A Vízöntő Kora – Garuda Skaláris Prána orgonit medál kék zafir - Türkiz- Akvamarin-Hegyikristály-Szelenit - Flanagan cosmic szenzorral

A Vízöntő Kora  – Garuda Skaláris Prána orgonit medál kék zafir - Türkiz- Akvamarin-Hegyikristály-Szelenit - Flanagan cosmic szenzorral
A Vízöntő Kora  – Garuda Skaláris Prána orgonit medál kék zafir - Türkiz- Akvamarin-Hegyikristály-Szelenit - Flanagan cosmic szenzorral
A Vízöntő Kora  – Garuda Skaláris Prána orgonit medál kék zafir - Türkiz- Akvamarin-Hegyikristály-Szelenit - Flanagan cosmic szenzorral
A Vízöntő Kora  – Garuda Skaláris Prána orgonit medál kék zafir - Türkiz- Akvamarin-Hegyikristály-Szelenit - Flanagan cosmic szenzorral
A Vízöntő Kora  – Garuda Skaláris Prána orgonit medál kék zafir - Türkiz- Akvamarin-Hegyikristály-Szelenit - Flanagan cosmic szenzorral
A Vízöntő Kora  – Garuda Skaláris Prána orgonit medál kék zafir - Türkiz- Akvamarin-Hegyikristály-Szelenit - Flanagan cosmic szenzorral

A Vízöntő kora egy különleges ősi piramis energián alapuló orgonit. Egyszerre ad védelmet a negatív energiákkal szemben, gyógyítja a testet, megnyugtat és megnyitja az elmét a spirituális fejlődés előtt. Harmonizálja a kapcsolataidat és növeli a szerencsédet vonzza a gazdagságot anyagi javakat is. Közvetíti a kozmikus energiákat , megtisztítja feltölti az energia testet, aurát. Összekapcsol a kozmikus energiákkal. A medál véd a környezetben lévő káros EMF sugárzástól, 4G, 5G mezőktől. Különösen alkalmas a torok és szivcsakra által vezérelt belső szervek egyensúlyának helyreállítására . Erőteljes manifesztációs, teremtő gyakorlatokra.
Ezüsttel bevont réz 1/8 -os 144 Mhz Slim Spurling Sacred Cubit féle tenzor gyűrű. Ez a végtelen energiaforrás sem nem elektromos, sem nem mágneses, és minden életformára jótékony hatással van. Ez egy szupravezető, amely semlegesíti a káros mágneses mezőket. Stabilizálja a test biomágneses energiatereit.
Flanagan Cosmic Sensor. A piramisok kozmikus energiája alapján Dr. Patrick Flanagan által tervezett energialap egy egyedülálló hasznos energia eszköz melynek célja az a prana(chi) energia fokozása, az energiarendszerek egyensúlyának megteremtése, a stressz oldása, az idegrendszer normalizálása, valamint az öröm, a béke, a vitalitás érzésének fokozása és a jó közérzet elősegítése. Dr. Patrick Flanagan ezt az erőteljes örvény kialakítást használta az 1970-es és 1980-as években kísérleti szenzorlemezei megalkotásakor. A sokak által vortex azaz örvény antennának nevezett elrendezés, a piramisok által generált energia tudományos mérése alapján készült.
Biológiai mag a gyűrű közepén 75 himalájai gyógynövényből. Ez egy Tibeti gyógyászatban használt gyógynövény keverék az ilyen keverékekből készült Rilbu-t nepálban, tibetben amulettként is viselik. A tenzor gyűrűk a közepükbe helyezett gyógynövények , olajok, stb. hatásait felerősítik. A gyógynövények rezgését.
24 karátos arany, ezüst és réz. Ez a három fém ,közismerten gyógyító tulajdonságokkal rezgésekkel rendelkezik, használjuk a modern gyógyászatban is. A védikus tanulmányok szerint ez a három fém kozmikus egyensúlyt is teremt.
Tiszta áldott prána energiával feltöltött kristályok, Kék zafir, Türkiz, Akvamarin,Hegyikristály,Szelenit A kristályok ugyanolyan gondos energetikai tisztításban részesülnek mint karkötőim és egyéb ásványaim és feltöltöm őket a legtisztább életenergiával és sok szeretettel .
Lenvászon ékszerzacskóban.

 

Kérlek vedd figyelembe a medál elkészítése a speciális komponensek és a rétegezés miatt több időt vesz igénybe ezért kicsit lassabban készül el mint egy karkötő.

