Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Szodalit Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Raktárkészlet: 1 db
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Szodalit  Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Szodalit  Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Szodalit  Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 741 Hz–Szodalit  Merkaba ásvány medál 741 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Problémamegoldás és az intuíció felébresztése, a szervezet méregtelenítése, sejtek tisztítása , a tudat és tudatalatti tisztítása. Szorongás enyhítése.
Speciálisan kezelt kristálymedál melyben a kéklő Szodalit ereje egybeolvad a szent geometriával és a 741 Hz-es szolfézs frekvencia gyógyító erejével.
A Kristály energetikailag megtisztítva , áldva , feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Skaláris hullámokkal 741 Hz-es szolfézs frekvenciára hangolva.
Rozsdamentes acél lánccal 
A 741 Hz fő célja a sejtek, az Önt körülvevő környezet méregtelenítése, valamint a testi-lelki lény megtisztítása. Megtisztítja a sejtet a méreganyagoktól. A frekvencia megtisztítja a testet a különféle elektromágneses sugárzásoktól. A 741 Hz-es szolfézs frekvencia a problémák megoldására és az intuíció felébresztésére szolgál, a hangfrekvenciának alkalmazása hasznos bármilyen jellegű probléma megoldása. A Szolfézs skála ötödik frekvenciája is az önkifejezés erejébe vezet, ami egy tiszta és stabil életet eredményez. Úgy érzed, elvesztetted kreatív éled? Nehezen fejezed ki magad a művészetén keresztül? A 741 Hz segíthet és akár fokozhatja kreativitásád. Lehetséges, hogy bővítse önkifejezési lehetőségeid és fejlessze intuíciódat. Egyes gyógyítók 741 Hz-et is használnak krónikus fájdalomban szenvedőknél. A 741 Hz-es frekvencia gyakori használata egészségesebb, egyszerűbb élethez vezet, valamint az étrend megváltoztatásához olyan élelmiszerek irányába, amelyeket nem mérgeznek meg különféle toxinok.
A 741 Hz-es szolfézs-frekvencia előnyei
- Tisztítja a sejteket.
- Eltávolítja a toxinokat és a sejteket és szerveket.
- Megtisztítja a testet és az otthont, a munkahelyet a káros elektromágneses sugárzásoktól.
- Tisztítja az elmét és a testet, a tudatalattit és a tudatot egyaránt.
- Elősegíti az önkifejezést és a probléma megoldásokat.
- A torokcsakra kiegyensúlyozására szolgál

2024.05.02
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Szodalit
A Szodalite az ősi civilizációkba nyúlik vissza, a jelentése az éteri energiához kapcsolódik, amely elősegíti az önkifejezés legmagasabb formáját. Szobrászok, festők és művészek használták, hogy inspirációt kapjanak. A kék logikai kőnek nevezett Szodalit könnyű, nyugodt energiát bocsát ki, amely megtisztítja az elmét és mély gondolatokat idéz elő, ezáltal kibővítve a logikus következtetések levonásának képességét. Fokozza az elemzés, az intuíció, a megfigyelés és a kreativitás képességeit, erősíti az önfegyelmet, a hatékonyságot. A szodalit lehetővé teszi számodra, hogy megtaláld belső igazságod, és képes legyél kifejezni. Kiválóan alkalmas meditációra és belső utazásra és minden más kőnél jobban kiküszöböli a bűntudatot és a félelmeket. Nyugtató kisugárzása ideális azok számára, akik túlérzékenyek vagy hajlamosak szorongásra, megteremti az érzelmek egyensúlyát.
A Merkaba
A Merkaba egy erős szimbólum úgynevezett szent geometria. Csillag-tetraéder, amely két egymásba átjárható háromoldalú piramisból áll, tulajdonképpen egy háromdimenziós Dávid csillag. Az ókori Egyiptomban a Merkaba fordítását szótagokra bontják, hogy Mer a fény forrását, a Ka a szellemet és a Ba lelket jelenti , úgy gondolták, hogy a létezés minden szintjén átalakít. Héberül Merkaba szó szerint "szekér" és ahogy a bibliában Ezékiel próféta kapcsán utalnak rá a felemelkedés eszköze.
Összekapcsolja az elmét, a szívet és a testet egy energiamező létrehozásához. A Merkaba aktiválja az univerzum védő szeretetét, felébreszt, gyógyít és átalakít szellemi, fizikai, mentális és érzelmi szinten. Továbbítja a Forrás energiáját a magasabb frekvenciájú birodalmakból magas rezgésű életenergiát hoz, energiát ad a nehéz időkben való túléléshez.
A Merkaba medál segít leküzdeni a depressziót. Növeli a kreativitást és segít elfogadni az élet elkerülhetetlen változásait. Kiválóan alkalmasak az akadályok felszámolására, segít pozitív változások előidézésében az életedben. Erős védő szimbólum, energiamezőt hoz létre a viselő aurája körül.. A Merkaba medálról azt állítják, hogy védelmet nyújt a gonosz lények ellen. A Merkaba nagyszerű eszköz a szellemi átalakuláshoz. úgy gondolják, hogy a Merkaba spirituális pajzsot képez a viselője körül. Azt állítják a Merkaba-val való meditáció segít kapcsolatba lépni felsőbb énünkkel. Erősíti az öngyógyítást. Az energiagyógyászok szerint általa a gyógyítók felsőbb iránymutatást kapnak.
A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0722
Webáruház készítés