Csoda ásvány karkötő

Csoda ásvány karkötő
Csoda ásvány karkötő
Csoda ásvány karkötő
Csoda ásvány karkötő
Csoda ásvány karkötő
Csoda ásvány karkötő

Arany aurakvarc -arany rutil kvarc, citrin sárga jade, bamusz ásványkarkötő.
A központi gyöngy a csodálatos arany aura rög, tulajdonképpen arany-titán rögök. A titán nélkül egy füstösebb átlátszóbb kvarc jönne létre. Az arany aura kvarc egy magas rezgésű kristály segíti a lelki harmóniát hoz, energikus változásokat teremt. Élénk energiával lát el segíti a szervezetet az egyensúly megtalálásában. Oldja a blokkokat. Kiváló üzleti támogató kő. A talizmánok világában az arany kristályok a gazdagság és a hatalom színei, de az árnyalatoknak jelentősége van. Az ilyen nagyon sötét arany kristályok a teljesítmény kristályok inspirációt adnak vonzzák a sikert. A sötét aranyszín az anyagi gazdagság színe is.
A citrin az egyik legerősebb teremtó drágakő, ennek a kristálynak a napfényes színe fénnyel, örömmel és bőséggel tölti meg a környezetét.
A sárga Jade boldogságot teremt és erősíti motivációdat és akaratodat. Ez a drágakő ösztönzi a bátorságot és az őszinteséget.
Az arany rutil kvarc állítólag képes az angyalok vonzására összekapcsol az őrangyaloddal. Csodálatos energiaerősítők, amelyek megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. felerősítsék és nagyítsák a vágyadat szándékodat és megerősítést adjanak. Vonzó kristály, ami a mellette lévő kereső kristályokkal csodákra képes. A bambusz a növekedés és fejlődés szimbóluma.
Egy ásványkarkötő, ami csodákat hoz az életedbe, de ne feledd te is kelessz hozzá, hisz a csodákban hinni kell. 

2024.07.23
3 nap
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
054
Webáruház készítés