A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka

A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka
A talizmán lélegzete – A szeretet védőburka

ZEN Boldogság talizmán
Mi tehetne boldogabbá mint az hogy átjár a szerelem szeretet érzése. Amikor szeretsz és viszont szeretnek, vagy ha kicsit is de körbevesz a „rózsaszín felhő”. A szeretet érzése a nyugalom és a boldogság maga. Ezt minden nap érezheted, ha ezt a karkötőt viseled. Ha ránézel szíved elűzi a szorongást, félelmet. Érzed hogy szeretve vagy. A két különböző árnyalatú kő két szív összekapcsolódása. A Pink Jade az istennők köve végtelen szerencsét is hoz neked. Ne feledd a Talizmán boldoggá tesz és teljesíti a kívánságodat.
Áldott kívánság teljesítő Bodhi maggal . A karkötőben lévő szent Bodhi fa mag melyet nepál egyik kolostorában áldottak meg. A bodhi fa , szent fa , a hagyomány szerint Buddha egy bodhi fa alatt meditálva érte el a megvilágosodást. A bodhi fa magja a megértés és az isteni bölcsesség magja , mely békét és megértést sugároz. Ez az eredeti fafajta magja mely magokat a nepáliak főnix szeme magnak hívnak.
Azt mondják minden magban egy tanítás , üzenet van bezárva. Találd meg te is a sajátodat.
Kristályok : A pink Jade az álom a szerelem a szenvedély köve. Rózsakvarc a szerelem mesterkristálya, Angyal aura kvarc az éteri tiszta szeretet kapcsolat az angyalokkal
Gondosan Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával (Prana)
Egyedi kézzel festett tradicionális japán motívumokkal bélelt dobozban . A szerelem jele van rá írva.

2024.05.08
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Dél Ázsiában és Japánban a ZEN gyökereinek alapján kialakult egy különleges karkötő melyet a talizmán lélegzetének neveznek. Készítésénél a középpontba helyeznek egy magot vagy egy faragott fadarabot azzal a szándékkal, áldással, hogy teljesítse viselője kívánságát, ehhez hozzárendelnek bizonyos szabályok szerint egymással harmonizáló különböző kristályokat és fa gyöngyöket. Az összeállítások célja a harmónia, harmónia a természettel, harmónia a lelkeddel az élettel. A boldogság. Ez a talizmán más mint a többi. Kívánhatsz tőle és kívánságod teljesíteni fogja de addig is boldoggá tesz ! Napról napra boldogabb leszel, jobban érzed magad. A karkötő programja megtalálja az utat a boldogságodhoz és felerősíti azt.


