A lélek erősítője - Turmalin kvarc motivációs karkötő

A lélek erősítője  -  Turmalin kvarc motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Turmalin kvarc motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Turmalin kvarc motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Turmalin kvarc motivációs karkötő

Ezek a csillogó elegáns kis szál karkötők amellett hogy szépek megerősítik gyógyítják a lelked . A gyönyörű csillogó fazettált ásványokhoz egy apró áldott tibeti Dzi Követ adtam mely védelmet , szerencsét ad és segít álmaid valóra váltásában.
A karkötő mellé választhatsz magadnak egy megerősítést mely cél elérése a legnagyobb vágyad, de ha egyszerűen csak viseled akkor is rendkívül jó hatást gyakorol . Mivel elegáns és vékony többet is viselhetsz egymás mellett.
Ez a karkötő 3 mm es A osztályú csillogó fazettált Turmalin kvarcból készült egy kerek dzi követ tartalmaz.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Vászon ékszerzacskóban, A fém alkatrész rozsdamentes nemesacél

2024.06.27
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A fekete turmalin kvarc nagy szerencsét és gazdagságot hoz, ötvözi mind a kvarc, mind a turmalin tulajdonságait. Segít megszüntetni a szervezetedben lévő energia elzáródásokat, blokkokat, megtisztítja az energiát és segít abban, hogy a tested egyensúlyba kerüljön. Visszaállítja a békét és a harmóniát az életedben Megszünteti a negatív gondolatokat, motiválja, hogy előre nézz. A motiváció kristálya ösztönözni fog téged a pozitív gondolatokra és a jóra. Ezzel a kristállyal dolgozva nagyszerű szerencsét hozol az életedbe. Nagyszerű társ lesz üzleti vállalkozásodban. Növeli döntéshozatali képességed, hogy kifizetődő döntést hozz, és lehetővé teszi, hogy magabiztosan vállald a felmért kockázatokat. Megnyugtat a stressz idején, és segít meg azonosítani a stressz forrásait a környezetében. Azt tartják róla, hogy megduplázza a tulajdonos szerencséjét!
A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.

Adatok
Cikkszám
0834
Webáruház készítés