Kilenc szemű dzi gyöngy dzi kövekkel karkötő

Raktárkészlet: 0 db
Kilenc szemű dzi gyöngy dzi kövekkel karkötő
Kilenc szemű dzi gyöngy dzi kövekkel karkötő
Kilenc szemű dzi gyöngy dzi kövekkel karkötő
Kilenc szemű dzi gyöngy dzi kövekkel karkötő

Egy különleges 9 szemű dzi karkötő tiszta dzi gyöngyökkel egy nagyon erős karkötő tiszta Dzi kőből áll. Egy réz áldott mala szem biztosítja a karkötő még erősebb áldását melyre az Om mantrát vésték.
A 9 szemű DZI az összes DZI "császára”. Ez a legkeresettebb és legdrágább DZI. Ez a DZI a tibeti népnek is gyöngyszeme. A 9 bolygórendszert és annak lényegét képviseli. Magában foglalja az Univerzum tevékenységét és az emberiség bölcsességét. Ez hozza a legteljesebb áldást, segít eltávolítani a negatív bűnöket, és feloldja az akadályokat az utad mentén. Megvédi a viselőt mindenféle szerencsétlenségtől és a rossztól. (Például a Nagoya repülőgép szerencsétlenség néhány túlélője közül az egyik 9 szemű Dzi-t viselt.) Segíti a gazdáját, hogy összegyűjtse a gazdagságot. Segít a befektetőknek az új ötletek sikeres fejlesztésében, melyeken keresztül a gazdagság áramlik életükbe. Ez a vállalkozó Dzi segít a tulajdonosának abban, hogy megtalálja ötleteit és erősségeit. Növeli viselője vagyonát. Segítség a vállalkozások nagy teljesítményében, a karrier stabilitásában. Eltávolítja az akadályokat megteremti a biztonságot. Ez a Dzi lehetővé teszi a viselő számára a hatalmat és a befolyást. A bölcsesség ablaka a 9 szemű Dzi, amellyel a viselője kibővítheti intelligenciáját és bölcsességét a jó egészség, a siker, a hatalom, az együttérzés és a dicsőség elérése érdekében. Lenyűgöző és gondoskodó szívet épít fel neked, segít hírnevet és előnyöket szerezni, növeli az együttérzést. A 9 szemű Dzi a jó szerencse, isteni védelem, jó egészség, gazdagság, a mennyből jövő jólét és hosszú élet forrása; melyet a Buddha szemei védenek.

2024.05.02
39 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.
A gyöngyöt és a kristályokat egy áldott nepáli réz mantra gyöngy erősíti.
Gondosan megtisztítva és áldva/felszentelve feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
A karkötőt egy nepáli ékszer/mala zacskóban szállítom !!

Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
0867
Webáruház készítés