Szelenite spirál torony közepes. (vortex torony)

Raktárkészlet: 0 db
Szelenite spirál torony közepes. (vortex torony)

Ez a kicsiny torony spirális formája a naprendszer formáját idézi energiája örvénylő formát ad. Ideális meditációs térbe vagy munkaterületre . A torony 10 cm-es

2024.04.03
2 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A szelenit rendkívül sokoldalúan felhasználható ideális egy tér lezárásához, biztonságos, felemelő környezet kialakításához, amely a külső behatásoktól védett. Helyezzen a ház vagy szoba sarkaiba a külső negatívumok elleni védelemhez és a béke és nyugalom megteremtésére. Még ha kicsik is, nagyon jól működnek, és védenek a nagy és erős negatív hatásokkal szemben. Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. A neve Selene görög istennőből származik, a hold istennőjéből. A holdfény segítségével időről időre feltöltheti. A telihold fényében töltés után más köveket és kristályokat feltehet a szelenit tetejére és annak aurikus mezőjére. A kő elosztja a holdfény energiáját a többi kristálynak megtisztítja és feltölti őket. Jó módszer a gyógyító ékszerek megtisztítására. Helyezd gyógyító karkötődet, nyakláncod egy szelenit kristályra egy éjszakán át. Eltávolítja az energiameződben lévő akadályokat és megszabadít a test diszfunkcionális energiáitól. Megtisztítja az aurát minden olyan méreganyagtól, amelyek befolyásolják a tested. Csak fésüld meg a szelenit kristályokkal a tested fentről lefelé, közben elképzelheted ahogy kiszívja az összes toxint, negatívumot, minden naok gondját, fájdalmát és stresszét. Ez jó gyakorlat, különösen akkor, ha minden nap sok ember vesz körül. A szelenit kristályokat aurád tisztítására használva megbizonyosodhatsz arról, hogy megszabadulsz más emberek nemkívánatos energiáitól.
Ez az egyik legjobb kristály, amely a túlterhelt energiákat vagy negatívumokat eltávolítja a fizikai és éterikus testből, és segít abban, hogy tudatosan csatlakozz a felső Énhez. A fej tetején található korona-csakrával rezonál. A Korona-csakra egy kapu a kibővített világegyetemhez, kapcsolat a létezés magasabb szintjeivel és az univerzális energia és igazság forrása. A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel. Ideális a meditációhoz és a spirituális munkához, és elősegíti a kapcsolatteremtést a magasabb tudatossággal. Használható arra, hogy tudatosságodat összehangold a lelki tanítómesterekkel, az angyalokkal és a szellemi útmutatókkal, vagy hogy hozzáférhessenek a múltbeli vagy jövőbeli életedhez. Egy csodálatos eszköz a megvilágosodáshoz, békéhez és nyugalomhoz.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel
Vigyázz a szelenit sajnos rendkívül törékeny ezért óvatosan bánj vele ne ejtsd le, Mivel vízben oldódik semmi esetre se tisztítsd vízben. Ha olyan helyre tudod helyezni nap közben ahol természetes fény éri (nem tűző napfény !) akkor további gondozást nem igényel.
Kérlek vedd figyelembe minden kristály darab egyedi tehát nem feltétlenül egyezik a képen látottal, de nagyságában nagyjából azonos.



Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
0677
Webáruház készítés