Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !

Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !
Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !
Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !
Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !
Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !
Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !
Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !
Nő vagyok és Szép vagyok motivációs karkötő !

Igen ez a karkötő erről szól a kristályok és a különleges programozás segít abban hogy napról napra erősebben higgyél önmagadban, a nőiességedben a sugárzó szépségedben. Ahogy erősíti benned az érzést úgy fogod egyre erőteljesebben kisugározni Te is a külvilágnak ragyogó Nőiességedet, szépségedet. Felejtsd el a tükröt a mérleget, a szépség belülről jön . És TE szép vagy ! Büszke vagy magadra és a szépségedre !
A kristályok Pink Jade, rózsakvarc, fehér Jade ametiszt és hegyikristály. A karkötő különleges programja a kristályok erejével gondoskodik róla, hogy Nőiességed szépséged napról napra erősebben sugározzon. Bármi történt veled a múltban , bármilyen önbizalom hiányod van ez fokozatosan eltűnik. A karkötőben a hegyikristály egyrésze különleges fazettált lencse a csillogás és a ragyogás erejével mindig emlékeztet rá hogy Neked is Ragyogni kell mert Nő vagy és Szép vagy.
Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával (Prana)
Speciális módszerrel programozva . Fehér ékszerdobozban

2024.05.02
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Középpontban Pink Jade Nagyon Nőies lágy és finom energiát kelt. A piros színt a fehér szín lágyítja, ami szimbolizálja a tüzes érzéseket és az erős szenvedélyeket, amelyek azonban lágyabbak, tartósabbak. A rózsaszínű Jade kiváló eszköz a boldogabb élethez, amely tele van szeretettel. Segít kézben tartani a dolgokat, és gondoskodik az általános jólétéről. A Pink Jade az álom köve. Ideális azoknak, akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy álmaik valósággá váljanak, és további energiát igényelnek a dolgok befejezéséhez. Megnyugtatja az elmét, felszabadítja a negativitást,
Ametiszt véd a negatív energiáktól és azokat pozitív energiává alakítja beleértve negatív gondolataidat is növeli az isteni szeretet érzését, segít megértetni veled hogy Te irányítod az életed.
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és végtelen béke köve. A legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Minden szintem megtisztítja és megnyitja a szívet. Érzelmileg a legnemesebb gyógyító. Növeli az önszeretetet, vonzza a szerelmet.
A fehér Jadé-ről úgy tartják, hogy a fény pozitív és ragyogó ereje van a kőben. Segít abba, hogy az energiáit a leghasznosabban használja fel. Erőteljes gyógyító energiái az egész világon ismertek, mert képes megtisztítani a szíved energiáit. A fehér Jade is képes arra, hogy növelje az életedben a szeretet energiáját. Elősegíti a szeretetet és az érzelmi egyensúlyt, valamint a békét és a harmóniát a kapcsolatodban! A fehér Jade képes arra, növelje a szerelem energiáját az életében. Segít abban, hogy megszabaduljon a negatív energiáktól és negatív gondolatoktól. A kő nyugtató energiái nagyon pozitív fényt hoznak az életedbe, ami megérinti a szívedet, és megtisztítja.
Hegyikristály az univerzális életerő természetes sugárzói és tárolói. Ösztönzik a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Természetes hajlama van a harmóniára és céltudatosságot és fókuszt teremt ideális a célzott teremtő meditációhoz. Segít fókuszálni, támogat a döntéshozatalban

Adatok
Cikkszám
0828
Webáruház készítés