Rudrakhsa-hegyikristály gyógyító ásvány karkötő

Rudrakhsa-hegyikristály gyógyító ásvány karkötő
Rudrakhsa-hegyikristály gyógyító ásvány karkötő
Rudrakhsa-hegyikristály gyógyító ásvány karkötő
Rudrakhsa-hegyikristály gyógyító ásvány karkötő

A karkötőa áldott valóban energetizált kb.8 mm-es rudraksha szemekből és gondosan tisztított és életenergiával feltöltött A osztályú  hegyikristály szemekkel készült. 10 mm-es hegyikristály  guru szemmel

A Rudraksha hegyikristály kombinációja kiegyensúlyozza a test energiáit, energetikai (és elektromágneses) egyensúlyt teremt. A kombináció harmóniát teremt a test és a lélek között egyensúlyba hozza a csakrákat. Segít megőrizni az egészséget életenergiával tölti fel. Megszünteti a stresszt a félelmet. a nyugtalanságot, és békét nyugalmat ad. Megvéd a negatív energiáktól, segít eltávolítani a negatív energiákat az elméből is és  pozitív gondolkodásra ösztönöz. Segít uralni érzelmeinket és csökkenti a haragot. Javítja a koncentrációt a munkában és a tanulásban. Lakshmi istennőhöz kapcsolódik, a védikus asztrológia szerint a mala viselése növeli a jólétet és a gazdagságot az életedben és családodban is. Megakadályozza a vagyonod elvesztését. Nagyszerű gyógyító eszköz.  Tapasztalatok szerint különösen hasznos a szív- vagy tüdőbetegségekre, keringési zavarokra, vér és légzési problémákra.

A Rudraksháról úgy gondolják, hogy ezeknek a gyöngyöknek a viselkedése világosságot teremt, és pozitív energiát teremt a test, az elme és a lélek számára. A kvarckristály a fehér fény energiáját szimbolizálja. Az energia erősítése mellett a gondolkodást is erősíti tisztítja az elmét, így ez a kombináció meditációhoz is ideális.A rudraksha – a szent mag. Ennek a gyöngynek az isteni tulajdonságait először az ókori hindu szentírásokban jegyezték fel. Irodalma hatalmas, így itt csak pár szót írok róla. Állítólag csökkenti a szívbetegségeket a vérnyomást, növeli az értelmi tisztaságot, erősíti a memóriát és az általános tudatosságot, nyugtatja a központi idegrendszert, törli a negatív gondolatokat, növeli az immunitást, az energiát és az állóképességet, és megfiatalítja az egész testet. A Rudraksha nagyszerű áldást és jó szerencsét jelez. Pajzs a negatív energiák ellen. Kutatási eredményeik bebizonyították, hogy a Rudraksha gyöngyök bizonyos elektromos és mágneses tulajdonságokkal rendelkeznek viselésük jótékony hatást fejt ki fokozza az életenergia áramlását. Mindegyik Rudraksha úgy viselkedik, mint egy bioenergia-generátor, feltöltve a viselő energia mezőjét, csakrákat, a kundalini energiát.

A tiszta kvarc a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Az ősi mondás szerint, ha hegyikristályod van mindened van. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzik a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel.

A Rudraksháról úgy gondolják, hogy ezeknek a gyöngyöknek a viselkedése világosságot teremt, és pozitív energiát teremt a test, az elme és a lélek számára. A kvarckristály a fehér fény energiáját szimbolizálja. Az energia erősítése mellett a gondolkodást is erősíti tisztítja az elmét, így ez a kombináció meditációhoz is ideális.

Az ásványkarkötő áldott nepáli rudraksha szemekből és válogatott hegyikristályból készült. Megtisztítva a legtisztább gyógyító Prána energiával feltöltve. Vászon zacskóban szállítva

 

egészség
2024.07.23
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
094
Webáruház készítés