uriel). Segít megtalálni az egyensúlyt - és emlékeztet téged, hogy bármilyen életkorú is vagy, mindig esélyed van egy új kezdetre és még hosszú út vár rád. Az Unakite kiváló kő, amely segíti a döntéshozatali folyamatot, különösen akkor, ha a csapda helyzetben kell dönteni. Segít tiszta szemmel áttekinteni azokat a helyzeteket, amelyekre első látásra nincs megfelelő válasz. Elősegíti a harmóniát, nem áldozza fel az ártatlanságot a tapasztalatért, és ez segít megérteni, hogy az örömteli állapot nem jelenti a jövőben lévő siker és a növekedés feláldozását. Az önfejlesztés hihetetlen erejű köve. Erősen hozzá van hangolva a földhöz, közvetíti a föld energiáít ugyanakkor gyógyítja is a földet. A harmadik szemre helyezve az Unakite elősegíti a jelenéseket és a pszichés látást.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.
A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti. Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

2024.06.27
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Feltételezett gyógyhatása: Elősegíti az egészséges szövet növekedését, és különösen hasznos a szív és a tüdő támogatására, vérkeringésre, a testnedvek egyensúlyára és az anyagcserére. Helyreállítja a szövetkárosodást, valamint ezen területek betegségeinek vagy rákjainak kezelését segíti. Úgy gondolják, hogy jó a légzési szabálytalanságok és a hiperventiláció ellen. Feloldja az elnyomott mélyen átható érzések, mint például a harag által okozott káros energiamintákat és betegségeket

Adatok
Cikkszám
0268
Webáruház készítés