Garuda Tesseract Skaláris Álomfogó kívánság teljesítő kristályrács hematoid kvarc csúccsal.

Raktárkészlet: 1 db
Garuda Tesseract Skaláris Álomfogó kívánság teljesítő kristályrács hematoid kvarc csúccsal.
Garuda Tesseract Skaláris Álomfogó kívánság teljesítő kristályrács hematoid kvarc csúccsal.
Garuda Tesseract Skaláris Álomfogó kívánság teljesítő kristályrács hematoid kvarc csúccsal.
Garuda Tesseract Skaláris Álomfogó kívánság teljesítő kristályrács hematoid kvarc csúccsal.
Garuda Tesseract Skaláris Álomfogó kívánság teljesítő kristályrács hematoid kvarc csúccsal.
Garuda Tesseract Skaláris Álomfogó kívánság teljesítő kristályrács hematoid kvarc csúccsal.

Gyerekszobába is alkalmas
A kozmikus energia koncentrálása. Az álmok, kívánságok valósággá alakítása , fokuszálás, meditáció és koncentrálás erősítése. Zavaró negativitás eltörlése. Erőteljes EMF és pszichés védelem.
A csomag egy 10 cm-es aranyozott Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korongot tartalmaz egy különlegesen programozott nagy hematoid kvarc csúccsal és programozott pirit és hegyikristály kövecskékkel.
Ezek válogatott magas rezgésű kristályok melyek segítenek kívánságaid gyorsabb megvalósulásában. Ezeket a kristályokat a teremtés jógája alapján kifejezetten az éteri kapcsolatok és az álmok megvalósulásának elősegítésére a vonzás törvényére programozom. A Tesseract által koncentrált energia és a kristály találkozása robbanásszerű !
Ez a csomag különösen hasznos álmaid megvalósításához, ha te is olyan típus vagy aki gyakran álmodozik, és nehezebben tudsz koncentrálni és a terveidet befejezni . A Tesseract energiafokozó korong a magához vonzott biorezonanciákat vagy skalárhullámokat a lemez közepére koncentrálja, ami nagy rezgésű kozmikus energiákkal tölt fel mindent, ami a lemezre kerül. Egyszerűen fogalmazva a Tesseract geometria Éter/ Prána "energiaszivattyúként" működik. A Tesseract a legerősebb EMF védelmi eszközök közé tartozik , egyszerűen elnyeli az EMF hullámokat átalakítja és a középpontba koncentrálja. Azt tartják róla hogy minden negatív dolgot semlegesít így pszichés védelemre is kiváló. Használható EMF védelemre meditációra , gyógyító kristályoltárok, megnyilvánulási eszközök stb.
Kérlek olvasd el a Tesseract korong leírását.
A korong bonuszként környezetében teljes EMF védelmet ad kb. 5-6 négyzetméteres területen. A Tesseract az örvény antennákhoz hasonlóan a középpontba fókuszálja az energiát, de míg az örvény antennáknál ez az energia folyamatosan spirálisan mozog , a Tesseract által létrehozott energia statikus . A statikus energia sokkal alkalmasabb a kívánságok valóra váltására és éteri kapcsolatok létrehozására.
A központi csúcs egy programozott hematoid kvarc. A Hematoid kvarc jó az álmok fizikai valósággá való megnyilvánulásához azáltal, hogy fokozza a fókuszt és a koncentrációt. A kvarc erősítő tulajdonságait , valamint a hematit egyensúlyát és stabilitását egyaránt magában foglaló Hematoid egy rendkívül energikus kristály, amely nemcsak a negativitás eltávolításában segít, hanem ennek az energiának a nyugalommá, tisztasággá és a szeretet pozitív univerzális fénnyel történő átalakításához is. A kvarc és a hematit kombinációja egyensúlyba hozza a testet, az elmét és a szellemet. Egyedülálló világosságot és megértést hoz az érzelmekbe, segít megérteni a különbséget a tudattalan reakció és a tudatos válasz között. Ez a kristály segít kommunikálni a szellemekkel minden szinten és minden dimenzióban. Kitisztítja és összpontosítja az elmédet, hogy elérd minden célodat és elvégezd az összes feladatodat. Ösztönzi az elmét a magasabb szintű tanulásra, és javítja a memóriát és a kritikus gondolkodást. Ezenkívül eltávolítja a mentális stressz minden nyomát, hogy azokra a dolgokra összpontosíthasson, amelyeket el kell érned.
A körben elhelyezett piciny programozott kristályok. A pirit erőteljes védőkő is mely pajzsot képez a pszichés támadások ellen. A védelem mellett a Pirit egyik különleges tulajdonsága, hogy a legerősebb kő az álmok földeléséhez és megőrzéséhez ! A hematoid kvarc legjobb párja ha álmaidat rögzíteni szeretnéd a való világban. a kettő kombinációja ráadásul nagyon erős általános gyógyítási erővel rendelkezik. Pirit a gazdagság köve is. A hegyikristály segít a fókuszálásban és összpontosításban. eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. Összeköti a fizikai dimenziót az elmével
Helyezd a meditációs teredbe. Ha lehet naponta meditálj vele. Ezt a kristály rácsot ha akarod elhelyezheted a hálószobában is. de ne közvetlenül az ágyad mellé. Mint már írtam kiválóan alkalmas az álmaid megőrzésére és fizikai világban való rögzítésére. Ha kívánságod van fogalmazd meg nagyon pontosan a kívánságodat. Ismétlem nagyon pontosan és részletesen. felírhatod egy apró papírra és helyezd a korong közepére. A csúcsot helyezd a papírra. Lehetőleg naponta meditálj egy kicsit a korong közelében.
Kiváló a gyerekszobában is pl. a tanuló asztalon. A Hematoid kvarc különösen hasznos az ADD-vel és ADHD-vel küzdők számára, vagy azoknak, akiknek problémái vannak a projektek befejezésével. A hematoid kvarcot földelésre és egyensúlyozásra használják szétszórt érzés esetén. Használható szorongások, pánik vagy hisztéria csillapítására is.
A kicsiny kristályokat rendszeresen hetente 2-3 alkalommal töltsd fel nap vagy holdfénynél mert a Tesseract energiát vesz ki belőlük. A csomagban két készletet találsz csak cserélgetned kell. 
Minden kristálycsúcs egyedi ezért eltérhet a képen levőtől. Súlyuk 40- 50 gram
A korong a legkiválóbb minőség kompozit alap , a réz geometria 24 karátos arannyal futtatva mely nem csak széppé teszik, de értékes energiát is ad a koronghoz és segíti a kívánságok valóra váltását is. A korong EU területén készült európai minőség. A Kristályok megtisztítva áldva, speciálisan programozva és feltöltve a legtisztább életenergiával !

2023.12.11
13 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0727
Webáruház készítés