108 karkötő Peridot ásványkarkötő

108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő
108 karkötő  Peridot ásványkarkötő

A 108 a legszentebb szám mely áthatja történelmünket, életünket, univerzumunkat. A 108-as karkötő azért készült, hogy támogatást és energiát adjon neked. Körülvesz a szent 108 energiájával és az élet a föld frekvenciáját hordozó kristályokkal és az életenergiával. Védelmet szerencsét és boldogságot hoz. Bővebbét a blogomban találsz.
Főgyöngy 108 szem Peridot . Mennyei és osztógyöngy Hegyikristály
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Fehér ékszerdobozban szállítva
A Peridot az egyik legmisztikusabb kő . Vulkáni eredetű a megolvadt kőzetben keletkezett és vulkánok földrengések hozták a felszínre. Ugyanakkor egyes kristályai földön kívüli eredetűek és meteoritok darabjaiban találták melyek 4,5 milliárd évesek. Alapformáját az olivint megtalálták az üstökösporban amelyet a Stardust robot űrszondából hoztak vissza 2006-ban, felfedezték a Holdon, és a Marson is. Az ókori emberek úgy gondolták, hogy Peridot-t egy nap robbanása dobta a Földre, és magában hordozza gyógyító erejét. Ez így is van a Peridot a kristályok D vitaminja ! A melegség és a jólét kristálya, mentálisan stimuláló és fizikailag regeneráló. A belső ragyogás ajándékát hordozza magában, élesíti az elmét, és megnyitja a tudatosság és a növekedés új szintjeinek felé, segít a sors és céljaink felismerésében és megvalósításában. A legkorábbi civilizációk is nagyra értékelték védelmi képességei miatt és amulettként viselték a sötétség erői ellen. Valóban erőteljesen védi az aurát, megvéd téged mások negatív gondolataitól vagy rossz szándékaitól, és a negativitást pozitív rezgésekké alakítja az aurádban. Eltávolítja a toxinokat, fizikailag és a finom testből egyaránt. A teremtő erő egyik köve.
A Peridot a pozitív erő kristálya, egy talizmán, amely segít felismerni, az összes bőség forrását. Helyes szándékkal használva elősegíti, hogy az élet minden szintjén kibővüljön az Univerzumtól való befogadás képessége. Megtisztítja a Napfonat és a Szív csakrákat, ami segít abban, hogy méltónak érezd magad ajándékok fogadására. Könnyű, magas rezgéssel rendelkezik, amely rá van hangolva a cselekvésre és a motivációra melyre téged is inspirál.
A Peridot egy csodálatos kristály az érzelmi test gyógyítására és a kapcsolatokon belüli harmónia elősegítésére is. Megtisztítja a negativitást és meggyógyítja a túl érzékeny egót, csökkentve a szívügyekkel kapcsolatos szorongást. Spirituális ereje hatalmas. A peridot megteremti a világosságot, és a boldogság és az elégedettség érzetét kelti az életedben. Megtanít arra, hogy bízz a képességeidben. Iránymutatást és hozzáférést ad a felsőbb elme bölcsességéhez. Azt tartják róla hogy tünde kő . Azoknak, akik szorosabban szeretnének kapcsolatba lépni Őrangyalaikkal, vagy kapcsolatba kerülni au angyali dimenziókkal nagyon ajánlják ezt a kristályt mert számtalan angyalhoz kapcsolódik.
Fizikailag azt mondják segíti az endokrin rendszer kiegyensúlyozását, különös tekintettel a mellékvesékre, amelyek a fizikai test egészségét irányítják, és tonikként hatnak az egész rendszer élénkítésére. Felhasználható az epehólyag, a máj, a hasnyálmirigy és a lép optimális működésének elősegítésére.
Röviden a Peridot csodálatos és sokoldalú kristály, jelentése összekapcsolódik a Nappal, és az élet napos oldalán tart. Ragyog, mint egy fénysugár, a boldog, könnyed hangulatok köve és tökéletes társ, aki a napsütés útjára vezet. A Peridot annak a jele, hogy itt az ideje, hogy jól érezd magad, és kívánságaid beteljesülése természetes jogod. Ahogy a bölcs közmondás mondja: "Tarts a napsütés felé, és az árnyékok elmaradnak mögötted."
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.

2024.05.02
7 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0512
Webáruház készítés