A Végtelen Szív – Garuda Skaláris Prána orgonit medál Larimár-Chaorit – Rózsakvarc -Hegyikristály-Szelenit – Végtelen szív BTS tenzor gyűrűvel.

A Végtelen Szív – Garuda Skaláris Prána orgonit medál Larimár-Chaorit – Rózsakvarc -Hegyikristály-Szelenit – Végtelen szív BTS tenzor gyűrűvel.
A Végtelen Szív – Garuda Skaláris Prána orgonit medál Larimár-Chaorit – Rózsakvarc -Hegyikristály-Szelenit – Végtelen szív BTS tenzor gyűrűvel.
A Végtelen Szív – Garuda Skaláris Prána orgonit medál Larimár-Chaorit – Rózsakvarc -Hegyikristály-Szelenit – Végtelen szív BTS tenzor gyűrűvel.
A Végtelen Szív – Garuda Skaláris Prána orgonit medál Larimár-Chaorit – Rózsakvarc -Hegyikristály-Szelenit – Végtelen szív BTS tenzor gyűrűvel.
A Végtelen Szív – Garuda Skaláris Prána orgonit medál Larimár-Chaorit – Rózsakvarc -Hegyikristály-Szelenit – Végtelen szív BTS tenzor gyűrűvel.
A Végtelen Szív – Garuda Skaláris Prána orgonit medál Larimár-Chaorit – Rózsakvarc -Hegyikristály-Szelenit – Végtelen szív BTS tenzor gyűrűvel.

Engedd, hogy lelked kitárja a végtelen lehetőségek kapuit !
A Végtelen szív egy különleges tenzor gyűrűn alapszik . A Végtelen Szív gyűrű a szeretetet, a folytonosságot jelenti, végtelenül. Arra törekszik, hogy összekapcsolja a lelket a fizikai és univerzális többdimenziós Szívvel. Kombinálva a három legnemesebb lélekgyógyító kristály erejével. Megtisztítja lelked a káros gondolatoktól és gyógyítja a lelki eredetű betegségeket. Lényedet átitatja boldogsággal békével. A medál véd a környezetben lévő káros EMF sugárzástól, 4G, 5G mezőktől kb. 3 méteres körben . Különösen alkalmas a szivcsakra által vezérelt belső szervek egyensúlyának helyreállítására . Erőteljes manifesztációs, teremtő gyakorlatokra.
Ezüsttel bevont réz 1/4 -es 144 Mhz Slim Spurling Sacred Cubit féle tenzor gyűrű. Ez a végtelen energiaforrás sem nem elektromos, sem nem mágneses, és minden életformára jótékony hatással van. Ez egy szupravezető, amely semlegesíti a káros mágneses mezőket. Stabilizálja a test biomágneses energiatereit. A végtelen Szív egy különleges változat melynek rezonanciája más jellegű mint a hagyományos gyűrűnek.
A Végtelen Szív a szeretetet, a folytonosságot jelenti, végtelenül. Ennek az eszköznek néhány további tulajdonsága. Elősegíti a magasabb lélekkel való kapcsolatteremtést. A szívcsakrával rezonál megnyitja és gyógyítja. Stabilizálja a lelket a fizikai testben és segít a közelben lévőknek, hogy ugyanezt tegyék. Állítólag hozzáférést ad az univerzális Szent Szívhez és a Kvantumelme Aktiválásokhoz. Megvédi az energiatesteket kb. 3 méterre. Gyógyulást és kényelmet teremt minden lénynek. Kiválóan működik együtt a kristályokkal és közvetlen szívkapcsolatot ad velük. A gyűrű speciális BTS „Beyond The sky” kalapálással készült melyről lejjebb olvashatsz.
24 karátos arany, ezüst és réz. Ez a három fém ,közismerten gyógyító tulajdonságokkal rezgésekkel rendelkezik, használjuk a modern gyógyászatban is. A védikus tanulmányok szerint ez a három fém kozmikus egyensúlyt is teremt.
Tiszta áldott prána energiával feltöltött kristályok, Larimár, Charoit,Hegyikristály,Szelenit A kristályok ugyanolyan gondos energetikai tisztításban részesülnek mint karkötőim és egyéb ásványaim és feltöltöm őket a legtisztább életenergiával és sok szeretettel .
Biológiai mag a gyűrű közepén 75 himalájai gyógynövényből. Ez egy Tibeti gyógyászatban használt gyógynövény keverék az ilyen keverékekből készült Rilbu-t nepálban, tibetben amulettként is viselik. A tenzor gyűrűk a közepükbe helyezett gyógynövények , olajok, stb. hatásait felerősítik. A gyógynövények rezgését kisugározzák.
Lenvászon ékszerzacskóban.
Kérlek vedd figyelembe a medál elkészítése a speciális komponensek és a rétegezés miatt több időt vesz igénybe ezért kicsit lassabban készül el mint egy karkötő.