 

2024.05.02
11 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A csodálatos és szent Zafír, kék árnyalatában, a bölcsesség és a királyság, a próféciák és az isteni kegyelem köve. Az ókori és középkori világ számára az égkék Zafír az égi remény és hit magaslatát jelentette, és úgy vélték, hogy védelmet, szerencsét hoz. Talizmánként úgy gondolták, hogy a Zafír, felfedi a csalást és az árulást, megvédi viselőjét a méregtől, a pestistől, a láztól, és nagy hatalommal óv a fekete mágiával és a rossz szándékkal szemben. Tiszta kék sugara rendet és gyógyulást hoz az elmébe. Megnyugtat és elűzi a stresszt. Ösztönzi az elme megnyitását a szépség és az intuíció felé, könnyedséget és örömet okozva, mivel helyreállítja az egyensúlyt a testedben. A zafírnak erős sugárzása van, mely arra ösztönz téged, hogy változtass az életeden jobb irányba, hogy az az öröm és inspiráció forrásává váljon. Segít, hogy elérd életcélodat. A Kék Zafír a szeretet, a hűség és az elkötelezettség kristálya. Megerősíti kapcsolatod és elmélyíti az egymás iránti szeretetet. A zafír a spirituális erő köve, amely jólétet hoz és segít fenntartani az élet adományait. Hajlamos, a tudat álmainak és vágyainak kiteljesedésére összpontosítani, és sugározni energiáját, tudatos beavatkozás nélkül is.
Valódi türkiz. A türkiz évezredek óta magában foglalja az összes kultúrát, és a bölcsesség, a nemesség és a halhatatlanság hatalmának szimbólumának tekintik. Egyiptomban is a szent kövek egyike volt. Az őslakos amerikaiak szent kőnek tekintették, mely kapcsolatot teremt az Ég és a Föld között. Mestergyógyító és úgy gondolták színével jelzi a betegséget. Eloszlatja a negatív energiát. Elősegíti az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást, megnyugtatja az idegeket. A védelem és az áldás energiáját adja. Harmonizálja az elméd, tested és szellemed. A türkiz ösztönzi a romantikus szerelmet, biztosítja, hogy pozitív szerelmi energiák áramoljanak a kapcsolataidban. Meggyújtja benned a szenvedély és a romantika tüzét.
Az Akvamarin a Beryl kék fajtája, Ez a csodálatos kék kő felidézi a tiszta vizek kristályos csillogását. Hölgyeim az ókorban az örök ifjúság és a boldogság kővének tartották. Az akvamarin erejének egyik érdekes tulajdonsága az, hogy bár úgy ismert, mint a szeretet és a lelkiség köve, védő jellegű. Ez a mítosz szerint azért van, mert az akvamarin ereje olyan tiszta, hogy a környezetében nincsenek szennyeződések. Azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel. Az akvamarin kő egyedülállóan képes megnyugtatni a tulajdonosát. Eloszlatja a stresszt és javítja kommunikációt. Segíteni fog az érvelésedben fejleszti a logikát, hogy megtaláld a válaszokat összetett kérdésekre. Az akvamarin nagyon pozitívan befolyásolja és javítsa a kapcsolatokat. Energiái segítenek abban, hogy érzékenyebbé váljál a partnered szükségleteire és érzéseire. Szerelemkristályként a halványkék akvamarin segíti a két különböző életstílusú embert, hogy harmóniában éljenek együtt, és csökkenti az érzékeny kérdések hatását, amelyek veszekedéseket okoznak. Csodálatos kő meditációhoz. A legendák szerint megláthatod az őrangyalodat, ha egy akvamarin kristályon át észak felé nézel
Szelenit . Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. . A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel.
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolít[ja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.
Sacred Cubit vagy Szent Cubit, tenzor gyűrű A szent könyök természetes rezonancia frekvenciája 144 Mhz. A fénysebesség egyik harmonikusa és mivel képes rezonálni a fénysebességgel, a Sacred/Royal Cubit a fizikai valóság harmonikus frekvenciáján végzett munkájáról ismert. Ez a frekvencia az élet fizikai aspektusára vonatkozik . Pozitív hatással lehet a fizikai állapotra. Jótékony életerő-energiát Hozzájárulhat az általános egészségi állapot és jólét javulásához. A természetes gyógyulási folyamatot felgyorsítja. Csökkentheti a fáradtságot. Csökkentheti az EMF káros hatásait is.
Segíti az ötletek megvalósulását, vonzza a bőséget. Függőleges energiamezővel rendelkezik. Jól működik a fájdalom csillapításra, segíti a sebek gyógyulását. DNS Harmonizáló energiát ad. Földelő hatású. Csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, javítja az alvás minőséget. Jól működik az egészségtelen energiamezők (mint például a Hartmann-rács, a curry-rács) megszüntetésében. Semlegesíti a wifi sugárzást.Tökéletes a szennyezett környezettel szemben.
A medál nem gyógyító eszköz. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Slim Spurling, Dr. Wilhelm Reich és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.


Adatok
Cikkszám
0808
Webáruház készítés