Garuda Áldás és Felemelkedés Indiai Achát , 5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.

Garuda Áldás és Felemelkedés   Indiai Achát ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás és Felemelkedés   Indiai Achát ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás és Felemelkedés   Indiai Achát ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás és Felemelkedés   Indiai Achát ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás és Felemelkedés   Indiai Achát ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás és Felemelkedés   Indiai Achát ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.

Áldások az életben -Szerencse-Harmónia, lelki béke
Az Indiai achát vegyes színű, de túlnyomórészt zöld. A zöld ásványok harmonizáló és semlegesítő hatásúak, és növelik az érdeklődést és a lelkesedést. A zöld kezdeményezést és élni akarást hoz, serkenti az érzékelést és az érzékelés képességét. A zöld a remény színe. Az ókorban az indiai bölcsek használták a felemelkedéshez. Szerencsét hoz tulajdonosának, védikus írásokban szerepel, hogy „a koldusok királyokká váltak”, miután az indiai achát drágakövet használták, amit az akkori szadhusok (bölcsek) tanácsoltak. Egyes kultúrákban "az örökkévalóság kövének" nevezik, mert segít megelőzni az öregedést. Más néven "stresszoldó" kő, energiarezgései nyugalmat és türelmet közvetítenek, és csökkentik a stresszt, mert segítenek békét és nyugalmat hordozni. Erőteljes földelő hatása nagyon nyugtató, és enyhíti a stresszt. Az indiai achát mély érzelmi védelmet nyújt, amely segít leküzdeni és elengedni a negatív hullámokat körülötted. A harmónia, nyugalom és védelem bőséges energiaáramát sugározza. Nyugtató és pihentető hatásairól ismert, amelyek segítenek a harmónia, a pihenés és a lelki békesség magasabb szintjére jutni. Használd az indiai achátot, hogy mélyebben értékeld az életet, és azt a szépséget, amelyet hiányolsz mindennapi életedben. Védőkőként is hasznos, hogy kivédd a balszerencsét, a varázslatokat és a gonosz varázslatot. Az indiai achátot az indiai kultúrában a Bölcsek Rishik, Sadhus és Fakirs (bölcsek) köveként tisztelik. Azt mondják, hogy misztikus erővel rendelkezik, amelyek már rég elvesztek az ősi szentírásokban. A szent emberek mind a mai napig viselnek indiai achátot a tökéletességért.
Az 5 Mukhi-s (öt arcú) gyöngyöt bárki viselheti bármilyen csillag jegyű, férfi, nő, gyermek is. Az egyik legerősebb gyöngy Az 5 arcú rudraksha védikus írások szerint közvetlenül Shiva áldását hordozza. Az 5 mukhis gyöngyről azt tartják úgy viselkedik, mint egy védőőr, amely megvédi viselőjét a negatív energiáktól. azáltal, hogy védőburkolatot hoz létre körülötted olyan frekvenciát biztosít mely a legnagyobb védelmet adja. Megóv a korai haláltól és félelem nélküli életet ad. Az 5 mukhi-s rudraksha megtisztít minden bűntől és tiszta kezdetet nyújthat. Felszabadít az élet nem kívánt kötelékeiből, és idővel teljesíti a vágyaid, míg eléred a boldogságot. Azt tartják, hogy ha viseled az életed minden területen kitűnő lesz, legyen az intelligencia, erő, üzlet, pénz, isten iránti odaadás, szépség, szerelem és még sok más. Ha pénzügyi stabilitást, gazdagságot és jólétet szeretnél szerezni családodnak, az öt Mukhi Rudraksha válik a legjobban hasznodra, 5 Mukhi-s Rudraksha magabiztossá tesz segít leküzdeni a tétovázásokat, mivel ezek a legfőbb okok a növekedés és a siker korlátozására. Fenntartja öt elem egyensúlyát a testedben, és nagymértékben immunissá tesz a különböző betegségek ellen. Állítólag megöli az összes feléd tartó betegséget. Nagyon hasznosnak tartják meglévő betegségek kezelésére. Szívbetegség, vérnyomás problémák és cukorbetegség, krónikus köhögés, megfázás esetében hatékony. Segíti a máj,vese működését. Általános jó egészséget ad. A tanítások szerint az élet tisztasága az 5 mukhis Rudraksha gyöngy viselésével kezdődik. A Rudraksha gyöngyöt széles körben használják meditáció vagy imádkozás közben. Az öt Mukhi-s Rudrakshához kapcsolódik, a szellemi és lelki növekedés. Végtelen nyugalmat ad támogatja a meditációt. Segít a hít megerősítésében és összekapcsol az univerzummal.
Az 5 mukhis gyöngyöt két hegyikristály gyöngy keretezi mely növeli erejét és gyógyító tulajdonságait.
A karkötő megadja neked az 5 mukhi-s rudraksha áldásait, szerencse , lelki béke, és harmónia vonzó ereje az Indiai Acháttal kombinálva segít beteljesíteni álmaidat.
A rudraksha gyöngy 14-15 mm. Nepáli és áldott. Minden gyöngy szakszerűen energetizálva és megtisztítva külsőleg ápoló olajjal kezeltve. Életenergiával és a maghoz tartozó mantrával aktiválva
Megtisztítva és áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Ajándék Nepáli ékszerzacskóval.

2024.04.25
6 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0559
Webáruház készítés