A lélek erősítője - Unakit motivációs karkötő

A lélek erősítője  -  Unakit motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Unakit motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Unakit motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Unakit motivációs karkötő

Ezek a csillogó elegáns kis szál karkötők amellett hogy szépek megerősítik gyógyítják a lelked . A gyönyörű csillogó fazettált ásványokhoz egy apró áldott tibeti Dzi Követ adtam mely védelmet , szerencsét ad és segít álmaid valóra váltásában.
A karkötő mellé választhatsz magadnak egy megerősítést mely cél elérése a legnagyobb vágyad, de ha egyszerűen csak viseled akkor is rendkívül jó hatást gyakorol . Mivel elegáns és vékony többet is viselhetsz egymás mellett.
Ez a karkötő 3 mm es A osztályú csillogó fazettált Unakitból készült egy kerek dzi követ tartalmaz.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Vászon ékszerzacskóban, A fém alkatrész rozsdamentes nemesacél

2024.06.27
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő gyönyörű Unakite -ból készült, Vörös Jáspis, Epidolite-ban és quartz-ban Rózsaszín földpátban van beágyazva. Az Unakitot szent kőnek tekintik, mert elmélyíti a meditációt. A vörös fényhez kapcsolódóan Uriel arkangyal egyik kristálya. A szívcsakra köve, egy kedves és együttérző kő, és az egyik legjobb érzelmi egészséged ápolására. A depresszió az amikor egyszerűen túl sokáig ácsorogsz a múltbeli hibák vagy sérelmek energiájában. Az Unakite segít kiszabadulni a múltból, megakadályozza, hogy ezek a fájdalmas emlékek eluralkodjanak rajtad. Ha úgy érzed, hogy nincs lehetőséged, csapdába estél és nem tudod mit kell tenned, vagy ha arra kényszerülsz, hogy életed egyik fontos részét egy másik érdekében feláldozd, akkor az unakite lehet segítség ebben a nehéz időben. Segít befogadni az útmutatást. Segít megtalálni az egyensúlyt és emlékeztet téged, hogy bármilyen életkorú is vagy, mindig esélyed van egy új kezdetre és még hosszú út vár rád. Az Unakite kiváló kő, amely segíti a döntéshozatali folyamatot, különösen akkor, ha a csapda helyzetben kell dönteni. Segít tiszta szemmel áttekinteni azokat a helyzeteket, amelyekre első látásra nincs megfelelő válasz. Elősegíti a harmóniát, segít megérteni, hogy az örömteli állapot nem jelenti a jövőben lévő siker és a növekedés feláldozását. Az élet nem csak a végeredményről szól, hanem az odavezető összes apró pillanatról is, amikor naplementében leülsz egy csésze kávé mellett, és csak élvezed az életet. Az unakitnak elmondhatod minden vágyad, bármilyen merész vagy vad is. Mondj el olyan dolgokat, amelyeket senki másnak nem mondhatsz el, mert meghallgat és készen áll a problémáidnak megoldására. Az önfejlesztés hihetetlen erejű köve. Erősen hozzá van hangolva a földhöz, közvetíti a föld energiáít ugyanakkor gyógyítja is a földet. A harmadik szemre helyezve az Unakite elősegíti a jelenéseket és a pszichés látást.
A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.

Adatok
Cikkszám
0835
Webáruház készítés