Csíkos dzi gyöngy fehér cirkon szerencse karkötő

Raktárkészlet: 1 db
Csíkos dzi gyöngy fehér cirkon szerencse karkötő
Csíkos dzi gyöngy fehér cirkon szerencse karkötő
Csíkos dzi gyöngy fehér cirkon szerencse karkötő
Csíkos dzi gyöngy fehér cirkon szerencse karkötő

A szerencse amulettje a csíkos DZI gyöngy a balszerencsét jó szerencsévé alakítja és megsokszorozza a tulajdonosa szerencséjét. A kategóriás természetes Cirkon 4 mm. A szerencse egyik köve nagy köztudott hogy nagy szerencsét sikert és gazdagságot hoz viselőjének., 18 karátos arannyal futtatott gyöngyök.
A csíkos Dzi gyöngy egy varázslatos gyöngy. Eléri , hogy az életed kényelmes és virágzó legyen. Segít teljesíteni minden vágyad , és legyőzni a negatív élethelyzeteket és átalakítani pozitívvá. Pénzt, gazdagságot és kényelmet hoz életedbe. Viseld ezt a gyöngyöt és az életed megváltozik.
A csíkos Dzi gyöngy kényelmes, harmonikus életet és minden vágy teljesülését jelképezi. Ez a gyöngy segít a negatív élethelyzeteket pozitívvá alakítani. A csíkos Dzi úgy működik, mint egy transzformátor. Átalakítja a kedvezőtlen helyzet energiáját, hogy a helyzet javuljon, és a gyöngy tulajdonosa, kedvező helyzetbe kerüljön. Azt tartják róla, hogy megsokszorozza tulajdonosa szerencséjét és segít valóra váltani a kívánságokat. Úgy gondolják, hogy a csíkos Dzi segíti tulajdonosát abban, hogy elérje az életben vágyait. A három vagy több szál a karrier építését is segíti, kedvező helyzetet teremt a karrier előrelépés szempontjából. A csíkok a gazdagság és a vagyon megszerzését jelentik a gyöngy segít a vagyon és gazdagság megszerzésében. Megérteti tulajdonosával azt is, hogy a vagyon és gazdagság nem csak az anyagi javakat jelenti.

2024.05.02
29 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Cirkon egy különleges kristály. Egyike a legrégebbi kristályoknak kb. 4 milliárd éves . A védikus irásokban a gyémánt egyik helyettesítő (upratna) kristálya, de önálló tulajdonságokkal is rendelkezik. Állítólag a cirkon alkotja a hindu vallásban a szent kívánságteljesítő Kalpavriksha fa leveleit.
A Cirkon egy hatalmas erejű kő. Növeli az önbecsülést és önbizalmat és méltóságot. Hatalmas pozitív változásokat képes hozni az életben. A cirkonkristály képes fokozni az intuíciódat, ami okosabb és bölcsebb emberré tesz. Útmutatást ad neked hogy elérd a céljaidat. A szerencse egyik köve nagy köztudott hogy nagy szerencsét sikert és gazdagságot hoz viselőjének. A meglévő kapcsolatok a család megerősítője .Ha kapcsolatodban a boldogság és a romantika már elszürkültek felébreszti a szerelmet és elveszett romantikát, újra szerelemmel töltsd meg kapcsolatodat a pároddal. Segít ellenállni a kisértéseknek és hűségesnek maradni. Mentálisan a cirkon segít megbirkózni a veszteséggel és a bánattal, valamint fokozza az élet és a munka iránti szenvedélyt, folyamatos pozitív energiával tölt fel.
Nagyon erős védőkő a történelem folyamán arról volt híres, hogy képes felvenni a harcot minden gonosz erővel és szellemmel, és megvédi viselőjét. Az összes csakrával együtt dolgozik , Megtisztítja a negatív energiákat, és védi az aurát.

A Dzi gyöngyöt két 18 karátos arannyal futtatott gyöngy keretezi.
Gondosan megtisztítva és áldva/felszentelve feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
A karkötőt egy nepáli ékszer/mala zacskóban szállítom !!

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0870
Webáruház készítés