Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korong aranyozott !

Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korong aranyozott !
Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korong aranyozott !
Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korong aranyozott !
Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korong aranyozott !
Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korong aranyozott !
Garuda Tesseract – EMF védő, skaláris energia korong aranyozott !

Erőteljes EMF és pszichés védelem. A kozmikus energia koncentrálása. Kívánságok valóra váltása. meditáció koncentrálás erősítése. Víz, étel, kristályok feltöltése. stb.
A varázslatos Tesseract az Éter (Prana) koncentráló egy különleges skaláris eszköz melynek tulajdonságait Dan Davidson tette ismertté Shape power című könyvében . A tesseract energiafokozó korong a magához vonzott biorezonanciákat vagy skalárhullámokat a lemez közepére koncentrálja, ami nagy rezgésű kozmikus energiákkal tölt fel mindent, ami a lemezre kerül.
A tizenkét hegyű Tesseract olyan alakzat, amelyben minden pont minden más ponthoz kapcsolódik. A Tesseract energiát vesz fel, és a kör közepére koncentrálja. Egyszerűen fogalmazva a Tesseract geometria "energiaszivattyúként" működik. A Tesseract a legerősebb EMF védelmi eszközök közé tartozik , egyszerűen elnyeli az EMF hullámokat átalakítja és a középpontba koncentrálja. Azt tartják róla hogy minden negatív dolgot semlegesít így pszichés védelemre is kiváló. Használható EMF védelemre meditációra , gyógyító kristályoltárok, megnyilvánulási eszközök stb.
A legkiválóbb minőség kompozit alap , a réz geometria 24 karátos arannyal futtatva mely nem csak széppé teszik, de értékes energiát is ad a koronghoz. A korong EU területén készült európai minőség
felhasználások
EMF és pszichés védelem. Helyezze a korongot az íróasztalára vagy az EMF energiát kibocsájtó készülékek mellé. Hatása kb. kb. 5-6 négyzetméter.
Meditációhoz helyezd a korongot a meditációs teredbe , megtisztítja a negatív energiáktól és segít a koncentrálásban, központosítja az oltárodon elhelyezett tárgyak erejét.
Kívánság valóra váltása . A tesseract az örvény antennákhoz hasonlóan a középpontba fókuszálja az energiát, de míg az örvény antennáknál ez az energia folyamatosan spirálisan mozog , a tessaract által létrehozott energia statikus . A statikus energia sokkal alkalmasabb a kívánságok valóraváltására. Csak helyezz egy képet vagy írd le pontosan a kívánságod és helyezd a korong közepére. Helyezhetsz egy aktivátor kristályt is a középpontba.
Kristályrács készítése. Kezdőknek különösen hasznos, csak helyezd a kicsiny kristályokat a csomópontokra. Más geometriai alapú kristályrácsoknál a rácsot egy kristálypálcával aktiválni kell és összekötni a kristályokat egymással és a középponttal . A Tesseract esetében erre nincs szükség mert automatikusan minden energiát a középpontba koncentrál. A legjobb kristályrács alap.
Víz feltöltése kristályelixír készítése. Helyezz egy pohár vizet a korongra és feltöltődik életenergiával. ha a külső pontokra kristályokat helyezel a már felsorolt tulajdonságai miatt ez az energi koncentrálódik a középpontba feltöltve a vizet.
A tessaract alakjából kiáramló energia mindig az Egyetemes Élet energiájával harmonizáló értelemben áramlik. Ez egy olyan tárgy, aminek kivételes vibrációs ereje van! Személyes energiameződ (aurád) ezután rezonál a tesseractot körülvevő erőteljes Univerzális Kozmikus Energia mezővel. A tessaract egyik csodálatos tulajdonsága a fehér prána energia szétbontása. Dan Davidson a Shape Power című könyvében leírja, hogy a tisztánlátók a Tesseract körüli energiamezőt egy sokszínű szivárványként írják le melynek kiterjedése 5-8 méter. Tehát a tesseract a fehér pránából létrehozza a színek széles spektrumát ezért különösen alkalmas prána energia gyógyítók általi használatra is.

2024.06.27
9 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A korong nem gyógyító eszköz. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Nikola Tesla, Dan Davidson és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Cikkszám
0638
Webáruház készítés