A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora

A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora
A talizmán lélegzete – Egy csodálatos dallam a zongora

ZEN Boldogság talizmán
Ez a karkötő rendelésre készült amikor a hegedű felkerült egyik ismerősőm megkeresett, hogy zongora miért nincs neki az kellene. Elkészült neki és most felkerül a shopra is.
Ha szereted a zenét és a zongora hangját akkor ez a te személyes Boldogság talizmánod. Valahányszor ránézel felcsendül benned a dallam és átjárja a lelkedet. A karkötő a billentyűzet egy oktávját szimbolizálja a hangokat C-A között. Ha megsimítod, talán meg is szólal a lelkedben. A zene jó tesz a léleknek és nagyon inspirálóan tud hatni az ember lelkére. Az élet olyan mint egy dallam, hol vidám, hol szomorú, néha egy kicsit pörgős vagy lassabb. Minden dalban és zenében van egy üzenet, ami a lelkünkre hat de mindenkire másképp. Az biztos hogy az élet is egy sajátos gyönyörű dal. Fogd a karkötőt és jászd a saját dalodat, ami az életed. Ne feledd a Talizmán boldoggá tesz és teljesíti a kívánságodat.
Áldott kívánság teljesítő Bodhi maggal . A karkötőben lévő szent Bodhi fa mag melyet nepál egyik kolostorában áldottak meg. A bodhi fa , szent fa , a hagyomány szerint Buddha egy bodhi fa alatt meditálva érte el a megvilágosodást. A bodhi fa magja a megértés és az isteni bölcsesség magja , mely békét és megértést sugároz. Ez az eredeti fafajta magja mely magokat a nepáliak főnix szeme magnak hívnak.
Azt mondják minden magban egy tanítás , üzenet van bezárva. Találd meg te is a sajátodat.
Kristályok : A Zongora teste ezüst obszidián, a billentyűzet fehér Jade és Onix
Gondosan Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával (Prana)
Egyedi kézzel festett tradicionális japán motívumokkal bélelt dobozban .

2024.06.27
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Dél Ázsiában és Japánban a ZEN gyökereinek alapján kialakult egy különleges karkötő melyet a talizmán lélegzetének neveznek. Készítésénél a középpontba helyeznek egy magot vagy egy faragott fadarabot azzal a szándékkal, áldással, hogy teljesítse viselője kívánságát, ehhez hozzárendelnek bizonyos szabályok szerint egymással harmonizáló különböző kristályokat és fa gyöngyöket. Az összeállítások célja a harmónia, harmónia a természettel, harmónia a lelkeddel az élettel. A boldogság. Ez a talizmán más mint a többi. Kívánhatsz tőle és kívánságod teljesíteni fogja de addig is boldoggá tesz ! Napról napra boldogabb leszel, jobban érzed magad. A karkötő programja megtalálja az utat a boldogságodhoz és felerősíti azt.
Ezüst obszidián. Az ezüstfényű obszidiánról úgy tartják, hogy sikert és előnyt biztosít az élet során. Javítja az észlelést, élesíti az érzékeket és az intellektust, elősegíti a másokkal való kommunikációt, és segít abban, hogy a személyes tetszések és ellenszenvek ne befolyásolják a racionális döntéshozatalt. A meditációhoz tökéletes eszköz, hozzáadja a holdenergiák rejtélyét és a belső fény kiterjesztését. Segít enyhíteni és elengedni legmélyebb tudattalan félelmeit ami visszatartja. A menyország szemének is nevezik, hídként viselkedik mely reményt és fényt hoz, arra ösztönöz, hogy csak a jóra összpontosíts. Lehetővé teszi, hogy minden olyan változtatást végrehajts, amely a lélekcélodhoz való igazodáshoz szükséges. Megtisztít a negatív energiáktól.

A Jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. A fehér Jadé-ről úgy tartják, hogy a fény pozitív és ragyogó ereje van a kőben. Mint minden Jade a fehér Jade is gazdagságot, jólétet és bőséget hozhat az életedben. A fehér Jade kiegyensúlyozza az energiákat és biztosítja, hogy a szerencse áramlása folyamatos legyen. Támogat téged a pénzügyi nehézségek leküzdésében. Segít abba, hogy az energiáit a leghasznosabban használja fel. Erőteljes gyógyító energiái az egész világon ismertek, mert képes megtisztítani a szíved energiáit. A fehér Jade is képes arra, hogy növelje az életedben a szeretet energiáját. Elősegíti a szeretetet és az érzelmi egyensúlyt, valamint a békét és a harmóniát a kapcsolatodban! Segít abban, hogy megszabaduljon a negatív energiáktól és negatív gondolatoktól. A kő nyugtató energiái nagyon pozitív fényt hoznak az életedbe, ami megérinti a szívedet, és megtisztítja. A fehér Jade egy nagyon alázatos kő, biztosítja, hogy a föld energiáihoz és a boldogság forrásához kötődj.
A fekete ónix az egyik legősibb védelmező kő. Az évszázadok folyamán számos kultúra használta, védelemre az ártó emberek és személyek ellen. Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít a nehéz körülmények között, ha nehézségekbe ütközik személyes vagy szakmai életében. Fokozza az életerőt a következetességet és a kitartást. Ez a kő segítséget nyújt az összes célja eléréséhez és a feladatok elvégzéséhez. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától. Hasznos tárgyalások közben. Az ónix titoktartó támogat bennünket abban, hogy ne fecsegjük ki a terveinket. A szerelemben az ónix hordozza a szeretet energiáját és növelni az érzékiséget! Az ónix segít a szexuális impulzusok irányításában és kezelésében. Amikor fenyegetés van a horizonton, az ónix energiái védik a kapcsolatot és erősítik egymás iránti elkötelezettséget. Betölti a kapcsolatot ódivatú romantikával! Az ónix megerősít romantikus és szexuális partnerként.

Adatok
Cikkszám
0871
Webáruház készítés