Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 639 Hz– Aventurin Merkaba ásvány medál 639 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Raktárkészlet: 2 db
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 639 Hz– Aventurin Merkaba ásvány medál 639 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 639 Hz– Aventurin Merkaba ásvány medál 639 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 639 Hz– Aventurin Merkaba ásvány medál 639 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 639 Hz– Aventurin Merkaba ásvány medál 639 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Pozitív energia, kapcsolatok kiegyensúlyozása, szeretet energiája, sejtek kommunikációjának erősítése. Jószerencse
Speciálisan kezelt kristálymedál melyben a zöldellő Aventurin ereje egybeolvad a szent geometriával és a 639 Hz-es szolfézs frekvencia gyógyító erejével.
A Kristály energetikailag megtisztítva , áldva , feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Skaláris hullámokkal 639 Hz-es szolfézs frekvenciára hangolva.
Rozsdamentes acél lánccal 
639 Hz
Egy másik frekvencia a szent szolfézs skáláról. Ez az ősi szolfézs frekvencia fokozza a kommunikációt, a megértést, a toleranciát és a szeretetet.Lehetővé teszi harmonikus közösség és harmonikus interperszonális kapcsolatok kialakítását. A kapcsolati problémák kezelésére használható – a családon belüli, a partnerek, a barátok vagy a társadalmi problémák kezelésére. Ha sejtfolyamatokról beszélünk, a 639 Hz-es frekvencia segítségével ösztönözhetjük a sejtet a környezetével való kommunikációra. Mi lenne, ha olyan gyakorisággal ellazíthatnál, amely feldobja a hangulatod és egyensúlyba hozza érzelmeid? Ebben az esetben a 639 Hz-es szolfézs-frekvencia hatékony eszköz lehet az elméd és a tested számára, valamint fellendítheti a pozitivitást az életedben. A 639 Hz tökéletes, ha jelentős szeretetre és pozitivitásra van szüksége, vagy ha párkapcsolati konfliktusokkal küzd.
- Lehetővé teszi harmonikus interperszonális kapcsolatok kialakítását.
- Használható párkapcsolati problémák kezelésére – a családban, a partnerek, barátok között.
- A 639 Hz-es frekvencia segítségével ösztönözhetjük a sejtet a környezetével való kommunikációra.
- Növeli a pozitív energiát
- Fokozza a kommunikációt, a megértést, a toleranciát és a szeretetet.
- Szívcsakra kiegyensúlyozására szolgál.

2024.05.28
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Aventurin
A zöld Aventurin a szerencse mester kristálya, ami elengedhetetlenül szükséges a jó szerencse és a jólét meghívásához az életedbe. A szerencsejátékosok köveként is ismert. Nem pusztán a szerencsét vonzza be, hanem összehangolja a feltételeket melyek szükségesek ahhoz, hogy éljél vele. A zöld aventurin törli a régi mintákat és szokásokat melyek gátolnak. Nagyon nyugtató energiával rendelkezik és elűzi a szorongást, félelmet. Megmutatja, hogy az Öröm életünk természetes állapota boldogságot és érzelmi nyugalmat hoz, elősegíti az egészséget és a jó közérzetet. Állítólag szoros kapcsolatot tart fent a természettel és a tündérvilággal, néhány helyen „tündérek kincsének” nevezik. Azt állítják, ha sokat jársz a természetben és egy zöld aventurint hordsz magadnál látni fogsz egy tündért. Ha tündérrel nem is találkozol az aventurin akkor is sok szépséget boldogságot hoz az életedbe. A szerencsén kívül az egyik legjobb kövek közé tartozik a harmonikus kapcsolatok előmozdításához, és mindenki számára elengedhetetlen a romantikus partnerség bármely szakaszában. Az Aventurine a szívcsakrának egyik gyógyítója, ha a szívcsakra nyitott és világos kialakul a pozitivitás érzése amely szerencsét hoz neked. A zöld színű kő a természet energiáját hordozza amely gyorsan javítja az egészséget és az erőt.
A Merkaba
A Merkaba egy erős szimbólum úgynevezett szent geometria. Csillag-tetraéder, amely két egymásba átjárható háromoldalú piramisból áll, tulajdonképpen egy háromdimenziós Dávid csillag. Az ókori Egyiptomban a Merkaba fordítását szótagokra bontják, hogy Mer a fény forrását, a Ka a szellemet és a Ba lelket jelenti , úgy gondolták, hogy a létezés minden szintjén átalakít. Héberül Merkaba szó szerint "szekér" és ahogy a bibliában Ezékiel próféta kapcsán utalnak rá a felemelkedés eszköze.
Összekapcsolja az elmét, a szívet és a testet egy energiamező létrehozásához. A Merkaba aktiválja az univerzum védő szeretetét, felébreszt, gyógyít és átalakít szellemi, fizikai, mentális és érzelmi szinten. Továbbítja a Forrás energiáját a magasabb frekvenciájú birodalmakból magas rezgésű életenergiát hoz, energiát ad a nehéz időkben való túléléshez.
A Merkaba medál segít leküzdeni a depressziót. Növeli a kreativitást és segít elfogadni az élet elkerülhetetlen változásait. Kiválóan alkalmasak az akadályok felszámolására, segít pozitív változások előidézésében az életedben. Erős védő szimbólum, energiamezőt hoz létre a viselő aurája körül.. A Merkaba medálról azt állítják, hogy védelmet nyújt a gonosz lények ellen. A Merkaba nagyszerű eszköz a szellemi átalakuláshoz. úgy gondolják, hogy a Merkaba spirituális pajzsot képez a viselője körül. Azt állítják a Merkaba-val való meditáció segít kapcsolatba lépni felsőbb énünkkel. Erősíti az öngyógyítást. Az energiagyógyászok szerint általa a gyógyítók felsőbb iránymutatást kapnak.
A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
0720
Webáruház készítés