108 karkötő Sárga Opál ásványkarkötő

108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő
108 karkötő  Sárga Opál ásványkarkötő

A 108 a legszentebb szám mely áthatja történelmünket, életünket, univerzumunkat. A 108-as karkötő azért készült, hogy támogatást és energiát adjon neked. Körülvesz a szent 108 energiájával és az élet a föld frekvenciáját hordozó kristályokkal és az életenergiával. Védelmet szerencsét és boldogságot hoz. Bővebbét a blogomban találsz.
Főgyöngy 108 szem sárga opál . Mennyei és osztógyöngy Hegyikristály
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Fehér ékszerdobozban szállítva

2024.08.01
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A sárga opál olyan mint egy meleg enyhe tavaszi szellő, egyensúlyban van az erő és a kedvesség között. Ha egyszerre szeretnél pozitív érzést és gyógyulást próbáld ki ezt a gyönyörű drágakövet. Hordozza az opálok minden tulajdonságát, de vannak egyedi jellegzetességei is. Az opál neve a szanszkrit Upala szóból ered mely drágakövet jelöl. A sárga opál legnagyobb mennyiségben Ausztráliában található. Az ausztrál őslakosok úgy gondolták, mikor a Teremtő Isten a földre érkezett, lábával a talajhoz érve a szivárvány összes színű kövét felragyogtatta, így születtek az opálok. Hitük szerint egy óriási opál uralja a csillagokat az aranyat és a szeretetet ami az emberek szívében lakozik.
Nagyszerű kő az elzáródások eltávolítására, különösen az önmagad által előidézettekre, amelyek korlátozzák a személyes fejlődésed, ez az aurán belül is működik azáltal, hogy kiegyensúlyozza. Kiváló kő azoknak akik új esélyt szeretnének kapni vagy újrakezdeni bizonyos dolgokat. Megszünteti a mindennapi feladatok miatti stresszt, kényelmesebbé és gondtalanabbá teszi a napot. A sárga opálról azt mondják, hogy felemelő és revitalizáló hatása van. Érzelmi stabilitást hoz magával, és segít megerősíteni a pozitív gondolkodási mintákat. Gyakran használják a pozitív érzelmek felerősítésére. Ez egy kő, amely könnyed, vidám hozzáállást közvetít, és erősítheti az önértékelést. Serkenti a lelkesedést, az új élmények keresését, segít az érzelmek kifejezésében és a szomorúság elűzésében. Arra késztet, hogy új szemmel figyelje meg a világot, arra készteti, hogy a dolgokat szélesebb perspektívából nézze. Fokozza képzelőerődet és segít a képzeleted valóra váltani
Az opál képes fokozni a pszichikai erőket, az álommunkát és segítséget nyújtani a spirituális utakon. Arra használták, hogy világos álmokat és látást váltsanak ki. Vonzza az angyali entitásokat, és javítja az istenivel való kommunikációt. A sárga opál egy drágakő, amely segítheti viselőjét misztikus, fizikai vagy misztikus világi törekvéseiben. Megtanítja neked, hogyan kell tudatos álmodozást végrehajtani. A sárga opál segít abban, hogy örömet találjon lelki és vallási életében. Az opál a karma köve is, amely megmutatja, hogy amit adunk, azt kapjuk cserébe.
A metafizikai gyógyítók a sárga opált univerzális egészségjavítóként használják. Általában a sárga kő erősíti az élni akarást, amikor az elme és a test gyengének érzi magát. A sárga opál tökéletes az immunrendszer megújítására, erősíti az ellenállást az allergiákkal és fertőzésekkel szemben. Ezenkívül az opálok kezelik a Parkinson-kórt és a lázat. A kő segíthet megszabadulni a veseproblémáktól is. Szabályozza az anyagcsere folyamatokat és az inzulinszintet is. A sárga opálról ismert, hogy segít a menstruáció előtti feszültség csökkentésében.
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.

Adatok
Cikkszám
0739
Webáruház készítés