A lélek erősítője - Aura Obszidián motivációs karkötő

A lélek erősítője  -  Aura Obszidián motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Aura Obszidián motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Aura Obszidián motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Aura Obszidián motivációs karkötő

Ezek a csillogó elegáns kis szál karkötők amellett hogy szépek megerősítik gyógyítják a lelked . A gyönyörű csillogó fazettált ásványokhoz egy apró áldott tibeti Dzi Követ adtam mely védelmet , szerencsét ad és segít álmaid valóra váltásában.
A karkötő mellé választhatsz magadnak egy megerősítést mely cél elérése a legnagyobb vágyad, de ha egyszerűen csak viseled akkor is rendkívül jó hatást gyakorol . Mivel elegáns és vékony többet is viselhetsz egymás mellett.
Ez a karkötő 3 mm es A osztályú csillogó fazettált AURA Obszidiánból készült egy hosszúkás dzi követ tartalmaz.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Vászon ékszerzacskóban, A fém alkatrész rozsdamentes nemesacél

2024.05.03
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Aura Obszidián- Ennek a kőnek sok neve van, titán obszidián, szivárvány obszidián, szivárvány aura, és a lista folytatódik. A titán obszidián egy titán szivárvány aura obszidián, ami azt jelenti, hogy titán, és néha a kobalt nagy hő és nyomás segítségével kötődik az obszidiánhoz. A titán az egyik legerősebb és legszebb fém, ennek a kőnek a színei gyönyörűek. A felületén lévő színeket felerősíti a fő alapja, a Fekete Obszidián, amely hatékony tisztítója az aurában keletkezett pszichés szmognak, és erőteljes pszichés védőkőnek számít. Ez az ásványi anyag híres erejéről és szépségéről is. Drasztikusan felerősíti az Obszidián erőteljes metafizikai hatásait azáltal, hogy a fekete vulkanikus kvarc atomjait a Titánnal köti össze. Hihetetlenül véd és megakadályozza a pszichés támadásokat. Auragyógyító, mély meditációt és lelki ráhangolódást ösztönöz. Szépsége örömet és pozitív energiát vált ki. Azt mondják, hogy az obszidián rezgési energiája , valamint ennek a titánbevonatnak a színe képes meggyógyítani az emberi energiamezőt. Együtt egyesülnek az aurával, hogy felszabadítsák az energiablokkokat, és színükön keresztül feltöltik az aurát. Fokozza a fizikai vitalitást és több energiát visz be az aurikus mezőbe. Aktiválja a szivárványtestet, feltölti a csakrákat, helyreállítja a békét az egyensúlyt és a harmóniát.
A Titán Obszidián a gyógyulás, a bőség, a megtisztulás, valamint a pszichés és spirituális fejlődés köve. Obszidián alapú, nagyon megalapozó, védő és megszabadít a negativitást minden forrásától. Míg az obszidián gyógyítja az érzelmi traumát, a titán elősegíti a varázslat munkáját és a meditációt. Meditáció közben használva ez a kő elmélyíti a meditatív állapotot és a spirituális beállítást. A Titán Obszidián magas rezgésű elemként jó eszköz a pszichés, a spirituális képességek , a telepátia, fejlesztésére az aura tisztításának, a gyógyításnak és az egyéb szellemi és energetikai munkának.
A Titánium aura lehetővé teszi , hogy elmélyülj a meditációban, lelki ráhangolódást kapj. Összességében ez a kristály olyan betekintést, együttérzést, energiát, izgalmat és örömet hoz az élet minden területére. Képes magasabb frekvenciatartomány hordozására, kiválóan alkalmas transz csatornák, médiumok, pszichikumok számára, és fenntartja a földelést, miközben magasabb tudatállapotban vagy.
A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.

Adatok
Cikkszám
0837
Webáruház készítés