Kicsiny ametiszt drúza fehér márvány lapon

Raktárkészlet: 1 db
Kicsiny ametiszt drúza fehér márvány lapon
Kicsiny ametiszt drúza fehér márvány lapon
Kicsiny ametiszt drúza fehér márvány lapon
Kicsiny ametiszt drúza fehér márvány lapon
Kicsiny ametiszt drúza fehér márvány lapon
Kicsiny ametiszt drúza fehér márvány lapon

Az ametiszt egy csodálatos kő, gyógyító és tisztító tulajdonságai legendásak. Nagyon erős védelmező kő melynek magas a spirituális rezgése. Ametiszt véd a negatív energiáktól, pszichés támadástól, a paranormális károsodástól vagy a rossz kívánságtól. Környezetünkben elhelyezve tisztítja a teret, a negatív energiát pozitív, szerető energiává alakítja. A természetes, nem csiszolt ametiszt ellensúlyozza az épületek alatt lévő negatív földi energiákat. Az ametiszt természetes nyugtató, enyhíti a stresszt és a feszültséget, megnyugtat csökkenti az ingerlékenységet, türelmetlenséget. Segít az összpontosításban, mélyebb megértést tesz lehetővé. Megkönnyíti a döntéshozatalt, logikus gondolkodást és spirituális megérzést biztosít és segíti a gyakorlati alkalmazást. Segít távolságot tartani, de közben nem veszítjük el az együttérzés és a szeretet képességét. Erősíti az isteni szeretet érzését, azt is mondják, hogy érzelmi stabilitást és belső erőt ad. Az ametiszt kiváló meditációhoz. Serkenti a harmadik szem csakrát. Energiája arra ösztönzi az elmét, hogy alázatos legyen, és átengedje át a magasabb energiákat. Segít hogy megértse azt, hogy az univerzum hatalma hogyan irányíthatja és irányíthatja az életét.
Helyezd a meditációs térbe a drúzát vagy meditáció alatt vedd a bal kezedbe.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel
A fehér márvány erős metafizikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek alapot adnak és megnyugtatnak. A lehetőségek kövének is nevezik. Elősegíti a meditáció és a tantrikus tevékenységek tisztaságát. Megteremti a meditáció csúcsállapotát és támogatja az álmok tökéletes felidézését. Növeli az önuralmat és a nyugalmat , védelmet és stabilitást ad. Javítja a fizikai és érzelmi állapotod. A márványról azt mondják, hogy segít erőt adni a nehéz körülményekhez, és ösztönzi a pozitív koncentrálást a fizikai és érzelmi javulásra. Feljegyzések szerint segít megerősíteni az immunrendszert a vírusos problémák leküzdésében és a csontvelőt érintő betegségekben.
Kérlek vedd figyelembe minden kristály darab egyedi tehát nem feltétlenül egyezik a képen látottal, de nagyságában nagyjából azonos.

2024.05.01
3 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0607
Webáruház készítés