A talizmán lélegzete – Az éjszaka

A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka
A talizmán lélegzete – Az éjszaka

ZEN Boldogság talizmán
Ez a karkötő nagyon sokat jelent számomra. És remélem neked is tetszeni fog. Különleges köveket használtam hozzá Kyanit, éjkék tigrisszem, gagát, aura holdkő és cirkon.
Nagyon szeretem az éjszakát, mindig nyugalommal tölt el engem, amikor a varos elcsendesedik, mindenki alszik és a csend és a nyugalom uralkodik. Elindulok éjszaka a két kutyámmal sétálni nézem az eget és ott van a sötétségben a sok millió csillag . Mi is itt a földön csillagok vagyunk mindenki egyedi és különleges. A hold mágikus fénye elbűvölő. A séta közben igazan önmagam tudok lenni a saját kis gondolataimmal , zenét hallgatok mert a zene is gyógyítja a lelket. Az éjszaka nyugalma simogatja a lelkemet.
Áldott kívánság teljesítő Bodhi maggal . A karkötőben lévő szent Bodhi fa mag melyet nepál egyik kolostorában áldottak meg. A bodhi fa , szent fa , a hagyomány szerint Buddha egy bodhi fa alatt meditálva érte el a megvilágosodást. A bodhi fa magja a megértés és az isteni bölcsesség magja , mely békét és megértést sugároz. Ez az eredeti fafajta magja mely magokat a nepáliak főnix szeme magnak hívnak.
Azt mondják minden magban egy tanítás , üzenet van bezárva. Találd meg te is a sajátodat.
Kristályok : Az kékes éjszka átmeneti színei kyanit, éjkék tigrisszem és gagát/jet kő. A hold aura holdkő mely csillog fazettálva a csillagok tiszta fehér cirkon.
Gondosan Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával (Prana)
Egyedi kézzel festett tradicionális japán motívumokkal bélelt dobozban .

2024.05.08
10 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Dél Ázsiában és Japánban a ZEN gyökereinek alapján kialakult egy különleges karkötő melyet a talizmán lélegzetének neveznek. Készítésénél a középpontba helyeznek egy magot vagy egy faragott fadarabot azzal a szándékkal, áldással, hogy teljesítse viselője kívánságát, ehhez hozzárendelnek bizonyos szabályok szerint egymással harmonizáló különböző kristályokat és fa gyöngyöket. Az összeállítások célja a harmónia, harmónia a természettel, harmónia a lelkeddel az élettel. A boldogság. Ez a talizmán más mint a többi. Kívánhatsz tőle és kívánságod teljesíteni fogja de addig is boldoggá tesz ! Napról napra boldogabb leszel, jobban érzed magad. A karkötő programja megtalálja az utat a boldogságodhoz és felerősíti azt.

A kék kianit nem csak egy gyönyörű, hanem egy nagyon erős kő is! Hihetetlen rezgése van. Megnyitja a test energiacsatornáit és megtisztítja kommunikációs központjait. Fényenergiával is rendelkezik, amely könnyebbé teszi a szívedet, az elmédet és a lelkedet. Kiegyensúlyozza a csakráidat, és több nyugalmat hoz az életedbe. Egy békés kő, amely visszahozza az elvesztett egyensúlyt. A kianit magas spirituális energiája fejleszti a pszichés képességeket, és lehetővé teszi a szorosabb kapcsolódást a magasabb szintekhez. A kianit az égbolt színenergiáját tükrözi. Jelzi az élet és az érzelmek kezdetét, bizalmat, hitet, türelmet és tiszteletet ad. A kianit segíthet megvalósítani álmaid, és sokkal könnyebbé és könnyebbé teheti az életed. Ha védelmet, hűséget, nyugalmat és őszinteséget keresel, akkor ez a tökéletes kristály számodra.
A kék tigrisszem varázslatos kő ha félelmeid vannak, hogy soha nem éred el a céljaidat megszabadit ezektől a félelmektől, és ráébreszt, hogy bármit megtehetsz, ha hiszel magadban. Növeli az önbizalmadat és az önmagadba vetett hitedet. Ennek a kőnek a vezetésével minden negatívumot képes leszel pozitívvá alakítani. Eltávolít minden zavaró tényezőt, és segít abban, hogy csak azokra a dolgokra és emberekre koncentrálj, akik támogatják a céljaid elérését. Arra ösztönöz, hogy hagyd abba a vágyálomba merülést, és inkább arra koncentrálj, hogyan váltod valóra álmaidat így előbb utóbb eléred a célodat. Elűzi a rémálmokat, megvéd a rosszindulattól és a féltékenységtől. Stabilitást és belső nyugalmat ad csökkenteni a stresszt és a szorongásokat.
A Gagát vagy Jet Stone egy ősi védelem kő. Évezredek óta létezik. Azt mondják, ha vonzódsz ehhez a kőhöz, öreg lélek vagy. Összhangba hozza az egyensúlyt, az irányítás és a harmónia érzésével, amelyre szükséged van ahhoz, hogy valóban boldog és elégedett legyél. Segít értékelni önmagad. Vonzza a tudást és a bölcsességet, és eltávolíthat mindenféle negatív energiát az aurádból. Segít feldolgozni leküzdeni a gyász és a veszteség érzéseit, hogy boldogabb legyél.Nyugtató talizmán veszteség vagy nagy stressz idején. Organikus eredetű, és az Egyetemes Életerő ősi elemeit hozza el neked.
Fazettált Aura holdkő ! A holdkő a nőiesség megerősítője rendkívül erősen kapcsolódik az univerzum nőies energiáihoz. Azt tartják életre kelti bennünk rejtőző istennőt. Segít eligazodni a kapcsolatokban felébreszti az érzékiséget. A holdkő megteremti a legjobb kozmikus egyensúlyt az általános jóléted szempontjából. Az aura bevonattal segít valóra váltani vágyaidat. Fokozza az intuíciót, ösztönzi a bölcsességet és a türelmet. A Holdhoz való kapcsolódása intuitív útmutatást nyújt, amely lehetővé teszi számodra, hogy összekapcsold életed különböző ciklusait, hogy megértsd valódi természeted és célodat. Energiája nagyon nyugtató, segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást. Segít a hormonok szabályozásában.
A Cirkon egy különleges kristály. Egyike a legrégebbi kristályoknak kb. 4 milliárd éves. Növeli az önbecsülést és önbizalmat és méltóságot. Hatalmas pozitív változásokat képes hozni az életben. A cirkonkristály képes fokozni az intuíciódat, ami okosabb és bölcsebb emberré tesz. Útmutatást ad neked hogy elérd a céljaidat. Köztudott hogy nagy szerencsét sikert és gazdagságot hoz viselőjének. A meglévő kapcsolatok a család megerősítője .Ha kapcsolatodban a boldogság és a romantika már elszürkültek felébreszti a szerelmet és elveszett romantikát, újra szerelemmel töltsd meg kapcsolatodat a pároddal. Segít ellenállni a kisértéseknek és hűségesnek maradni. Mentálisan a cirkon segít megbirkózni a veszteséggel és a bánattal, valamint fokozza az élet és a munka iránti szenvedélyt, folyamatos pozitív energiával tölt fel.
Nagyon erős védőkő a történelem folyamán arról volt híres, hogy képes felvenni a harcot minden gonosz erővel és szellemmel, és megvédi viselőjét. Megtisztítja a negatív energiákat, és védi az aurát.


Adatok
Cikkszám
0821
Webáruház készítés