Szelenit tojás térharmonizáló !

Raktárkészlet: 6 db
Szelenit tojás térharmonizáló !
Szelenit tojás térharmonizáló !
Szelenit tojás térharmonizáló !
Szelenit tojás térharmonizáló !

A szelenit tisztító tulajdonságai tojás formában. A forma mindig egy kicsit megváltoztatja meghatározza az energiákat.
A tojás forma az új kezdetet , az élet születését jellenti. A tojás formája segíthet az aurát védeni, gyógyítani vagy erősíteni. A kristálytojások a megújulás, a személyes átalakulás energiáit közvetítik és támogatják az új kezdeteket, új életet.
Ha gyermekáldást szeretne , vagy ezzel problémái vannak helyezzen el egy szelenit tojást a hálószóbában vagy az éjjeli szekrényén a szelenit tisztító energiája egy kicsit erőteljesebben koncentrál azokra az akadályokra melyek a gyermekáldás útjában állnak. Kombinálhatja ajobb hatás eléréséhez narancs szelenittel.
Ha új projektebe vagy vállalkozásba kezd helyezze az íróasztalára. Nagyon hasznos abban az esetben is, ha régi rossz szokásaitól szeretne megszabadulni. A tojás az újjászületést jelképezi és segít, hogy új választott életmódjára koncentrálni.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel
A szelenit egy hatékony tisztító eszköz, amelyet otthonodban, irodádban tarthatsz, mivel folyamatosan, tisztítja és megvédi környezeted energiáját. Gyorsan feloldja a negatív, beragad vagy stagnáló energiát, hogy elősegítse a a pozitív energia szabad áramlását. A szelenit emellett felerősíti és felemeli a tér energiáját és más gyógyító kristályok energiáját. Segít abban, hogy biztonságban érezd magad.
A szelenit rendkívül sokoldalúan felhasználható ideális egy tér lezárásához, biztonságos, felemelő környezet kialakításához, amely a külső behatásoktól védett. Helyezz a ház vagy szoba sarkaiba szelenit darabokat , faragásokat a külső negatívumok elleni védelemhez és a béke és nyugalom megteremtésére. Még ha kicsik is, nagyon jól működnek, és védenek a nagy és erős negatív hatásokkal szemben. Nem kétséges, hogy a szelenit az egyik legerősebb tisztítókő a világon. Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ez a történelem egyik legszentebb kristálya. A neve Selene görög istennőből származik, a hold istennőjéből. A holdfény segítségével időről időre feltölthetted.
Ez az egyik legjobb kristály, amely a túlterhelt energiákat vagy negatívumokat eltávolítja a fizikai és éterikus testből, és segít abban, hogy tudatosan csatlakozz a felső Énhez. A fej tetején található korona-csakrával rezonál. A Korona-csakra egy kapu a kibővített világegyetemhez, kapcsolat a létezés magasabb szintjeivel és az univerzális energia és igazság forrása. A szelenit egy nyugtató kristály, amely körülvesz téged a mennyei fénnyel. Ideális a meditációhoz és a spirituális munkához, és elősegíti a kapcsolatteremtést a magasabb tudatossággal. Használható arra, hogy tudatosságodat összehangold a lelki tanítómesterekkel, az angyalokkal és a szellemi útmutatókkal, vagy hogy hozzáférhessenek a múltbeli vagy jövőbeli életedhez. Egy csodálatos eszköz a megvilágosodáshoz, békéhez és nyugalomhoz.

2024.04.03
3 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
6 db
Cikkszám
0574
Webáruház készítés