Onix Sungit ásvány nyaklánc Fibonacci szekvenciával

Onix Sungit ásvány nyaklánc Fibonacci szekvenciával
Onix Sungit ásvány nyaklánc Fibonacci szekvenciával
Onix Sungit ásvány nyaklánc Fibonacci szekvenciával
Onix Sungit ásvány nyaklánc Fibonacci szekvenciával

A rövid nyaklánc hordásakor a sungit és a Fibonacci szekvencia a torokcsakrán helyezkedik el. Erőteljesebben védi a felső csakrákat és az aurát. A torokcsakra az önkifejezés és a kommunikáció és az igazság csakrája. A nyaklánc javítja a kommunikációs képességeket erősíti a teremtő szó hatalmát növeli az imák és mantrák erejét.
A két fekete kő mindig emeli a védelmet. Az Onix belső erőt és elszántságot ad ezt erősíti a Sungit negatív energiákat kiszűrő ereje. A kombináció növeli a belső erőt és önuralmat.
A fekete ónix az egyik legősibb védelmező kő. Az évszázadok folyamán számos kultúra használta, védelemre az ártó emberek és személyek ellen. Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít a nehéz körülmények között, ha nehézségekbe ütközik személyes vagy szakmai életében. Fokozza az életerőt a következetességet és a kitartást. Ez a kő segítséget nyújt az összes célja eléréséhez és a feladatok elvégzéséhez. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától. Hasznos tárgyalások közben. Az ónix titoktartó támogat bennünket abban, hogy ne fecsegjük ki a terveinket.
Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére, erősíti az immunrendszer működését.

2024.02.29
8 mm és 4 mm
10 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0389
Webáruház készítés