Végtelen Sungit Kambaba Férfi ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

Végtelen Sungit  Kambaba Férfi ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Végtelen Sungit  Kambaba Férfi ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Végtelen Sungit  Kambaba Férfi ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Végtelen Sungit  Kambaba Férfi ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

A Föld Ősi tudása

Talán a két legősibb kristály. Kambaba Jáspis egy misztikus kő sztromatolit-ot tartalmaz mely a világ legősibb 3 milliárd éves fosziliája. A Sungit üledékekből alakult ki korát 2 milliárd évre becsülik. A két ősi kő kapcsolata és az élet kódja különleges energiát sugároz.

Kambaba Jáspis az élet köve. Megszabadít a félelemtől és megnyugtatja a negatív elméd, lehetővé teszi, hogy nyitott szívvel élj. Tisztító hatása kiküszöböli a negatív energiát és stabilizálja az aurát, az ősi energiák bölcsességére támaszkodik a kristály rétegeiben, hogy összehangolja a természetben rejlő belső békét. Ösztönzi a növekedést fejlődést. A Sungit az Ősi gyógyító és tisztító energiájával megtisztít és megnyitja az utat a Kambaba jáspis energiája előtt, és védőpajzsot ad. A két ősi kő Felerősíti egymás spirituális erejét hogy megnyíljon az élet ősi titka.

Kambaba jáspis egy misztikus kő sztromatolit-ot tartalmaz mely a világ legősibb 3 milliárd éves fosziliája. A sztoromatolit kék-zöld algák un. cianobaktériumok által alkotott telepek megkövesedett maradványai. A tudományos vélekedések szerint ezeknek a cianobaktériumoknak köszönhető a föld légkörének kialakulása és az élet, egyéb tulajdonságai mellett ezért választottam ezt a kristályt a Hála karkötőhöz. A kambaba Jáspis üzenete – A Föld beszél.
A kambaba jáspis a nyugalom és a béke köve, amelyet a természet tápláló energiái járnak át és arra ösztönzi az embert, hogy nyitottabbá tegye a szívét, hogy jobban szeresse önmagát és másokat. Tisztító hatása kiküszöböli a negatív energiát és stabilizálja az aurát. A kambaba jáspis az ősi energiák bölcsességére támaszkodik a kristály rétegeiben, hogy összehangolja a természetben rejlő belső békét. Bátorítja a boldogságot, és aktiválja a jólét és a bőség megszerzésének képességét. Lassú, egyenletes frekvenciája kibővíti az összpontosítási képességet, és figyelemre méltó segítség a meditációban, lehetővé teszi a negatív gondolatok és érzelmek felszabadulását. Ez az a kő, amellyel rendelkezned kell , ha az életed értelmét keresed. Megbízhatsz benne nem véletlenül nevezik a legfelsőbb gondozó kőnek. Az egyik legerősebb gyógyító kő, amely segít a félelmek leküzdésében. Csodálatos mert, az életben a kívánt célok elérésére segít összpontosítani! Minél hosszabb ideig viseled a kő energiái annál személyesebbek és erősebbek lesznek.
Szerencse kő, növelheti a pénzáramlását, és növeli az életed jólétét. Pozitív energiákkal tölt meg, amelyek inspirálnak, hogy sok mindent elérj és teljesíts. Segít neked a már megalapozott karriered tovább építésében, megvéd azoktól a kollégáktól, akik akadályozzák erőfeszítésedet. Amikor a kambaba Jáspis energiáival dolgozol, jólétet és a bőséget vonzol magadhoz.
Segít megérteni saját érzelmeid és saját igényeid. Ez a kő megmutatja, hogyan fogadd el a változásokat bizalommal és bátorsággal. Hatalmat és erőt fog hozni a kapcsolatodhoz. Energiái arra ösztönöznek, hogy nyisd meg a szíved, jobban szeresd partnered, növeli a lehetőségét, hogy cserébe több szeretetet kapj. Ezenkívül segítséget nyújt a megoldandó problémák kezelésében.

Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére, erősíti az immunrendszer működését.

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát. A spirál sorozatban a karkötő formája folyamatos szélesedésével a Fibonacci sorozat spirál terjedését erősíti.

A kicsiny végtelen medál kiterjeszti a lehetőségeid

Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva




2024.04.03
8 mm és 10 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0474
Webáruház készítés