Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 528 Hz– Tigrisszem Merkaba ásvány medál 528 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Raktárkészlet: 3 db
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 528 Hz– Tigrisszem Merkaba ásvány medál 528 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 528 Hz– Tigrisszem Merkaba ásvány medál 528 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 528 Hz– Tigrisszem Merkaba ásvány medál 528 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával
Garuda Frekvencia Kristály Skaláris Medál 528 Hz– Tigrisszem Merkaba ásvány medál 528 HZ solfeggio/szolfézs frekvenciával

Átalakulás és csodák, a szeretet energiája, a DNS Javítása, pozitív átalakulás, tisztítás és gyógyítás, stresszcsökkentés, energia növekedés.
Speciálisan kezelt kristálymedál melyben az aranyló Tigrisszem ereje egybeolvad a szent geometriával és a 528 Hz-es szolfézs frekvencia gyógyító erejével.
A Kristály energetikailag megtisztítva , áldva , feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Skaláris hullámokkal 528 Hz-es szolfézs frekvenciára hangolva.
Rozsdamentes acél lánccal vászon zacskóban szállítva.
Az 528 Hz-et az emberi DNS eredeti, tökéletes állapotának visszaállítására használják. Ez a frekvencia átalakulást és csodákat hoz az életedbe. A DNS-reparáció folyamatát jótékony hatások követik – megnövekedett életenergia mennyiség, tisztaság, tudatosság, felébredt vagy aktivált kreativitás, extatikus állapotok, mint a mély belső béke, tánc és ünneplés. Az 528 Hz aktiválja képzeletét, szándékát és intuícióját, hogy a legmagasabb és legjobb célját szolgálja. Egy 2018-as japán tanulmány kimutatta, hogy az 528 Hz-es frekvenciára hangolt zene jelentősen csökkenti az endokrin rendszer és az autonóm idegrendszer stresszét. Segít csökkenteni szervezetünkben a stresszharmonikus kortizol szintjét, amit a megnövekedett energiamennyiség jótékony hatása követ. Még meghökkentőbb volt, hogy ez a frekvencia körülbelül 20 százalékkal növelte a sejtélettartamot.
Az 528 Hz-es szolfézs frekvencia szeretetfrekvenciának, csodahangnak, átalakulás frekvenciájának nevezik és ennek a hangnak a rezgése központi szerepet játszik a teremtésben. A természeti világban általánosan előforduló rezgésekhez való viszonyáról ismert. Valójában vannak, akik úgy vélik, hogy az 528 Hz az a frekvencia, amelyben maga a Föld energiája rezeg. Az 528 Hz fő eredménye a belső egyensúly megtalálása, az egészség megőrzése és az átalakulás ösztönzése. Segít a Solar Plexus csakra kiegyensúlyozásában és hangolásában is, ami segít az önbizalom és az önbecsülés növelésében.
- Elősegíti a stressz csökkentését, a harmonikus kortizol szintjét szervezetünkben.
- Átalakulást és csodákat hoz az életedbe.
- Pozitív átalakulást teremt
- Javítja a DNS-t
- Csökkenti a kortizolt és a stresszt, nyugodtabb alvást biztosít
- Csakrákat gyógyít, amit a megnövekedett energiamennyiség jótékony hatása követ.
- Segít a Solar Plexus csakra kiegyensúlyozásában és hangolásában is, ami segíti az önbizalmat és az önbecsülést.

2024.04.30
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Tigrisszem
A Tigrisszem az egyik legősibb talizmán, az önbizalom és a bátorság köve. Növeli az akaraterőt, bátorságot, lelkierőt ad, segíti a célok elérését. Inspirálja a kreativitást és kihasználja a tehetséget és a képességeket. Bőséget és jólétet hoz az életedbe növeli a bevételeidet, segít megőrizni a megteremtett javakat. Az üzletemberek kedvelt köve, ha nem vagy vállalkozó a tigris szem energiája akkor is segíthet az álmaid és a vágyak megvalósításában. A Tigris szem megtanítja, hogy ne add fel az álmaidat. Ez egy olyan kő, amely segít megérteni, hogy mi számít az életben. Az élet egyensúlyának fenntartása a tigrisszem egyik legpraktikusabb tulajdonsága. A tigrisszem jótékonyan hat a szemre. A tigrisszem vérellátó, növeli a vitalitást és az erőt, és egyensúlyba hozza a testet minden szinten. Erősíti a csontokat. Hatékony a rémálmok enyhítésére mérsékeli a depressziót. Előnyös mentális problémákra.
A Merkaba
A Merkaba egy erős szimbólum úgynevezett szent geometria. Csillag-tetraéder, amely két egymásba átjárható háromoldalú piramisból áll, tulajdonképpen egy háromdimenziós Dávid csillag. Az ókori Egyiptomban a Merkaba fordítását szótagokra bontják, hogy Mer a fény forrását, a Ka a szellemet és a Ba lelket jelenti , úgy gondolták, hogy a létezés minden szintjén átalakít. Héberül Merkaba szó szerint "szekér" és ahogy a bibliában Ezékiel próféta kapcsán utalnak rá a felemelkedés eszköze.
Összekapcsolja az elmét, a szívet és a testet egy energiamező létrehozásához. A Merkaba aktiválja az univerzum védő szeretetét, felébreszt, gyógyít és átalakít szellemi, fizikai, mentális és érzelmi szinten. Továbbítja a Forrás energiáját a magasabb frekvenciájú birodalmakból magas rezgésű életenergiát hoz, energiát ad a nehéz időkben való túléléshez.
A Merkaba medál segít leküzdeni a depressziót. Növeli a kreativitást és segít elfogadni az élet elkerülhetetlen változásait. Kiválóan alkalmasak az akadályok felszámolására, segít pozitív változások előidézésében az életedben. Erős védő szimbólum, energiamezőt hoz létre a viselő aurája körül.. A Merkaba medálról azt állítják, hogy védelmet nyújt a gonosz lények ellen. A Merkaba nagyszerű eszköz a szellemi átalakuláshoz. úgy gondolják, hogy a Merkaba spirituális pajzsot képez a viselője körül. Azt állítják a Merkaba-val való meditáció segít kapcsolatba lépni felsőbb énünkkel. Erősíti az öngyógyítást. Az energiagyógyászok szerint általa a gyógyítók felsőbb iránymutatást kapnak.
A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
0718
Webáruház készítés