Füstkvarc

Raktárkészlet: 1 db
Füstkvarc
Füstkvarc
Füstkvarc
Füstkvarc

Füst kvarc Az mondják a Sinai hegyhez a föld egyik szent helyéhez kötődik A füstkvarc összeköt a Föld energiáival, segít kétlábbal állni a földön, és kiegyensúlyozott maradni bármilyen helyzetben. Ideális kristály az energiák földeléséhez, központosításához és stabilizálásához, de segíti a negatív energia eltávolítását is a testedből. Lehetővé teszi, hogy elengedd mindazt, ami visszatart és már nem szolgálja a javadat. Biztosítja a föld energiáját a továbblépéshez. Segít elérni egy magasabb tudatosságot. Fókuszálja az energiát, hogy céljaidra összpontosíts. Kiszűri a veszélyeket okozó energiákat Segít a célok elérésében. Bőséget, jólétet és sok szerencsét hoz. Az egyik legjobb kristály az elektromágneses sugárzás negatív hatásainak ellensúlyozására. Feltételezett gyógyhatása: kiváló depresszió ellen, javítja a hangulatot. Álmatlanság, eltávolítja a méreganyagokat.
Az Indiai vastu térrendezés Vastu chakra néven régóta használja a rudraksha magok energiáját térrendezésre különösen kristályokkal kombinálva és ezt a feng shui mesterek is átvették . A drágakő erejét a megfelelően energetizált rudraksha energiával látja el és hozzáadja szent rezgését, hogy még több előnnyel járjon a tér harmonizálása szempontjából.
A füstkvarc a rurakshaval kombinálva elősegíti a boldogságot, öröm harmónia érzését .Elűzi a félelmet , megalapozottságot nyugalmat ad. Megtisztítja az aurát környezetében és érzelmeidben gyógyulást és védelmet hoz . Rakhatod otthonod nyugati sarkába vastu alapján, de ideális a nappaliban , az íróasztalodon ill. meditációs helyeden.
A rudraksha – a szent mag. Ennek a gyöngynek az isteni tulajdonságait először az ókori hindu szentírásokban jegyezték fel. Irodalma hatalmas, így itt csak pár szót írok róla. Állítólag csökkenti a szívbetegségeket a vérnyomást, növeli az értelmi tisztaságot, a memóriát és az általános tudatosságot, nyugtatja a központi idegrendszert, mentes a negatív gondolatoktól, növeli az immunitást, az energiát és az állóképességet, és megfiatalítja az egész testet. A Rudraksha nagyszerű áldás és jó szerencsét jelez. Pajzs a negatív energiák ellen.

2024.04.03
12 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0691
Webáruház készítés