Sárga Zambala 3 szemű DZI ásvány karkötő

Sárga Zambala 3 szemű DZI ásvány karkötő

3 szemű dzi gyöngy Sárga Zambala ásványkarkötő

A 3 szemű dzi gyöngy jólét, boldogság és hosszú élet. Fogadd el az áldását tibet gazdagság istenének. Szimbolizálja a nagy vagyon áramlását. A 3 szemű gyöngy a tibeti gazdagság isten Zambala (indiában Kubera) kifejezése. Öt megjelenési formája van, amelyek a nagylelkűség lényegét és előnyeit képviselik. Sárga Zambala a bőség és a jómód istensége. Ő jön és segít, ha valakinek anyagi, vagy más problémája van. A Dzi kulturában a 3 szemű gyöngy a „gazdagság" gyöngy. Ez a Dzi rendelkezik azzal a hatalommal, hogy kedvező feltételeket teremtsen, amelyek által a tulajdonos általános bőséget élvez, nem csak a gazdagság, hanem a nagy boldogság és jólét szempontjából is. Növelni fogja tulajdonosának képességét a vagyon felhalmozására, mivel pénzt kereső lehetőségeket mutat meg. Lehetővé teszi viselője számára, hogy harmóniába hozza a testét a értelemét és a szívét a jó egészség, boldogság és gazdagság eléréséhez. A szerencse három csillagát képviseli, beleértve a hosszú életet az egészséget és a folyamatos vagyont.

Mi más illeszkedne jobban a 3 szemű gyöngyhöz, mint a citrin. Ez a kő vonzza a gazdagságot, bőséget, jólét, sikert és minden jó dolog. Nemcsak a gazdagság megszerzésében segíti, hanem a fenntartásában is. Támogatja a nagylelkű természetet, de segít a vagyon megőrzésében. Hordozza a pénz energiáját, ez a kristály, gazdagságot és bőséget fog hozni az életedbe. Még ennél is fontosabb tulajdonságai vannak. A citrine a nap hatalmát hordozza. Elnyeli átalakítja szétszórja a negatív energiát. Energiával tölt fel minden szinten. Tisztítja az aurát. Az egyetlen kő melyet soha nem kell tisztítani. A citrin viselése vonzza a szeretetet és a boldogságot. Segít abban, hogy egyre sugárzóbb legyél, és optimistább magatartást tanúsíts. Reménységgel és pozitívummal várhatod a jövőt. Teremtő kő a vonzástörvénye legerősebb segítője. Aktiválja és fókuszálja az energiát erősíti a kreativitást. A citrin segít megnyitni a harmadik szemet, és kinyitni a képzelőerőd, hogy jobban el tudj képzelni bármit, amit vágysz. A két kis szem karneol segíti a rögzíteni a vágyaidat.

A Sárga Zambala ásványkarkötő segítségével elérheti a jólétet boldogságot és hosszú életet.

2024.06.27
3 nap
8 mm
35 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gyógyhatása: Minden Dzi gyöngynek erős mágneses energiája van mely szabályozza serkenti az életenergia (chi) áramlását. Szabályozza a vérkeringést erősíti az immunrendszert. A hatások hasonlóak az akkupunktúrához.  A citrine fokozza a fizikai állóképességet és energiával tölt fel. Hasznos a krónikus fáradtság szindrómára. Citrin stimulálja az emésztést, a lépet és a hasnyálmirigyet. Serkenti a vér áramlását és méregteleníti a vért. Segít a bőr, a körmök és a haj egészségének megőrzésében.

Adatok
Cikkszám
07
Webáruház készítés