Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

A füstkvarc felszabadítja a negatív energiákat és segít elengedni a hátráltató gondolatokat. A Sungit eloszlatja ezeket és megvéd a külső negatív energiáktól. A kombináció segít elérni céljaidat elhárítja a belső akadályokat.

Füstkvarc
A füstkvarc összeköt a Föld energiáival, segít kétlábbal állni a földön, és kiegyensúlyozott maradni bármilyen helyzetben. Ideális kristály az energiák földeléséhez, központosításához és stabilizálásához, de segíti a negatív energia eltávolítását is a testedből. Lehetővé teszi, hogy elengedd mindazt, ami visszatart és már nem szolgálja a javadat. Biztosítja a föld energiáját a továbblépéshez. Segít elérni egy magasabb tudatosságot. Fókuszálja az energiát, hogy céljaidra összpontosíts. Kiszűri a veszélyeket okozó energiákat Segít a célok elérésében. Bőséget, jólétet és sok szerencsét hoz. Az egyik legjobb kristály az elektromágneses sugárzás negatív hatásainak ellensúlyozására. Feltételezett gyógyhatása: kiváló depresszió ellen, javítja a hangulatot. Álmatlanság, eltávolítja a méreganyagokat.

Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére, erősíti az immunrendszer működését.
Garuda Herkimer gyémánt Sungit medál. A herkimer azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerősebben tisztítják az elektromágneses szennyeződéseket és radioaktivitást. Magas rezgései felemelik a sungit rezgésszámát és kiterjesztik a hatósugarát.

2024.04.25
8 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0387
Webáruház készítés