A lélek erősítője - Zöld Rutil Kvarc motivációs karkötő

A lélek erősítője  -  Zöld Rutil Kvarc motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Zöld Rutil Kvarc motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Zöld Rutil Kvarc motivációs karkötő
A lélek erősítője  -  Zöld Rutil Kvarc motivációs karkötő

Ezek a csillogó elegáns kis szál karkötők amellett hogy szépek megerősítik gyógyítják a lelked . A gyönyörű csillogó fazettált ásványokhoz egy apró áldott tibeti Dzi Követ adtam mely védelmet , szerencsét ad és segít álmaid valóra váltásában.
A karkötő mellé választhatsz magadnak egy megerősítést mely cél elérése a legnagyobb vágyad, de ha egyszerűen csak viseled akkor is rendkívül jó hatást gyakorol . Mivel elegáns és vékony többet is viselhetsz egymás mellett.
Ez a karkötő 3 mm es A osztályú csillogó fazettált Zöld Rutil kvarcból készült egy kerek dzi követ tartalmaz.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Vászon ékszerzacskóban, A fém alkatrész rozsdamentes nemesacél

2024.06.27
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Zöld rutil kvarc csodálatos kő ritka, erőteljes és intenzíven vibrációval teli kristály, Segít feltárni és kihasználni minden képességedet. Felszínre hozza a rejtett tulajdonságaidat, felfedezni tehetségedet, megmutatja a célodat az életben és azt is hogyan érheted el. Segít fejleszteni a belső erődet és a helyes irányba terelni. A siker és a gazdagság kristálya mert segít neked, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból és sikeres legyél az életben és ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem. A legerőteljesebb kristály Önmagad kibontakozásához és életed helyes irányba állítani.Különleges gyógyító , az egészség átalakulását is hozza. Segít a szervezet egyensúlyának visszaállításában eltávolítja a negatív energiákat és gyógyító hullámokat küld ,ha állandóan fáradtsággal és letargiával küzdsz, erőteljes energiái segítenek meggyógyulni. A zöld rutil kvarc segít eltüntetni a fóbiáid és félelmeid . Feloldja a szorongásokat és csillapítja a nyugtalanságot is. A zöld rutil kvarc erős védőkő. Erős energiával tölti fel elmédet, és megvéd a gonosz és negatív energiáktól.
A dzi kő melyet Tibeti achátnak is neveznek szent kő Tibetben. Ebből a fajta achátból készülnek a dzi gyöngyök, de természetes állapotukban is amulettként használják. Alapvetően fekete ,fehér és barna mintákkal. Ritka achát és nehéz beszerezni. Hihetetlen mértékben semlegesíti a negatív energiát körülötted. Kiváló a három „rossz” a rossz szokás, a rossz gondolat és a rossz környezet semlegesítésére. A remény köve mely lehetőséget ad hogy megszabadulj a nehézségektől, letörtségtől. Használatával visszaszerzed a fényes jövőt, újjáéleszti a jószerencsét. Bátorságot ad és segít abban, hogy nehézségek nélkül haladj előre. Erősíti az önbizalmat és az akaratot. Segít álmaid valóra váltásában, megakadályozza, hogy a dolgok félúton megakadjanak befejeződjenek, biztosítja számodra a szükséges koncentrációt és az akaratot. Elősegíti a jó kapcsolatokat és lehetővé teszi hogy megérezze az önhöz közeledők valódi szándékait. segít megkülönböztetni a téged szerető illetve feléd rosszindulatú embereket.

Adatok
Cikkszám
0832
Webáruház készítés