Élvezd az életet a Pink jadéval, használd a kedves kő pozitív vibrációit a szeretet elősegítésére. Ez a gyöngyszem, a csodálatos szépség mellett, szeretetet, gazdagságot és védelmet is ad. Pink Jade a jádék között egy különleges kő. A Pink jade nagyon nőies színű és lágy és finom energiát kelt. A piros színt a fehér szín lágyítja, ami szimbolizálja a tüzes érzéseket és az erős szenvedélyeket, amelyek lágyabbak vagy megnyújtottak. A Pink Jade kiváló eszköz a boldogabb élethez, amely tele van szeretettel és örömmel. Segít abban, hogy kézben tartsd a dolgokat miközben gondoskodik általános jólétedről. Kiváló a nők karrierjében növeli a jó ítélőképességet, tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik sikeresek akarnak lenni. A Pink Jade egy álom köve. Segít azoknak, akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy álmaik valósággá váljanak, és további energiát igényelnek a dolgok befejezéséhez. Ha harmóniát, nyugalmat, egyensúlyt vagy perspektívát keres, a Pink Jade a tökéletes kő. Megnyugtatja az elmét, felszabadítja a negativitást, stabilizálja a hangulatot és növeli a szeretetet. Olyan tápláló energiát kínál, amely a nyugalom érzését kelti. A rózsaszínű kristályok is javítják a szexuális életet, az intimitást, és ösztönözni fognak, hogy csökkentsd a gátlásaid. A Pink Jádét délamerikában istennő kőnek tartják Legyél te is napjaink istennője, magabiztos, sikeres, szenvedélyes
Rózsakvarc a szerelem elsődleges köve, A rózsakvarc évszázadok óta szerelmi rituálékban és szertartásokban került felhasználásra. A rózsakvarc segíthet abban, hogy igaz szerelmet találj. A rózsakvarc a szerelem rezgéseiről szól. A rózsakvarc segít megnyitni a szívcsakrát, és erősíteni fogja az önérzet és az önbecsülés érzését, ez növeli a pozitív gondolatokat szerelmi életeddel kapcsolatban. Meglévő kapcsolatodban segít helyreállítani a békét, a harmóniát és a bizalmat. Pozitív rezgéseivel megerősíti, függetlenül attól, hogy Te és partnered már csak néhány hete vagy több 10 éve vannak együtt. Az eperkvarc sugározza az univerzális szeretet energiáit az életedben, és megtanít rá, hogy irányítsd magad felé! Megszünteti azokat a negatív érzelmi mintákat, amelyek gátolják kapcsolatok teremtésében. Inspirál, hogy több szeretetet adj, és ez több szerető energiát vonz. Spirituálisan nem csak a az emberi szív csakrát aktiválja, hanem a Föld szívével és az Univerzum szívével is összekapcsolódik. Rezgései áthatolhatnak a sejtek szintjére, és a sejteket örömre és hosszú élettartamra átprogramozzák. A Rózsakvarccal való meditáció segít abban, hogy ráhangolódj az együttérzésre, és lehetővé teszik a fény magasabb és finomabb frekvenciáinak felvételét. Segít a szerető kapcsolatok megértésében és elősegítésében, és egy szelíd energia megteremtésében.

Angyal Aura kvarc az éteri tiszta szeretet kristálya. Tiszta kvarc platina és ezüst, arany bevonattal. Szivárványos és ezüstös csillogást mutat, mint az angyalok szárnyai. Szeretetteljes és édes energiát hordoz. Nagyon nyugodt és békés kristály. nagyon magas éteri szeretettel és spirituális energiával. Segít felismerni és értékelni a szépséget, ami körülötted van. Kitűnő kristály a romantikus élményekhez. Képes helyreállítani a kapcsolatod biztonságát. Akkor növeli az energiaszintjét, amikor úgy érzi, hogy a szerelem, a szenvedély vagy az izgalom egyre alacsonyabb életedben. Kedvességet és együttérzést fog hozni. Segít megnyitni az összes romantikus lehetőséget a kapcsolatodban, azáltal, hogy felszabadítja az összes pozitív és gyógyító energiát, és elnyeli az összes negatívat. Stabilitást és tartósságot is biztosíthat a párkapcsolatok számára. Az Agyal Aura Quartz reményt, örömöt és optimizmust jelent.
Amikor meditálsz az Angyal Aura Quartz-al, felfedezed, mit kell tenni az életedben! Segíteni fog abban, hogy felfedezz olyan új képességeket, amikről nem tudtál, így segít elérni mindazt, szeretnél. A kreativitás és az intelligencia energiáit hordozza. Segíthet új ötleteket szerezni, amelyek előmozdíthatják karrieredet és növelhetik jövedelmedet. Spirituálisan egy csodálatos segédeszköz a szépség, a természet és a szellem felismerésére. a meditáció során magasabb birodalmakhoz vezethet. Azt mondják olyan isteni energiákkal van tele ami meditáció során könnyen megnyithat egy kommunikációs vonalat a védő angyalokhoz, a belső tanítókhoz és a szellemi vezetőhöz. A kristály védő és erőteljes energiával rendelkezik, amely a gondviselőinkkel van kapcsolatban. A nyugalom és a béke állapotát hozza el. Angyali gyógyító, megtisztíthatja és összehangolhatja az összes csakrádat, harmonizálja az összes energiameződet.


Adatok
Cikkszám
0874
Webáruház készítés