Rózsakvarc obeliszk holdfázis mintával

Raktárkészlet: 1 db
Rózsakvarc obeliszk holdfázis mintával

Ezt a gyönyörű rózsakvarc obeliszket a holdfázisok mintája díszíti !
Nagyon szelíd és szerető energiával rendelkezik, a legnemesebb gyógyító. A feltétel nélküli szeretet kristálya. Lágy nőies energiáját hordozza az együttérzés, a béke, a gyengédség és a gyógyulás tápláló energiáját. Környezetedben harmóniát teremt. A rózsakavarc mély belső gyógyulást eredményez, növelve az önszeretetet, az önbizalmat, az önértékelést és az önbizalmat. Rózsakvarc a szerelem elsődleges köve, évszázadok óta szerelmi rituálékban és szertartásokban került felhasználásra. A rózsakvarc segíthet abban, hogy igaz szerelmet találj. Meglévő kapcsolatodban segít helyreállítani a békét, a harmóniát és a bizalmat. Pozitív rezgéseivel megerősíti, függetlenül attól, hogy Te és partnered már csak néhány hete vagy több 10 éve vannak együtt.
Spirituálisan nem csak a az emberi szív csakrát aktiválja, hanem a Föld szívével és az Univerzum szívével is összekapcsolódik. Rezgései áthatolhatnak a sejtek szintjére, és a sejteket örömre és hosszú élettartamra átprogramozzák. A Rózsakvarccal való meditáció segít abban, hogy ráhangolódj az együttérzésre, és lehetővé teszik a fény magasabb és finomabb frekvenciáinak felvételét. Segít a szerető kapcsolatok megértésében és elősegítésében, és egy szelíd energia megteremtésében.
A rózsakvarccal való meditáció segít abban, hogy az együttérzés rezonanciáját elérje, felszabadítja az érzelmi mintákat, amelyek visszatartják, és lehetővé teszi a magasabb és finomabb fényfrekvenciák felkarolását. A Rose Quartz egy gyakori meditációs kő, amelyet a nők használnak. Segít a szerető kapcsolatok megértésében és előmozdításában, valamint a nap szelíd energiájának előmozdításában. Nyugtató békés környezetet teremt. A rózsakvarc különösen javasolt a hálószobába vagy akár az éjjeliszekrényre. A szerelem, a gyengédség és az érzékiség köveként erős afrodiziákum, serkenti az érzéki képzeletét. Csodálatos alváskristály felnőttek és gyermekek számára, gyönyörű álmokat nyújt, valamint megakadályozza a rémálmokat vagy az éjszakai rémületeket. Segít a gyermekeknek, hogy ne féljenek a sötéttől.
Helyezd a meditációs térbe, használd kristályrácsok középpontjába vagy meditáció alatt vedd a bal kezedbe.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel
Az ár egy db. termékre vonatkozik! Kérlek vedd figyelembe minden kristály darab egyedi tehát nem feltétlenül egyezik a képen látottal, de nagyságában nagyjából azonos.

2024.05.01
8 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0803
Webáruház készítés