A lélek erősítője - Sárga opál motivációs karkötő

A lélek erősítője  -  Sárga opál motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Sárga opál motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Sárga opál motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Sárga opál motivációs karkötő

Ezek a csillogó elegáns kis szál karkötők amellett hogy szépek megerősítik gyógyítják a lelked . A gyönyörű csillogó fazettált ásványokhoz egy apró áldott tibeti Dzi Követ adtam mely védelmet , szerencsét ad és segít álmaid valóra váltásában.
A karkötő mellé választhatsz magadnak egy megerősítést mely cél elérése a legnagyobb vágyad, de ha egyszerűen csak viseled akkor is rendkívül jó hatást gyakorol . Mivel elegáns és vékony többet is viselhetsz egymás mellett.
Ez a karkötő 3 mm es A osztályú csillogó fazettált Sárga Opálopálból készült egy hosszúkás dzi követ tartalmaz.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Vászon ékszerzacskóban, A fém alkatrész rozsdamentes nemesacél

2024.05.28
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A sárga opál olyan mint egy meleg enyhe tavaszi szellő, egyensúlyban van az erő és a kedvesség között. Ha egyszerre szeretnél pozitív érzést és gyógyulást próbáld ki ezt a gyönyörű drágakövet. Hordozza az opálok minden tulajdonságát, de vannak egyedi jellegzetességei is. Az opál neve a szanszkrit Upala szóból ered mely drágakövet jelöl. A sárga opál legnagyobb mennyiségben Ausztráliában található. Az ausztrál őslakosok úgy gondolták, mikor a Teremtő Isten a földre érkezett, lábával a talajhoz érve a szivárvány összes színű kövét felragyogtatta, így születtek az opálok. Hitük szerint egy óriási opál uralja a csillagokat az aranyat és a szeretetet ami az emberek szívében lakozik.Nagyszerű kő az elzáródások eltávolítására, különösen az önmagad által előidézettekre, amelyek korlátozzák a személyes fejlődésed, ez az aurán belül is működik azáltal, hogy kiegyensúlyozza. Kiváló kő azoknak akik új esélyt szeretnének kapni vagy újrakezdeni bizonyos dolgokat. Megszünteti a mindennapi feladatok miatti stresszt, kényelmesebbé és gondtalanabbá teszi a napot. A sárga opálról azt mondják, hogy felemelő és revitalizáló hatása van. Érzelmi stabilitást hoz magával, és segít megerősíteni a pozitív gondolkodási mintákat. Gyakran használják a pozitív érzelmek felerősítésére. Ez egy kő, amely könnyed, vidám hozzáállást közvetít, és erősítheti az önértékelést. Serkenti a lelkesedést, az új élmények keresését, segít az érzelmek kifejezésében és a szomorúság elűzésében. Arra késztet, hogy új szemmel figyelje meg a világot, arra készteti, hogy a dolgokat szélesebb perspektívából nézze. Fokozza képzelőerődet és segít a képzeleted valóra váltani. Az opál képes fokozni a pszichikai erőket, az álommunkát és segítséget nyújtani a spirituális utakon. Arra használták, hogy világos álmokat és látást váltsanak ki. Vonzza az angyali entitásokat, és javítja az istenivel való kommunikációt. A sárga opál egy drágakő, amely segítheti viselőjét misztikus, fizikai vagy misztikus világi törekvéseiben. Megtanítja neked, hogyan kell tudatos álmodozást végrehajtani. A sárga opál segít abban, hogy örömet találjon lelki és vallási életében. Az opál a karma köve is, amely megmutatja, hogy amit adunk, azt kapjuk cserébe.
A metafizikai gyógyítók a sárga opált univerzális egészségjavítóként használják. Általában a sárga kő erősíti az élni akarást, amikor az elme és a test gyengének érzi magát. A sárga opál tökéletes az immunrendszer megújítására, erősíti az ellenállást az allergiákkal és fertőzésekkel szemben. Ezenkívül az opálok kezelik a Parkinson-kórt és a lázat. A kő segíthet megszabadulni a veseproblémáktól is. Szabályozza az anyagcsere folyamatokat és az inzulinszintet is. A sárga opálról ismert, hogy segít a menstruáció előtti feszültség csökkentésében.
A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.

Adatok
Cikkszám
0836
Webáruház készítés