Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 852 Hz–Ametiszt Merkaba ásvány medál 852 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Raktárkészlet: 1 db
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 852 Hz–Ametiszt  Merkaba ásvány medál 852 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 852 Hz–Ametiszt  Merkaba ásvány medál 852 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 852 Hz–Ametiszt  Merkaba ásvány medál 852 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 852 Hz–Ametiszt  Merkaba ásvány medál 852 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

A lelki rend visszaállítása, Az univerzummal és a tágabb szellemi renddel való egyensúly helyreállítása, az intuíció növelése , a sejtek magasabb energiájú rendszerré alakítása .
Speciálisan kezelt kristálymedál melyben az ibolya fényű Ametiszt ereje egybeolvad a szent geometriával és a 852 Hz-es szolfézs frekvencia gyógyító erejével.
A Kristály energetikailag megtisztítva , áldva , feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Skaláris hullámokkal 852 Hz-es szolfézs frekvenciára hangolva.
Rozsdamentes acél lánccal 
852 Hz
A frekvenciát a tudatosság növelésére és a sejtenergia emelésére használják, miközben visszaállítják az eredeti spirituális rend állapotát. A sejtfolyamatok szintjén , a 852 Hz lehetővé teszi a sejt számára, hogy magasabb szintű rendszerré alakítsa át magát. Ha szeretnéd megtapasztalni a belső erőt és a stresszoldást, akkor a 852 Hz lehet a keresett frekvencia. A 852 Hz-es zene képes felváltani a negatív gondolatokat az elmédben pozitívokkal, miközben ébredő intuíciót vált ki. Arra összpontosít, hogy elvonja az elmét a tolakodó és negatív gondolatoktól; ez a gyakoriság segíthet a depresszióval és szorongással küzdőknek. A 852 Hz-es szolfézs frekvencia a tudatosság növelésére és a spirituális rendbe való visszatérésre is szolgál. Állítólag erősíti az intuíciót és megtalálja az egyensúlyt a spiritualitással. Ez a hang segít abban is, hogy mélyen kapcsolódj az univerzumhoz, és magas szintre emeli a spirituális tudatosságot. megnyitja az embert a minden átölelő szellemmel való kommunikációra.
A 852 Hz-es szolfézs-frekvencia előnyei
- Segít visszatérni a lelki rendbe.
- Felébreszti az intuíciót.
- Belső erőt ébreszt.
- Növeli a sejtenergiát
- Egyensúlyt teremt az univerzummal
- A harmadik szem csakra kiegyensúlyozására szolgál.

2024.05.01
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Ametiszt
Az ametiszt egy csodálatos kő, gyógyító és tisztító tulajdonságai legendásak. Nagyon erős védelmező kő melynek magas a spirituális rezgése. Ametiszt véd a negatív energiáktól, pszichés támadástól, a paranormális károsodástól vagy a rossz kívánságtól. Környezetünkben elhelyezve tisztítja a teret, a negatív energiát pozitív, szerető energiává alakítja. Az ametiszt természetes nyugtató, enyhíti a stresszt és a feszültséget, megnyugtat csökkenti az ingerlékenységet, türelmetlenséget. Szelíd, védő és szellemi energiát biztosít. Megnyugtatja a testet és az elmét, felkészíti a testet az alvásra és csökkenti a rémálmakat. Segít az összpontosításban, mélyebb megértést tesz lehetővé. Megkönnyíti a döntéshozatalt, logikus gondolkodást és spirituális megérzést biztosít és segíti a gyakorlati alkalmazást. Segít távolságot tartani, de közben nem veszítjük el az együttérzés és a szeretet képességét. Erősíti az isteni szeretet érzését, azt is mondják, hogy érzelmi stabilitást és belső erőt ad. Az ametiszt kíváló meditációhoz. Serkenti a harmadik szem csakrát. Energiája arra ösztönzi az elmét, hogy alázatos legyen, és átengedje át a magasabb energiákat. Segít hogy megértse azt, hogy az univerzum hatalma hogyan irányíthatja az életét.
A Merkaba
A Merkaba egy erős szimbólum úgynevezett szent geometria. Csillag-tetraéder, amely két egymásba átjárható háromoldalú piramisból áll, tulajdonképpen egy háromdimenziós Dávid csillag. Az ókori Egyiptomban a Merkaba fordítását szótagokra bontják, hogy Mer a fény forrását, a Ka a szellemet és a Ba lelket jelenti , úgy gondolták, hogy a létezés minden szintjén átalakít. Héberül Merkaba szó szerint "szekér" és ahogy a bibliában Ezékiel próféta kapcsán utalnak rá a felemelkedés eszköze.
Összekapcsolja az elmét, a szívet és a testet egy energiamező létrehozásához. A Merkaba aktiválja az univerzum védő szeretetét, felébreszt, gyógyít és átalakít szellemi, fizikai, mentális és érzelmi szinten. Továbbítja a Forrás energiáját a magasabb frekvenciájú birodalmakból magas rezgésű életenergiát hoz, energiát ad a nehéz időkben való túléléshez.
A Merkaba medál segít leküzdeni a depressziót. Növeli a kreativitást és segít elfogadni az élet elkerülhetetlen változásait. Kiválóan alkalmasak az akadályok felszámolására, segít pozitív változások előidézésében az életedben. Erős védő szimbólum, energiamezőt hoz létre a viselő aurája körül.. A Merkaba medálról azt állítják, hogy védelmet nyújt a gonosz lények ellen. A Merkaba nagyszerű eszköz a szellemi átalakuláshoz. úgy gondolják, hogy a Merkaba spirituális pajzsot képez a viselője körül. Azt állítják a Merkaba-val való meditáció segít kapcsolatba lépni felsőbb énünkkel. Erősíti az öngyógyítást. Az energiagyógyászok szerint általa a gyógyítók felsőbb iránymutatást kapnak.
A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0723
Webáruház készítés