Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex

Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex
Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex
Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex
Füstkvarc Sungit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával Unisex

A füstkvarc felszabadítja a negatív energiákat és segít elengedni a hátráltató gondolatokat. A Sungit eloszlatja ezeket és megvéd a külső negatív energiáktól. A kombináció segít elérni céljaidat elhárítja a belső akadályokat.

Füstkvarc
A füstkvarc összeköt a Föld energiáival, segít kétlábbal állni a földön, és kiegyensúlyozott maradni bármilyen helyzetben. Ideális kristály az energiák földeléséhez, központosításához és stabilizálásához, de segíti a negatív energia eltávolítását is a testedből. Lehetővé teszi, hogy elengedd mindazt, ami visszatart és már nem szolgálja a javadat. Biztosítja a föld energiáját a továbblépéshez. Segít elérni egy magasabb tudatosságot. Fókuszálja az energiát, hogy céljaidra összpontosíts. Kiszűri a veszélyeket okozó energiákat Segít a célok elérésében. Bőséget, jólétet és sok szerencsét hoz. Az egyik legjobb kristály az elektromágneses sugárzás negatív hatásainak ellensúlyozására. Feltételezett gyógyhatása: kiváló depresszió ellen, javítja a hangulatot. Álmatlanság, eltávolítja a méreganyagokat.

Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti a gyulladásokat. Használható az álmatlanság leküzdésére, az energia fokozására, a stressz csökkentésére és a szorongás enyhítésére, erősíti az immunrendszer működését.

2024.04.25
8 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0386
Webáruház készítés