A lélek erősítője - Gránát motivációs karkötő

A lélek erősítője  -  Gránát motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Gránát motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Gránát motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Gránát motivációs karkötő

Ezek a csillogó elegáns kis szál karkötők amellett hogy szépek megerősítik gyógyítják a lelked . A gyönyörű csillogó fazettált ásványokhoz egy apró áldott tibeti Dzi Követ adtam mely védelmet , szerencsét ad és segít álmaid valóra váltásában.
A karkötő mellé választhatsz magadnak egy megerősítést mely cél elérése a legnagyobb vágyad, de ha egyszerűen csak viseled akkor is rendkívül jó hatást gyakorol . Mivel elegáns és vékony többet is viselhetsz egymás mellett.
Ez a karkötő 3 mm es A osztályú csillogó fazettált Gránátból készült egy kerek dzi követ tartalmaz.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Vászon ékszerzacskóban, A fém alkatrész rozsdamentes nemesacél

2024.05.03
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gyönyörű sötétvörös nagyon erős gránát. Ősi amulett Noé bárkáján a hit szerint egyetlen nagy gránát kristály biztosította az egyetlen fénysugarat. Legjelentősebb jellemzője a gyógyulási és tisztítási képesség. Megvan a hatalma, hogy megtisztítsa a test energiáit, megszabadulva a méreganyagoktól, és megújítsa regenerálja. Erős védelmező kő a keresztes hadjáratokban is talizmánként hordták. Kiváló védelmet ad energia vámpírok ellen. Erősíti a motivációt és ihletet. A gránát energiái növelhetik a siker esélyeit, az üzleti életben. Ennek a drágakőnek az energiái is segítenek abban, hogy az életedben több bőséget és jólétet vonzzanak. Ennél is fontosabb, hogy emlékeztetni fognak, hogy alázatos maradjak és mindig hálás legyél! A gránát piros színe erős szeretetet vagy romantikus kapcsolatot szimbolizál. A szenvedély és a vágy energiáit hordozza. Ez a kő a tartósságot, a stabilitást és a biztonságot szimbolizálja. Ha szeretne komolyabb és tartósabb kapcsolatot a szerelmi életedben akkor mindig ezt a köveket kell magadnál tartanod! A gránát energiái felszabadíthatják a szexualitásodat! . Segít kiterjeszteni és használni vonzerődet, hogy elérd, amit akarsz. A gránát nagyon erős kő a vonzás törvényéhez!
A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.

Adatok
Cikkszám
0833
Webáruház készítés