2024.05.15
9 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Larimár csodálatos kő , ha megpróbálja kiaknázni a víz erejét, és egy olyan társadalom ősi energiáját is, mint a mitikus Atlantisz. Azt tartják róla Atlantisz ősi bölcsességét és a delfinek gyógyító erejét adja a test és a lélek összehangolásához.. A Larimar a vízelemek egyike, mégis vulkanikus eredetében a tűz szülötte. A két energia polaritásának kiegyensúlyozására szolgáló néhány kristály egyike. Lehűti az indulatokat és csillapítja a félelmeket, enyhíti a stresszt és táplálja a fizikai és érzelmi testeket. A Larimar egy nyugodt kristály, amely elősegíti a pihenést és a nyugalmat. A békét és a világosságot képviseli, a gyógyulás és a szeretet energiáját bocsátja ki. A Larimar a bölcsesség, a felfedezés és az univerzum fokozott megértésének köve. Kapcsolatba hozhat olyan erőkkel, amelyekre egyébként soha nem gondoltál. A larimar használatával érzékenységet alakíthatsz ki a kozmosz iránt, amely elősegítheti a fokozott érzékelésed, sőt a pszichés erőid fejlődését. Harmonizálja az energiákat, és jobb kapcsolatokhoz vezethet az emberek között. A Larimar erőteljes érzelmi tisztító és gyógyító, különösen a fóbiák, pánikrohamok, stressz okozta egyensúlyhiány és túlzott harag vagy félelem ellen. Larimarról ismert, hogy előhozza belső szépségét, és segít vonzani az áldásokat és a pozitív energiákat.
A chaorit neve a chara folyóból származik, de oroszul a chary szó varázslatot, varázst jelent. A Csaroit az új kor köve. az Ibolya Sugár hihetetlen köve, szinte kézzelfogható energiamozgással, amely csodálatos örvényekben és ibolya, levendula és lila örvényekben áramlik. Ibolya sugarai a mágia, az álmok, az ihlet és a sors egyetemes életerőjével rendelkeznek. A rezgésszinted növelésével a Csaroit segít átalakulni és magasabb szintre lépni az élet minden területén. Egy lélekkő, hozzáférést biztosít az elmúlt életek tanulságaihoz, gyógyítja az érzelmi félelmeket a jelenben, és megadja a jövőhöz a lelki útmutatást. Ez a kő egyedülálló szintézist valósít meg a korona és a szív csakra között, magas szellemi energiát hozva létre a fizikai sík feltétel nélküli szeretetével. Erőteljes spirituális kő, amely emlékeztetni fog, hogy a jelenben kell élned. Lehetővé teszi, hogy felismerjük és megvizsgáljuk az öntudatlan félelmek okát, és különbséget tegyünk a valódi és az elme által létrehozott között. Tisztító energiája összehangolja a szívet és az értelmet, és lehetővé teszi az önmagad és mások látását a feltétel nélküli szeretet és elfogadás szellemében. Kapcsolataidban megnyitja a szívedet, hogy tisztán lásd és érezd a szeretetet az életedben. Ez a kő megmutatja a feltétel nélküli szeretet jelentését, valamint a szenvedély és a képzelet fontosságát szerelmi életedben. A csaroit stimulálja a korona- és szívcsakrákat, szintetizálva energiáikat, hogy tisztítsák az aurát, és lelki gyógyulást hozzanak a fizikai és érzelmi testhez. Magas, spirituális energiájával való rezonancia megnyitja teljes potenciálod.
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és végtelen béke féldrágaköve. A rózsakvarc selymes rózsaszín életenergiát bocsájt ki magából. Nagyon szelíd és szerető energiával rendelkezik, a legnemesebb gyógyító. Legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Minden szintem megtisztítja és megnyitja a szívet. Érzelmileg a legnemesebb gyógyító. rózsakvarc a szerelem elsődleges köve, A feltétel nélküli szeretet kristálya. Lágy nőies energiáját hordozza az együttérzés, a béke, a gyengédség és a gyógyulás tápláló energiáját. Környezetedben harmóniát teremt. A rózsakavarc mély belső gyógyulást eredményez, növelve az önszeretetet, az önbizalmat, az önértékelést és az önbizalmat.
Szelenit . Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. . A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel.
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolít[ja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.
A BTS „Beyond The sky” technológiát egy kanadai British Columbiából származó alkimista javasolta Slimnek. Tulajdonságai közé tartozik az a képesség, hogy vonzza a monoatomokat a A kalapált réz felületi polaritása megegyezik a normál rézzel, de a lapítási folyamat során átkerül a fém belsejébe légkörből. A monoatomikus mikrorezonanciát biztosítva egészségügyi előnyökkel jár az élő szervezetek számára. Slim kutatásai során rájött hogy a test és az elme revitalizálására, a megvilágosodás fokozására és a tudatosság bővítésére tervezték. Az életerő energia, amelyet a gyűrű kívülről juttat be a testbe, megnövekszik és felerősödik, és úgy tűnik, hogy a meridián csatornákat követve a test minden részét revitalizálja. Úgy tűnik, begyógyítja a fizikai sebeket, a lelki és érzelmi rémületeket, még az előző életekből is. Normál gyűrűkön nem alkalmazzák , de a végtelen szív hatását jelentősen erősíti
Sacred Cubit vagy Szent Cubit, tenzor gyűrű A szent könyök természetes rezonancia frekvenciája 144 Mhz. A fénysebesség egyik harmonikusa és mivel képes rezonálni a fénysebességgel, a Sacred/Royal Cubit a fizikai valóság harmonikus frekvenciáján végzett munkájáról ismert. Ez a frekvencia az élet fizikai aspektusára vonatkozik . Pozitív hatással lehet a fizikai állapotra. Jótékony életerő-energiát Hozzájárulhat az általános egészségi állapot és jólét javulásához. A természetes gyógyulási folyamatot felgyorsítja. Csökkentheti a fáradtságot. Csökkentheti az EMF káros hatásait is.
Segíti az ötletek megvalósulását, vonzza a bőséget. Függőleges energiamezővel rendelkezik. Jól működik a fájdalom csillapításra, segíti a sebek gyógyulását. DNS Harmonizáló energiát ad. Földelő hatású. Csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, javítja az alvás minőséget. Jól működik az egészségtelen energiamezők (mint például a Hartmann-rács, a curry-rács) megszüntetésében. Semlegesíti a wifi sugárzást.Tökéletes a szennyezett környezettel szemben.
A medál nem gyógyító eszköz. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Slim Spurling, Dr. Wilhelm Reich és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Cikkszám
0817
Webáruház készítés